Nume de catei cu litera A :
Aladdin, Alastair, Alberto, Alda, Alden, Aldo, Alexander, Alexis,Alfafa, Alfonso, Alfred, Ali Baba, Alonso, Aloysius, Alpaca, Alpha, Alto, Alvin, Amadeus, Amigo, Amos, Andre, Andrew
Nume de catei cu litera B :
Bobi, Baron, Barry, Bart, Bartholomew, Barton, Bashful, Basil, Baxter, Beachboy, Beacon, Beamer, Beano, Bear, Beast, Beau, Beauregard, Becker, Bedouin, Beefcake, Beelzebub, Beethovn, Beetlejuice, Beggar, Bellboy, Ben, Bengal, Benjamin, Benji, Bennet, Bennington, Benny, Benson, Bentley, Berkeley Bert, Bertie, Bianco, Bigfoot, Biker, Biko, Bilbo, Bill, Billy, Bing,
Nume de catei cu litera C :
Carter, Coal, Cartwright, Casanova, Casey, Cash, Casper, Caspian, Cassidy, Cecil, Cedar, Champ, Chandler, Chaos, Chaplin, Charles, Chef, Chester, Chestnut, Chewbacca, Chief, Chip, Christian, Christoff, Christopher, Chump, Chunk, Churchil, Clapton, Clarence, Claude, Claudius, Clinton, Clive, Clyde, Cody, Cole, Colin, Collins, Colonel, Colt, Columbo, Columbus, Comet, Conan, Connor, Conrad, Constable
Nume de catei cu litera D :
Doc, Dodger, Domino, Don, Donald, Donalson ,Donny, Doogie, Doolittle, Dory, Doyle,
Nume de catei cu litera E:
Elliot, Enzo, Edgar, Edge, Edmund, Edward, Ego, Einstein, Elf, Eli, Elias, Eliot, Elmer, Elmo, Elroy, Elvis, Emerson, Emperor, Enzo, Ernie, Eskimo, Everett
Nume de catei cu litera F:
Falcon, Fiona, Fangy, Fatty, Fatso, Felix, Ferdinand, Fido, Figaro, Flyn, Fonz, Fonzie, Ford, Fordy, Forest, Franco, Frank, Franklin, Franky, Frazier,Fred, Freud, Friday, Fritz, Frog, Froggy
Nume de catei cu litera G:
Grivei, Garp, Gianny, Gaspar, Genie, Grace, Garfield, Gogu, Guppy, Gaffer, Galileo, Gambler, Garfunkel, Gator, Gatsby, Gavin, Gaylord, Gecko, Geezer, General, George, Geronimo, GhostGideon, Gilligan, Gin, Gizmo, Gobble, Goblin, Goliath, Gyddy, Golum, Gomer, Goober, Gooch, Goofy, Google, Gopher, Gordo, Gordon, Gorilla, Gorky, Governor, Greystoke, Grits, Grizzle, Grizzly, Groom, Groucho, Grover, Grumpy, Guido, Gulliver, Gun, Guru,Gusy, Gussie, Gordo
Nume de catei cu litera H:
Happy, Hasser, Harpo, Handsome, Hansel, Hardy, Harold, Harpo, Harrison, Harry, Harvey, Hawk, Hawkeye, Heathcliff, Hedgehog, Hercules, Hippo, Herman, Hermes, Hermit, Hero, Hershey, Hickory, Hindu, Hoagie, Hobbit, Hobo, Hommer, Honky-tonk, Hooch, Hoodlum, Hook, Hooligan, Hoover, Horace, Horatio, HotDog, Houdini, Howard, Howie, Howler, Huck, Hudson, Hugo, Hulk, Humphrey, Hunky, Hunter, Hurricane.
Nume de catei cu litera J:
Jade, Jelly, Jean, Jack, Joy, Jade, Jackpot, Jackson, Jagger, Jupiter, Jaguar, Jake, James, Jamie, Jamieson, Jasper, Jed, Jedi, Jeeves, Jekyll, Jerky, Jerry, Jersey, Jesse, Jet, Jethro, Jim, Jimbo, Joe, John, John Boy, Joker, Jonathan, Josh, Joshua, Judd, Jude, Judge, Jughead, Julian, Jumbo, Junior, Jupiter, Justin, Jons
Nume de catei cu litera K:
Kid, Kelly, Keno, Konto, Kenya, Kuky, Kiki, Keanu, Koda, Kennedy, Kentucky, Kool, Kermit, Kevin, KidKiller, Kilo, Kudo, King, Kipling
Nume de catei cu litera L:
Lord, Laker, Levi, Lexis, Laddie, Lancelot, Larry, Lawrence, Lilac, Leo, Lottus, Lewi, Lewis, Lincoln, Lion, Lionheart, Livingstone, Lover, Lord, Louis, Ludwig, Luky,
Nume de catei cu litera M:
Maduro, Maggie, Mambo, Macho, , Mack, Mackenzie, Macmillan, Miles, Madman, Maestro, Majestic, Major, Malcolm, Malt, Mambo, Mammot, Marley, Marlin, Marmaduke, Marmalade, Mars, Maverick, Max, Maximillian, Maxwell, Mayo, McCoy, Meatloaf, Melvin, Mercury, Mervin, Michael, Mick, Mickey, Midas, Midge, Mikey, Miles, Milo, Miner, Mole, Monarch, Mongoose, Monk, Monkey, Monster, Montgomery, Monty, Mork, Morris, Mortimer, Mouser, Mozart, Muddles, Murphy,
