3 motive:
1.singurii caini care nu... (put)
2.cei mai frumosi caini
3. iarna...te trage cu sania
La sat? caine lup iti trebuie, husky e mai mult pentru joaca si mangaiat, si ingrijit...
Ce logica interesanta poti avea...tu spui ca vrei sa iti iei un caine husky si ne intrebi pe noi de ce sa il iei! Din punctul meu de vedere ti-ai dat singut raspuns la aceasta intrebare spunand :"vreau sa imi iau caine husky"!
Nu sunt doar de joaca, desi par frumosi si dragalasi cu ochii lor albastrii, sunt foarte buni de paza. dar trebuie sa stii ca daca vrei un caine de rasa, trebuie sa ii faci toata vaccinurile posibile si sa ai grija de el. si sa te gandesti ca are nevoie de spatiu! sa nu il legi sau sa il pui intr-untarc sub nici o forma ca asa devine ursuz. intrebarea e alta: vrei cu adevarat un husky? sau nu esti hotarat ce rasa vrei?
1.pentru ca un caine te face responsabil
2.pentru temperamentul sau jucaus
3.pentru paza(husky nu suporta tigani si nici pe oameni care li se par suspecti de ceva
4.pentru ca te trege iarna cu sania
5.e un caine rezistent si nu are nevoie de multe ingrijiri ca shih-tzu sau alti caini
6.e asa adorabil!
Mie imi plac husky malamuti nu stiu de ce dar mi se per mai adorabili
Ei bine avand in vedere ca stai la casa e ok dar, daca nu il educi de mic s-ar putea sa te complici cu niste vecinii nervosi...de ex: le mananca puii de gaina, am husky si stiu ce inseamna.
Da e adevarat e un caine foarte frumos dar cere o mare responsabilitate deci fi atent cu el, cumpara-ti un ghid de crestere te va invata tot