Cand e mic, cainele mananca de vreo 6 ori pe zi. cun timpul, numarul meselor se reduce pana la 3 mese pe zi. orele de masa i le stabilesti tu si aceste ore trebuie respectate cu strictete, pentru a nu sta cainele ingrijorat ca nu a mancat si sa nu fie tentat sa manance de pe jos. In legatura cu celelalte doua intrebari, iti pot spune ca fix acum doua saptamani am luat o catelusa metis de golden retriever (nu trebuia sa fie metis). era super draguta, jucausa, inteligeta, dar rodea mult. voiam sa o invat ca inainte de masa sa nu fie agitata, iar dupa cateva repetitii a invatat. Incepuse sa aduca mingea fara sa o fi invatat eu si se intelegea de minune cu pisica, chiar daca o mai musca de coada. Problema este ca pe langa faptul ca nu arata in totalitate a golden retriever (am vazut doar mama, tatal cine stie ce rasa era), era bolnava si neaccinata, iar ieri a murit de parvoviroza. (
PS: daca iti iei, poti sa imi spui si mie de unde? Ador aceasta rasa si as vrea sa mai uit de dorul catelusei mele...
Iti mulțumesc mult pentru răspunsul dat si imi pare rău pentru cățelușul tau!
lucindaprice44 întreabă: