1. Maggie
2. Molly
3. Lady
4. Sadie
5. Lucy
6. Daisy
7. Ginger
8. Abby
9. Sasha
10. Sandy
11. Dakota
12. Kate
13. Annie
14. Chelsea
15. Princess
16. Missy
17. Sophie
18. Bo
19. Coco
20. Tasha
http://www.petz.ro/......-caini.php
Misha, imi place la nebunie numele asta si daca al meu era fetita cu siguranta asa il chema
Perla chiar daca este neagra sau alba, poate fii o perla neagra merge daca este si orice culoare sa ii zici perla sau diamond[daimo:nd]adica diamant
~Lolita
~Bebo
~Linda
~Pepy
~Mikela (miky)
~Pitzy
~Sarah
Sper ca ti-au fost de folos. pupz
Blacky
Lady
Daisy
Sasha
Tasha
Akira
Lessie
Maya
Cara
Jolie
Jessica
Lia
Lexxa
Myra
Lysa
puffa
Roza
Stella
Leona
Kymy
Tora
Ursulina
Tippi
Viky
Xena
Vanessa
Cea pe care o am acum o cheama Mora. Am inteles ca inseamna neagra in spaniola. Pe cea anterioara o chema Lita. Si am mai avut demult o Peggy( pronuntat Peghi).
Va multumesc tuturor.Nu pot da fundita pentru ca ar fi nedrept. i-am pus numele Dolly si le multumesc tuturor care mi-au dat ideea asta.:*
Sa vedem daca-ti pot da cateva sugestii:
- Bella
- Lesie
- Amile
- Amelie
- Lizzie
- Fay
- Fiona
Deocamdata nu-mi vin idei mai bune. Sper ca te-am ajutat cu propunerile mele. Daca-mi vin in minte idei mai stralucite, revin.
Incearca sa cauti pe diverse site-uri. Iti pot da si eu unul dintre ele, care ma ajutat adesea la alegerea numelor pentru animalele mele:
www.zooland.ro
Molly, Lady, Lucky, Lucy, Daisy, Sandy, Annie, Missy, Sunny, Holly,... Bonnie, Bubblestoate is pe engleza, scuze mie astea imi plac pe romana nu mi se par originale eu daca as avea catelusa i-as pune Ivette e frantuzesc si fain