| SlymOvy a întrebat:

Vreau sa imi iau un catel de apartament si nu stiu ce alegere sa fac. puteti sa ma ajutati cu ceva sfaturi? mod de ingrijire, hrana, pret la diferite rase de caini si voi ce caini aveti, daca aveti. Va multumesc!

Răspuns Câştigător
| CvdBobo1997 a răspuns:

Salut eu am primit cadou un pitbull in varsta de 8-9 luni (deja mare) sa stii ca reactioneaza foarte bine in preajma copiilor si altor catei(nu este o rasa periculoasa dar asta depinde de stapanul ce il educa daca stapanul este iresponsabil cainele nu va reactiona bine) un pret in jur de 400-500 lei o rasa frumoasa Funda:X

3 răspunsuri:
| RedNose a răspuns:

Cocker-ul zic si eu,este usor de ingrijit, nu e pretentios, se dreseaza usor, nu e foarte activ, dar unul cu pedigree costa de la 200e in sus. Nu are rost sa-ti iei unul la 400lei si sa iti dai seama la maturitate ca e de talie mare fiindca pedigree nu stii ce are in spate, poate arata a cocker, dar unul din stramosi sa fie maidanez si al tau sa mosteneasca de la ala.

| TheDarkQeen13 a răspuns:

Eu am cocker spaniel si este de casa, foarte bun. Nu se face foarte mare, ii de statura medie.Ti-l recomand pentru apartament. Mananca granule si carne la conserva (pentru caini). Costa pana in 4 milioane. Sper ca te-am ajutat...

| geopopiku a răspuns:

Eu stau la curte nu prea stiu ce sa zic dar daca vrei un caine de talie mare iti recomand un rottweiller :mananca tot ce-i dai, nu prea latra (dar si cand o face se cam zguduie pamantu), am dat 100 euro pe el cand avea 6 saptamani, trebuie sa te bucuri de el cat mai poti ca cica pe la 7 ani face pe nebunu si trebuie eutanasiat, bun caine de paza te asigur desi nu latra prea des (stii cum se zice mai mult latra decat musca la el e invers), hraneste-l bine cu de toate si nu vei avea probleme, nu trebuie plimbat mult ca ie cam lenes dar totusi incerca unul de talie mica..bft