| Balea_Alina_1996 a întrebat:

Vreau si eu o poza cu un bichon crem la maturitate big grin Sa vad cum arata :d Mersi, dau funda :*

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Http://www.google.ro/......tp?/search
Sper sa fie de folos. funda?

8 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Poftim: http://images.elvert.multiply.com/......d_dog2.jpg

| Balea_Alina_1996 explică (pentru anonim_4396):

ce nesimtit/a esti! Nu meriti sa traiesti! Consumi oxigenul degeaba.

| anonim_4396 a răspuns (pentru Balea_Alina_1996):

Nu trebuie sa devii violenta, sunt 70% sigur ca e un bichon gri, e destul de greu sa iti dai seama in starea in care a ajuns... Daca voi incerca sa consum mai putin oxigen, merit sa traiesc? Te rog sad!

| Balea_Alina_1996 explică (pentru anonim_4396):

Nu srtiu unde ai observat tu ca sunt violenta, mai bine spus prin poza aia tu te caracterizezi a fi violent/a. Dar gestul tau e de nesimtire, nu ai niciun bun simt happy

| Balea_Alina_1996 explică (pentru Balea_Alina_1996):

Stiu *

| anonim_4396 a răspuns (pentru Balea_Alina_1996):

Atunci cand ii sugerezi cuiva ca ti-ai dori sa inceteze din viata, este uneori interpretat ca ceva violent, mai ales cand respectivul nu prea si-a facut planuri sa moara.

Daca as fi avut ceva in legatura ce se petrece in poza, da, s-ar fi putut considera ca ma caracterizez ca si violent. Chestia e ca nu am, e o simpla poza despre cum natura isi urmeaza netulburata, cursul.

Iar in ceea ce priveste nesimtirea... Bun, aici nu am ce argumente sa aduc, sa zicem ca suntem de acord.

| Okami23 a răspuns:

Http://www.google.ro/......tp?/imgres
puteai sa cauti si tu pe google

| Balea_Alina_1996 explică (pentru Okami23):

1 nu am gasit cu un bichon MATUR adica peste 8-9 luni, si 2 ce mi-ai dat tu acolo nu e bichon crem. E Bichon havanez si nici macar nu e crem e alb cu maro!