anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Vreau sa-mi iau si eu un BMX. Sunt incepator, si ma gandeam la ceva ieftin, sa vad cum merge treaba :-) Am cautat pe guagal si 2 modele m-ar tenta : BMX Black Rider, DHS Jumper. Un prieten are jumper si e cam "forjat", cei drept nici el nu are grija de el. Oricum eu o sa-l calaresc bine :-D. si vreau sa stiu care e mai rezistent, mai bun. Si inca ceva, pot sa-i adaug piese in plus, adica sa le inlocuiesc? sa-l imbunatatesc?

7 răspunsuri:
| Sasha_3991 a răspuns:

Hey! Jumper nu e bun.adk nu prea e BMX. De la dechatlon sunt BMX iefine. BAFTAbig grin

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

La dechatlon sunt scume si proaste eu am un eastern growler la 16 milioane si e super

| hhhdd a răspuns:

Nu iti recomand sa-ti iei de la Decatlon pentru ca acolo in general toate produsele sunt foarte scumpe.

| gabygaby199 a răspuns:

Pe playbike.ro cel mai ieftin e un eastern lookdown sau ceva de genu si e 860 de lei.mie mi se pare convenabil uite si un link http://www. playbike.ro/produs.php? id_produs=3396

| PaulOsaKore a răspuns:

Eu te sfatuiesc sa iti iei de pe playbike.ro dar daca ai bugetul limitat cauta si tu unu second hand pe okazii.ro

| Surpph a răspuns:

Salut eu ti-as zice sa-ti iei prima data un BMX mai ieftin de ex: BMX Black Rider daca esti incepator inveti cu el dupa ce sti iti iei altul decat sa dai bani pe ceva mai scump iti iei unu ieftin sa vezi cum e.BAFTA:d

| Alex_Ghent_1993 a răspuns:

Eu am Jumper si mie mi se pare foarte bun eu zicsa til iei. II destul de usor si poti sa faci usor scheme cu el