Cum sa tai coada unui caine cu foarfeca? Vezi ca trebuie sa fie puiut caci daca e adult ai pus-o! Pune-i o carpa pe cap si da cu toporu pe coada, o sa curga ceva sange da macar nu va sti ca tu sau tatal tau ia-ti taiat ccodita.Sau du-l la veterinar sa se supere pe el...
P.S.-Ineaprat trebuie sa aiba maxim 4 saptamani catelul.
Sper ca glumesti. E o interventie chirurgicala, trebuie facuta la veterinar.
Doamne cati inconstienti pe lume! Cum mai sa-i tai coada cu toporu sau cu foarfeca! Daca iti trantesc si eu ceva pe cap si-ti tai o ureche cu toporu sau cu foarfeca banuiesc ca o sa curga putin sange, da na doar nu ai simtii nimica ca oricum esti inconstienta. Du-te la vet sa-i taie el coada, te asigur ca nu se face cu toporu! Vorbesc in special cu aura200!
Glumesc mai cum sa tai coada la un caine pe care nici nu-l am!
Eu zic sa nu eu tai pentru ca o sa se supere pe tine si nu o sa mai vorbeasca cu tine niciodata!
Pune cainele intre veterinar si tine, cu foarfeca de vie la vedere si lasa-l pe el sa aleaga. Poate din toata treaba, o sa avem noroc si o sa te eutanasieze domnul/doamna veterinar ca sa nu te mai chinui.
E o gluma nu?
cum sa tai coada
dar ai si tu inima
e o fiinta
asta se face cand e mic in nu stiu eu ce conditii pentru sanatatea cainelui
Taio cu o foarfeca normala dar cand doarme de avertizes osai curga putin sange!
Ma ce dreacu tot ziceti k mila k nu stiu ce. Daca ai caine calumea si vrei sa-l faci `rau` taie-i coada nu ca mila sau chestii de astia.si eu vreau sa ii tai coala la` al meu am un rottweiler si vreau sa-l fac calumea daca tot mi-am luat de asta!
anonim_4396 întreabă: