| Pitic a întrebat:

Vreau sa merg cu prietenii la mare, dar nu imi place aglomeratia de pe plaja, si nu ca as fi pudica dar vreau o plaja decenta unde femeile sa poarte si sutien, cer mult?

4 răspunsuri:
| valentingb a răspuns:

Error : request rejectet. Server overloaded! laughing. Da, probabil ceri prea mult. Am fost la bai in iarna si nu vrei sa stii ce-am vazut. La bai merg mai mult babe, stii. oribil!

| JulyStorm a răspuns:

Decente sunt plajele din statiunile linistite, unde merg babaciuni: Venus, Neptun, Eforie...

| MeConstantine a răspuns:

Buna,
Acuma am raspuns si la intrebarea cealalta si din aceasta aflu ca pitit este de fapt fata asa cum banuiam. Nu ceri prea mult dar pana la urma alegerea de a purta sau nu sutien ramane doar a ta. Pentru a fenta faptul ca baietii vor dori sa-ti vada nurii happy poti sa-ti iei un costum de baie frumosw care sa te arate natural si draguta asa cume sti imbracata cu el. Astfel nimeni nu va fi contrariat daca ai sau nu sutien. Totodata expunerea sanilor la soare nu este niciodata recomandata ca pot aparea multe afectiuni.
Sfat ia costumul, ia o umbreluta si profita de plaja. La mamaia sincer sunt plaje si plaje, la eforie nord mai este oky, de obicei tinerii ( ca si tine ) ca ai doar 18 ani incearca sa profite de varsta lor, dar in fond este o alegere pe care tu o vei lua.

| pietrean a răspuns:

Dac poti sa mergi la bulgari, si nu in sezon.Depinde de programul tau.Eu merg la ei de 5 ani, la mijlocul lui iunie si a doua oara la mijlocul lui septembrie, cate 10 zile de fiecare data. Nu am vazut aglomeratie mare, sau tipe fara sutien. Vrei detalii despre conditii, cat cost sejurul? Doina.