Nu cred.Am si eu un prieten care a tinut in bloc un astfel de caine si u l-am auzit k a avut probleme.
Stiu k e bine pentru rasa asta sa traiasca in spatiii lagi unde sa poate sa alerge.
Oricum ia-ti un astfel de caine k e foarte buna(Am si eu)
Ciobanescul German este un caine de talie medie/ mare,e bine stiut pentru marimea unui apartament sunt indicati cainii de talie mica,la inceput o sa fie ok (cat de ok poate fi cresterea unui catel mic) apoi va creste,va avea nevoie de spatiu,de miscare,apoi gandeste-te ca nu au parul asa scurt ca cei din rasa doberman,rottweiler etc, va lasa mult par, e o rasa super, dar un lucru stiu sigur nu o sa iti fie usor cu el sa il cresti la bloc si nici lui nu o sa ii fie chiar bine, mai ales daca nu o sa iti faci timp sa il scoti pe afara periodic sa compensezi lipsa de spatiu, oricum succes!
Normal.o sa inceapa vecini sa tipe la time ca, cainele tau latra la ei noaptea...
Depinde de caine si de cum il cresti =D eu cunosc o vecina ce a avut un ciobanesc ce ii rodea pantofii sincer la inceput o sa fie putin aiurea ca o sa faca pipi pe podea T.T iti recomand sa ai grija mare de el mai ales daca e mic
Nu ne e nici o problema sa il ti la bloc, dar trebuie sa il plimbi zilnic si sa il inveti sa isi faca nevoile afara.
Nu cred ca vei avea probleme cu un asfel de caine. Da, de acord este un caine mare caruia ii trebuie spatiu dar daca il scoti afara regulat si ii dai drumul sa alegre, ii lasi si lui libertate nu vor fi probleme
O să te chinui şi tu şi el. Ciobănescul german este câine de curte, are nevoie de spaţiu.
Eu am ciobanesc german, si stau la curte. Cand l-am adus prima oara avea o luna si ma gandeam eu ce frumos o sa ma joc cu el, o sa-l plimb, o sa-i dau de mancare... dar pe zi ce trecea se facea din ce in ce mai mare si mai mancacios si vroia din ce in ce mai des sa fie scos. Acum are aproape 2 ani si daca se ridica in doua labe e mai mare decat mine...
Nu vreau sa te descurajez dar iti spun din propria experienta ca nu e deloc un caine de apartament, DELOC!
Iti recomand ceva mai mic, cum ar fi un Beagle. Iti urez BAFTA!
Daca il iei de pui si il inveti sa iasa "afara" nu cred ca va fi vreo problema dar indicat ar fi un catel pichinez eu stau la curte si am un ciobanesc german...dar faza proasta este ca naparleste foarte mult vara
Daca ai mai avut caini si ai experienta nu vei avea probleme. Daca nu invata sa il controlezi.
In privinta spatiului nu prea conteaza pentru ca in casa nu sunt prea activi numai afara.(ajunge daca il scoti cam 2 ore pe zi afara ca sa isi consume energia si sa nu faca boacane prin casa)