Tu bella hamsterul sta in cocina precum porcul"-" mananca salata pentru ca e la dieta si musca doar brunetelenu iti sugerez ca sa il iei de mic pentru ca nu te vad eu cu biberonul 24 din 24 cu el in brate...desi ar fi o chestie...
da da da. stiu STUPID
Nu stiu multe despre hamsteri. hamsterul unei prietene a murit din cauza ca nu i`a dat apa dar chiar refuza sa bea. pacat
Http://forum.softpedia.com/index.php?showtopic=38703&st=54
Uite aici niste discutii despre hamsteri:))...
Eu nu am. si nici nu vreau:))
Ptiu parca imi imaginez ca scapa din cusca si il pierd prin casa si ma trezesc dimineata cu el intre picioare=)).
Mai bine.:))
Pe mine m'a muscat hamsteru' lu fratemiu de deget si mi-a dat sangele)mi-a curs sange cam o juma de oraciudat. dar in rest sunt amuzanti.Nu mai zic nimic ca ti'au spus altii mai bine
Stiu pe cineva avea doi iepuri, unu a murit si cu celalalt s-a dus la control, si i-a zis ca e subnutrit sau ceva de genu, pentru ca ii dadea numai salata, morcovi... legume in general. Si eu am un hamster si inainte il hraneam numai cu din astea si de cand i-am luat mancare speciala s-a facut cat un purcel
Sa stii ca hamsterii sunt activi noaptea. ei ziua dorm de la 9:00dimineata pana la 18:00.de la ora 18:00 poti sal tii in palma darvsa fii blanda cu el.sa nu ii spui vorbe rele.in fiecaredimineata apa, mancarea si cusca trebuie curatte si schimbate(apa, mancarea). atat a fostraspunsul.sati ingrijesti hamsterul! papa:-d