Se cunoaste ca a iubito mult este foarte reusita parca ar fi inventat-o un compozitor adevarat!
WOW. Bunicul tau este cu adevarat un om bun, esenta poeziei e frumoasa si emotionanta dar rima si versurile sunt cam anapoda.Respect ca au fost din suflet!
Este frumoasa.
Desi in unele locuri nu prea are rima. Dar este o poezie frumoasa
Este o poezie trista si in acelasgi timp frumoasa...sentimentele bunicului tau sunt redate in fiecare vers, sentimentul acela de tristete si de pierdere a persoanei iubite.imi place ca se leaga fiecare vers si poti sa-ti dai seama ca este vorba de tristete.este foarte talentat bunicul tau
Foarte frumoasa, imi pare rau de sotia bunicului tau.
Dar viata e nedreapta, sau poate asa a vrut D-zeu, sa o tina doar pentru El.
Sarbatori fericite! si. spor la compus poezii.
Chiar trebuie criticat totul? rima versurile... din punctul meu de vedere sunt geniale. luati totu` asa cum e ca pana la urma nu sunteti critici literari. ziceti ca rimele si unele versuri nu se potrivesc? ia uitati.va voi asa prin literatura romaneasca si o sa vedeti cati scriitori au genu` asta de poezii, pe structuri anapoda... si se numeste ARTA.
poezia e foarte frumoasa, iti ajunge imediat la suflet. cuvinte simple, pe care le putem intelege cu totii dar care sunt capabile sa te faca sa tremuri usor, sa transmita un adevarat mesaj. foarte frumos, respect! Sarbatori fericite!
Este o poezie foarte frumoasa si chiar imi pare rau de sotia lui.
mult succes bunicului tau la compus poezii!
Lotte_4915 întreabă: