Este un fel de albastru de rusia
eu din cate stiu, tinand cont ca am avut doua, iti spun ca o pisica trebuie invatata sa faca la nisip de mica pisica se tine pana ii schimb nisipul chiar asa facea mata mea.trebuiesc periate daca o vrei curata, trebuie sa le acorzi multa atentie ca ele sa poata sa aiba un caracter bun, trebuie certata cand face o prostie ca sa nu se mai repe trebuie sa manance doar de gtrei ori pe zi nu portii mari ci portii medii apa trebuie sa bea trebuie sa isi consume energia ca sa nu sparga ceva prin casa trebuie alintata dar nu mereu n nu trebuie sa o batii pentru. ca ea va face acelasi lucru cand vb cu ea vb cu calm niciodata nu ridici tonul ca se enerveza si te poate zgaria.trebuie sa faci exercitii cu ea zilnic daca nu o vrei batoza sau grasa ma rog. u trebuie sa o lasi sa se urce pe masa si in niciun caz sa nu-i dai mancare din portia ta cand esti la masa ca asa o inveti, si apoi va veni sa-ti cerseasca si nu este bine., invato cu mancarea ei daca vrei sa aiba caracter si comportamnt bun.socializeazo si cu alte pisicute ca sa nu devina salbatica nu o lasa sa-ti controleze prin lucru ca nu ester bine, trebuie sa ii cumperi un obiect nu mai stiu cum se numeste ca sa isi ascute gherutele in el.sa o vaccinezi si so deparazitezi ca sa nu faca vreo boala, daca vrei sa imprietenesti cu alti pisoiasi poti.bine cam atat iti spun. sper ca te-am ajutat
pss:imi dai fundita?
Nu stiu, dar STIU cum poti castiga sigur un iphone 4, http://concurs.teimbrac.ro/concurs-iphone/haipa90, trebuie doar sa-ti lasi adresa de mail si apoi il vei primi! sper ca te-am ajutat;)
Eu de cand sunt mica am avut numai pisici. Joaca-te cat mai mult cu ea alint-o du-o la veterinar pentru controale lunare asigura-i hrana de care are nevoie fa-i un culcus moale si cald.chestii din astea
uptele între pisici
Câteodată pisicile care împart același mediu de viață pot să se lupte, fiind o modalitate de demonstrare a abilităților; poate fi totodată o joacă inofensivă. De asemenea, este și modul stabilirii unei ierarhii într-un grup de pisici sau o cale de atenționare a unei feline când încalcă o regulă a grupului. Pentru a fi despărțite, pisicilor trebuie să li se atragă atenția. Imediat ce s-au despărțit, acestea trebuie separate în încăperi separate, până când nu mai au tendința de a se lupta. Niciodată stăpânul nu intervine fizic în lupta lor, deoarece acesta poate fi zgâriat sau mușcat serios.
[modifică]Zgâriatul
Pisicile au nevoie să zgârie, fiind procesul prin care se îndepărtează straturile inutile ale țesutului cornos care constituie ghearele. Prin întindere se exersează mușchii, încheieturile și tendoanele.
Dacă pisica zgârie mobila din casă, înseamnă că are nevoie de o suprafață pe care să își ascută ghearele. Pentru a elimina această problemă, stăpânii pot achiziționa suprafețe de ascuțit ghearele, poziționându-le în locuri cu cel mai mare interes pentru pisici.
Pisicile stresate sau bolnave pot zgâria sau mușca oamenii, comportament care poate apărea când pisica nu are chef de alintări și mângâieri, mai ales pe burtă. Mâna nu trebuie retrasă brusc din ghearele sau dinții pisicii, provocându-se astfel rănile mai grave. Pisica nu trebuie scuturată, lovită sau pălmuită, deoarece ea nu va înțelege de ce este bătută, ci doar că oamenii pe care îi iubește o lovesc din motive necunoscute.
sper ca te-am ajutat. funda?