Nume de catei cu litera N:
Nappy, Niko, Nunu, Nana, Novella, Nippon, Niger, Nicuta, Napoleon, Neil, Nelson, Neptune, Neville, Newman, Newt, Newton, Nicholas, Nick, Nifty, Noah, Noel, Nugget
Nume de catei cu litera O:
Oreo, Onety, Oz, Ora, Oliver, Olivierm, Ollie, Ozone, Omar, Orion, Oscar, Othello, Otis, Otto, Outlaw, Ox, Oxy
Nume de catei cu litera P:
Pitty, Pyn, Pretty, Paly, Patrick, Paters, Paloma, Patton, Pest, Paul, Paulie, Petra, Peabody, Peanuts, Peddler, Penguin, Penn, Pepsi, Permod, Perseus, Peter, Phantom, Pharoah, Phoenix, Picasso, Piedmont, Pierre, Pier, Pillot, Pinto, Pip, Piper, Pistol, Plato, Pluto, Poet, Poindexter, Poker, Pongo, Pooh, Popeye, Porkchop, Porker, Porter, Potter, Primo, Princess
Nume de catei cu litera R:
Rexy, Ranger, Raf, Rambo, Rex, Rayn, Randy, Ranger, Repo, Reeves, Remington, Renegade, Reuben, Rex, Rhett, Rhino, Ricky, Rigby, Riley, RinTinTin, Ringo, Ripley, Robby, Robert, Robinson, Rocco, Rock, Rocket, Rocky, Rodney, Rogue, Roman, Romulus, Ron, Roookie, Rooster, Roscoe, Rothschild, Rover, Rudolph, Ruffian, Rufus, Rugby, Rumble, Runner
Nume de catei cu litera S:
Shooter, Scooby, ScoobyDoo, Scooter, Scorpio, Simpson,Scot, Scotch, Scotty, Scoundrel, Scrooge, Senior, Sergeant, Seth, Shah, Shalimar, Shane, Sharp, Shasta, Sheik, Shelley, Shep, Sheriff, Sherlock, Shoeless, Shogun, Shooter, Shorty, Sidney, Siegfried,Shooter, Sigmund, Simba, Simon, Simpson, Sinatra, Sinbad, Sinclair, Singer, Slugger, Smokey, Sneezy, Snooker, Snoopy, Socrates, Soldier, Sorcerer, Speed, Spence, , Spider, Spike, Spock, Spook, Sport, Spot, Sprite, Squirt, Starsky, Steed, Stephen, Sterling, Steven, Sting, Stinker
Nume de catei cu litera T:
Ted, Tennyson, Terror, Terry, Thatcher, Theosy, Theoodore, Trhief, Thinng, Thoomas, Thumpers, Thunderr, Tigger, Titan, Tag Titian, Titus, Toad, Toby, Tom, Tomahawk, Tommy, Topper, Tornado, Trailblazer, Tramp, Tricky, Tristan, Trojan, Troll, Trouble, Trout, Truman, Trump, Tsar.
Nume de catei cu litera W:
Waldo, Willy, Wags, Wallace, Walter, Warrior, Weasel, Weenie, Wellington, Wesley, Whiskey, Widget, Wilbur, Wilfred, William, Willie, Wilson, Wimpy, Winston, Winthrop, Wizard, Wolf, Wolfgang, Woodstock, Woody, Woofer, Wooster, Wordsworth, Wowzer, Wrangler
Eu personal daca as vrea, i-as pune numele urmatoare : Rihanna, Lola, Zuffa, Beba.
Am avut 3 caini o data si i chemau Cutza, Ursa, Bufley
Pamela,abbye,amber,bonnie,cassie,holly,heidi,lola,luky,jasmine,lexie,lucy,missi,maggie,morgan,sasha,sassy,shadow,sophia,sydney,zoeytasha,stella...funda
Sasha
Bella
Cassie
Honey
Maya
Missy
Tasha
Sheyla
Hachi sau Hachiko ( se citeste ' haci respectiv hacito ' si inseamna cirfa 8 in limba japoneza, un numar norocos )
Ai multe exemple de nume
https://www.youtube.com/watch?v=_ouP_Eo3ToA&feature=youtu.be
Sper sa te ajute
Eu am gasit aici
https://pedanny.blogspot.com/2021/04/nume-de-caini.html
Sunt foarte bune o sa îți placa
Prima mea catea a chemato puffy.e un nume frumos.dar a murit de batranete la 13 ani . acum am alta o chema missy sau daca vrei poti pune numele : bella,lucky,suzi,doly,biju,happy,carla, jessi, shakira sunt multe numee.dar poti pune orice nume vrei tu la caine.ca nu conteaza...chiar daca e nume de om [bine ar suna ciudat, sa pui numele alexandra. sau andra.sau andreea sau nu stiu ] dar mai bine iti alegi tu ce nume vrei poate ii pui numele ciorapel ar fi amuzant xD
Da' ce ti se pare ciudat la numele "Puffy"? Daca numele Puffy suna ciudat pentru tine numeste-ti cateaua Nikita, probabil ca suna mai bine.
Jessie
Tess
Lesy
Dolly
Sasha
Carla
Nu mai stiu...nu mai am idei.Pe catelusa mea o chema Laica
steliana2000 întreabă: