One punch man
DanMachi... Familia Myth si sword oratoria ( au o o legatura)
Devil Survivor 2 The Animation
Divine Gate
Gakusen Toshi Asterisk sez. 1 si 2
Kabaneri of the Iron Fortress
Kakumeiki Valvrave sez. 1 si 2
Kiseijuu: Sei no Kakuritsu (Parasyte)
Nanatsu no Taizai
Noragami si Noragami Aragoto
Owari no Seraph si Owari no Seraph: Nagoya Kessen-hen
Rakudai Kishi no Cavalry
Seirei Tsukai no Blade Dance
Saijaku Muhai no Bahamut
Shinmai Maou no Testament
In legatura cu danmachi...ai linkuri de la toate cele 3 serii si poti sa-mi spui ordinea in care sa le vad? am vazut danmachi deja.
Danmachi nu are 3 serii, poate te referi la ova? prima data te uiti la DanMachi... Familia Myth dupa la ova Dar nu cred ca e nevoie ( parerea mea ) si dupa Sword Oratoria
Hunter X Hunter/Danmachi/Sword Art Online/Full Metal Alchemist/Blue Exorcist.
Nu ti-am dat multe fiindca ma gandeam sa ti le dau pe cele mai bune.
Hunter X Hunter -> ti-l recomand, este un anime bun cu o poveste interesanta si luptele o sa le privesti cu sufletul la gura.
Sword Art Online -> daca te-ai gandit vreodata cum ar fi daca ai intra intr-un joc video atunci asta e un anime pentru tine. In el e vorba despre niste oameni ce au ramas prinsi intr-un joc mmorpg si trebuie sa il termine pentru a reveni in lumea reala. Este un anime pe care il ador si m-am uitat la ambele sezoane de cateva ori, ti-l recomand cu incredere.
Blue Exorcist -> este un anime despre fiul satanei...deci este supernatural si are superputeri/lupte ok. Este un anime bun dar nu e genul meu, dar acesta se potriveste cel mai bine cererii tale.
Danmachi-> Un anime bun, are o actiune si o poveste buna. Seamana cu SAO.
Full Metal Alchemist -> Un anime genial dupa mine, povestea nu se compara cu a altor anime iar actiunea si intamplarile sunt extraordinare. Ti-l recomand cu mare incredere, daca iti place poti incerca si Full Metal Alchemist:Brotherhood.
Nu ti-am dat multe anime dar ti le-am descris si sper ca o sa te uiti la ele sau macar sa le incerci.
Le-am vazut pe toate in afara de danmachi. xD
Deniissel întreabă: