Probabil ca ei nu considera ca esti capabila sa ai grija de caine, sau e doar un moft care o data indeplinit te vei plictisi repede si un animal nu este o jucarie, traieste mult si trebuie acordata atentia necesara toata viata lui, trebuie sa le demonstrezi ca vei avea rabdarea necesara sa faci fata acestei obligatii nu doar o scurta perioada.Bafta!
Un caine are nevoie de libertate, sa alerge, sa se simta liber. Daca stai la apartament, pica chestia asta, bine, depinde si ce rasa e cainele si de ce talie este.
Totusi arata-i ca esti responsabil, poate reusesti sa o convingi, dar doar prin fapte!
Salut, nu ii usor sa ai un caine...
Îl inveti sa faca afara...
Îl dresezi sa mearga singur in curte ( daca stai la casa )
De ex. eu stau la bloc si eu am vrut sa imi iau dar dupa am stat pe ganduri si am zis ca mai bine sa nu imi iau.
Ar trebui sa intelegi alegerea ei.Nu iti ia un caine cu un anumit motiv.
Eu am avut o pisica, cu toate ca un membru din familia mea nu il dorea. Ce crezi? Dupa 2 luni am dat-o. De ce? Incepusera certuri pe baza animalului de casa.
Decat sa-ti iei un animal, dar sa stii ca peste scurt timp il vei da, parca nici nu-ti mai vine sa-ti mai doresti unul. Asa ca... iti faci rau si tie, dar si animalutului tau.
Sper ca te-am sfatuit cat se poate de bine! Funda?