| Caseopeea a întrebat:

Vreau sa imi iau un Golden retriver. Imi poate spune cineva ce are/a avut un astfel de cățel de cate ori i se da mancare pe zi si la ce ore, cum este sa ai un astfel de cățel, daca este într-adevăr extrem de blând si alte informatii despre aceasta rasa?
Mulțumesc anticipat pentru toate răspunsurile!

3 răspunsuri:
| Andreea213 a răspuns:

Cand e mic, cainele mananca de vreo 6 ori pe zi. cun timpul, numarul meselor se reduce pana la 3 mese pe zi. orele de masa i le stabilesti tu si aceste ore trebuie respectate cu strictete, pentru a nu sta cainele ingrijorat ca nu a mancat si sa nu fie tentat sa manance de pe jos. In legatura cu celelalte doua intrebari, iti pot spune ca fix acum doua saptamani am luat o catelusa metis de golden retriever (nu trebuia sa fie metis). era super draguta, jucausa, inteligeta, dar rodea mult. voiam sa o invat ca inainte de masa sa nu fie agitata, iar dupa cateva repetitii a invatat. Incepuse sa aduca mingea fara sa o fi invatat eu si se intelegea de minune cu pisica, chiar daca o mai musca de coada. Problema este ca pe langa faptul ca nu arata in totalitate a golden retriever (am vazut doar mama, tatal cine stie ce rasa era), era bolnava si neaccinata, iar ieri a murit de parvoviroza. crying(

PS: daca iti iei, poti sa imi spui si mie de unde? Ador aceasta rasa si as vrea sa mai uit de dorul catelusei mele...

| Caseopeea explică (pentru Andreea213):

Iti mulțumesc mult pentru răspunsul dat si imi pare rău pentru cățelușul tau!