Roago frumos spune-i ca vei avea mare grija de el etc spune-i ca e foarte dragalas simpatic, zi asa va da un pic de "viata" casei.Eu iti dau un sfat sa nu iti ei caine e mare responsabilitate eu am deja unu dar nu il mai pot da acum am investit bani timp afectiune in el dar e o responsabilitate destul de mare
Pai ce mi-ai recomanda ca eu am papagali si nu pot sa-mi iau pisica.Recomanda-mi ceva te rog mult
Nu stiu i-ati de exemplu un hamster porc de guinea sarpe oposum soarece de laborator dala alb.Cainele e greu de ingrijit ca te trezeste dimineata de vreme trebuie sa il dresezi sa ai grija de el.
Cea mai buna solutie este sa iti cumperi un bichon. Sunt draguti, jucausi si iubareti. Cand se uita la tine nu ai cum sa-i refuzi. ( proprie experienta! ) Probabil mama ta nu mai tine cont de vechile pareri despre catei dupa ce va avea unul. Totusi incearca sa fie un maltez sau bolognez. Sunt mai micuti. Bafta!
Pana nu cresti si sa fii la casa ta, nu ai sanse sa o convingi. Proprie experienta.
Nu stiu de unde conceptia asta ca un catel sa stea in lant.intr-o cusca afara prin ploaie.Nu cred ca este o chestie de convingere. Mama ta doar'are un suflet mare'...
Iasmi99 întreabă: