| adutza_2557 a întrebat:

Vreau sa-mi i-au un caine(vroiam o pisica)dar nu stiu ce sa fac cand vrea la treaba mare(sau mica)cat e mic fac in casa, si eu pot sa sterg in urma lui dar mama nu stiu daca e de acord, si nu stiu cum s-o fac sa imi eie... ajutor!

Răspuns Câştigător
| ღஐNicoleღஐ a răspuns:

Salut! Eu spun sa o convingi pe mama ta ca esti responsabila dar pentru.asta va trebui sa-i dovedesti (sa duci gunoiul zilnic sa iti faci curat in camera zilnic sa dai cu mopul etc.) Dar ea va crede ca faci asta doar pentru. a obtine un caine si apoi GATA. NU nu trebuie sa se schimbe chestiile astea nici atunci cand vei avea catelul pentru. ca sa vada ca nu ai facut asta DOAR pentru. ca sa obtii micul catel.

Si din privinta cainelui eu as zice ca cel mai bine e sa-ti iei un bichon. E mic si cat inca mai face in casa cum a facut il certi si-i mai dai cate 2 (palme) azi asa maine asa si se va invata sa faca afara. Dar sa nu ii dai tare numai cat sa ii arati ca nu e bine ce a facut si ii vei spune mamei tale ca vrei caine si te vei jura ca vei avea perfecta grija de el (ca sa impresionezi mai tare sa plangi) Deci succes.A si... apropo! Cu pisica era putin mai usor dar oricum...Afectiunea unui caine si prietenia ADEVARATA a lui nu se compara cu nici o prietenie a niciunei pisici! UN CAINE NU TE VA DEZAMAGI NICIODATA SI ITI VA FI MEREU CEL MAI BUN PRIETEN! fundita''?

5 răspunsuri:
| Isabelamaria21 a răspuns:

Buna,

Situatia ta este destul de dificila, poti sa iti cumperi o pisica de la un supermarket ele de obicei sunt mai manierate si face la ladita.Dar pisicile de obicei miauna la usa ca sa iasa afara cand vor sa isi faca nevoile.

Dar eu cred ca e mai bine sa iti iei un caine de curte de care vrei tu.

Pa, pa

| Yumitsu a răspuns:

O sa il dresezi, cat e mic e mai usor. Gasesti in internet lectii de dresat caini. Mie imi plac mai mult catelusii(mi-as lua unul)) O sa-l inveti de mic unde sa-si faca treburile si totul o sa fie ok. succeswinking

| ღஐNicoleღஐ a răspuns:

Apropo. Merci mult de fundita! kiss love struck Dar a mers ce ti-am zis eu?

| Nady_4205 a răspuns:

Daca iti iei un caine cumpara-i pampers pentru caini,iar acel pampers bine nu-i un pampers ca de copii, ii ca un fel de hartie ceva de genu si il pui unde vrei, pampersul are un miros si atrage cainele si face pe el si nu mai trebuie sa cureti dupa el doar iei pampersul si il arunci! fundita?

| phebe a răspuns:

Aceasi problema am avut si eu dar am reusit sao conving pe mami si i-am demonstrat ca sunt responsabila si ca pot sa am grija de un animal iar acum am 4 pisici si le iubesc.La cumpana dintre pisica sau caine poti sa alegi ce vrei tu, ambele animale se invata la fel de usor sa mearga afara pentru as face treburile ai nevoie doar de putina rabdar, perseverenta si fermitate. sper ca te-am ajutat.