Spune-le ca ai face orice doar ca sa te lase sa ti catelul in casa. Fa treaba prin casa, invata bine sa iei note mari, arata-le ca esti dispus sa faci orice doar ca sa te lase sa ti catelul. Promite-le ca o sa ai grija de el si te vei ocupa tot timpul de el. Incearca sa iti impresionezi parintii prin orice metoda...niste lacrimi in ochi n-ar strica atunci cand vrei sa le arati ca vrei cu adevarat acel catel Sper sa iti reuseasca...
Si eu sunt in aceiasi situatie, nici pe mine nu ma lasazic ca nu o sa am grija de el si ca este o responsabilitate prea mare si ca nu am timp ca trebuie sa invat.Incearca sa le spui ca ai face orice, ca o sa ia grija de el si daca nu o sa ti-l ea.Bafta sper sa ai mai mult noroc decat mine.
Plingi. bate din picioare sipa fa galagie sa ti cumpere /. eu am catel de 5 ani si cred ca nu as putea trai fara el e un scump si destept foc. TOTO in cheama
Roaga-i frumos. Adauga si niste lacrimi daca nu tine . Spune-le ca vei avea grija de el, ca o sa-l scoti la plimbare, o sa-l dresezi, si ca ei nu trebuie sa-si faca griji in privinta asta. Sper sa reusesti