| rupart a întrebat:

Vreau sa imi iau un papagal dar parintii mei nu sunt de acord. M`am gandit asa: sa ma duc la pet shop si sa cumpar mancare pentru ei si dupa trebuie sa iau si papagalul.Pai atunci de ce am mai dat banii pe mancare? Sau mai dati`mi idei cum sa ii conving va rog frumos.numai rezist fara un perus.

Răspuns Câştigător
| andreea098 a răspuns:

Si eu am un perus, am avut 2 dar unul a murit,nici parintii mei nu erau de acord,dar mie mi l-a luat unchiul meu,nu stiu roaga pe cineva din familie sa til ia de ziua ta,cu tot cu o cusca, dar cineva apropiat, asa nu o sa poata sal refuze...

4 răspunsuri:
| Fantoma_1807 a răspuns:

Insista, incepe cu cel pe care crezi ca il convingi mai repede, comportate si tu mai frumos, oferate sai ajuti la treburi si atunci pe de departe vorbestele si despre perusi, ca sint usor de intretinut, ca ai face tu curat dupa el si insistind mereu vei reusi

| PhAeThoN a răspuns:

Eu am 2 perusi o fata si un baiat! Daca iti iei perus, o cutie de mancare costa cam 3 lei! Roagai mai mult si spune-le ca o sa ai grija de el si o sa ii faci curat!

| kissbaby a răspuns:

Bunaaaa, eu nu am doua cățelușe dar a trebuit sa ma rog foarte mult de părinți ca sa mi le ia asa ca ai putea sa începi săi ajuți pe părinti la treburile de prin casa, sa le faci complimente ai putea sa le vorbește mai mult de cât de minunate sunt pasările și poate asa ați vor lua unul. încearcă! la mine a mers!

| andreea098 a răspuns:

Roagai