Buna, catelul meu avea 15 ani si a murit in genul asta :), era shitzu. Acum depinde si de speranta de viata a rasei. daca era maidanez nu cred ca se tine cont de asta, citeste pe www.caini.org ----> rase ----> initiala rasei -----> selectezi rasa, si vezi acolo destulke informatii :) succes
Imi pae rau. Si cainelui meu i-am dat drumu pe stada si a venit mirosind a motaciune dar nu a avut nimec.al meu e maidanez si l-am salvat de la hinghieri.
Probabil mirosul de mortaciune venea de la vreo infectie, vreun abces ceva. Daca e asa nu are legatura cu iesitul pe strada. Adica nu se poate ajunge la o infectie asa severa in doar 2-3 ore. Stii ca animalele cand simt ca vor muri se retrag sa moara singure, se ascund. Poate de asta a plecat cainele tau.
Oricum e pacat de el, saracul. Imi pare rau!
Si eu am trecut prin asta, nu chiar la fel ca povestea ta, dar totusi ceva de genul acesta. am plans foarte mult si chiar si acum imi este foarte dor de ea. a murit in urma cu un an si jumatate dar inca imi este extrem de draga si mi-e foarte dor de ea!
Saracul catelus... poate a mancat ceva otrava, sau mai probabil decat asta ar fi ca s-ar fi jucat\batut cu niste caini, sau ar fi stat in compania unui caine mort, incercand sa-l miroase, si atunci a inghitit ori din saliva cainilor\cainelui mort... ori nu stiu
Cred ca ai suferit mult...Bietul catelas...
Deniissel întreabă: