Nimeni nu-ti da cu atata! cu un leu nu-ti cumperi nici un kg de mancare de caini,darmite un caine adevarat,daca nu-ti permiti adopta unul(metis,nu e de rasa) de la un adapost,un caine necesita multe cheltuieli:vaccinuri,consultatii veterinare,sedinte la salon pentru taiare unghiute,curatare in urechi etc., mancare de calitate, vitamine(doar daca vrei sa ai un caine frumos si sanatos)in medie de 2-3 mil. pe luna,bineinteles daca ii cumperi lucruri de calitate,mai intai invata cum sa scrii,se scrie bichon,nu bison,maltese,nu maltez, ai multe greseli in intrebarea ta! =p~
ce mai oameni, x-(un bichon sub 100e nu gasesti nicaieri sau daca gasesti cu mai putin este bolnav!
Du-te la gradina zoologica si fura unul fara sa stie nimeni - ramane intre noi
Da tare multe pretentii mai ai
Cine crezi ca-ti da cu un leu sau pe gratis?
Pe strada sunt multi caini pe gratis.
Fata,daca nu-ti convine sa dai 1 leu pentru caine, cum o sa-l intretii? Nu e logic ca o sa dai mult mai multi bani pentru a o intretine decat cand il cumperi? Auzi la ea frate, unde gasesti tu un fraier care sa ti-o dea pe gratis?
NU ai cum sa gasesti bichon maltez la un leu. Eu am si am dat 5 mil pe el. Paote sa ai prieteni care au bichon maltez. Dar asa nu ai unde. fundita?
Am 8 ani si daca vreti sa stiti mil intretin mama si tata. Mai am un caine Cocker si are toate vaccinurile si tot ce ii trebuie.