Orice caine este potrivit in apartament. Se adapteaza. Principalul scop al cainelui este sa stea alaturi de stapan. Asa e firea lor si asta ii face fericiti. Un caine tinut in curte va fi privat de contactul cu stapanul pe care cainele il doreste in permanenta. De aceea ei sunt mai fericiti in apartament unde se pot tine dupa stapan toata ziua. Ai mei ma urmeaza in permanenta si la daca ma duc la baie!
Legat de rasa mi se pare absurd sa te gandesti ce sa alegi intre Beagle si Labrador din moment ce ai specificat in paranteza ca vrei un caine de talie mica/medie cu par scurt.
Adica ok, par scurt au amandoi. Dar Labradorul este un caine de talie mare, cu corp bine facut. Tu ai cautat macar pe net sa vezi cat creste?
Daca vrei caine mic iti iei Beagle.
Daca vrei de talie mica nu iti lua labrador ca e super mare Dar Beagle este asaa de dragut si jucaus. Eu am Canis.
Eu as zice un Beagle deoarece este mai mic si inteligent si se potriveste la apartament. Sper ca ti-am fost de ajutor
Da beagalul nu latra mult, ca uni spun sa nu-mi iau ca latra si face galagie in bloc
Deniissel întreabă: