Pai daca vrei un animal asta inseamna responsabilitate. Arate-le parintilor tai ca esti responsabila. Ajuta-ti mama la curatenie sau fa-o singura. Intereseaza-te despre cresterea animalului pe care il vrei. Dar poti compensa unul mai special cu altii mai multi. Ca si : Doi hamsteri inloc de o pisica sau 4 papagali in loc de un caine. Nu cred ca parintii tai nu te-ar lasa sa iei niste pesti, hamsteri sau papagali. Nu fac miros urat. Nu deranjeaza. Nu fac mizerie in casa. Singurul lucru pe care trebuie sa il faci e sa le curetii cusca saptamanal si sa le dai zilnic apa si mancare si sa mergi lunar la consulturi la veterinar, pentru a vedea daca are vreo bolala sau ceva. Daca vrei un animal ca si pisica sau caine, este mai greu. Dar, poti reusii. Fa cu am spus, arata-le ca esti responsabila, ca tu chiar stii ca cresti un animal nu ca spui asa,, O sa am foarte multa grija de el `` si dupa aia il lasi nemancat. Daca vrei genul asta de animale trebuie sa : L-e educi sa nu isi faca nevoile in casa, sa curetii dupa ele cand fac, sa il plaimbi din 5 in 5 ore ( caine ), sa cumperi mancare si jucarii pentru el si plus vaccinurile de sanatate care te vor costa vreo 3 milioane. Eu, daca vrei caine ti-as propune sa optezi pentru un baiat, pentru ca nu trebuie sa il castrezi neparat. Eu sper ca ti-am fost de ajutor! Nu uita ca trebuie sa fii foarte, foarte respnsabila! Succes In Gasirea Animalului!
Si eu am aceeasi problema.incearca sa le zici sa te puna la incercare sa vada daca esti in stare sa tii un animal.
Nici ai mei nu vroiau dar uite cum am facut eu:Am asteptat un eveniment special.zi de nastere(a ta desigur sau a surorii/fratelui) su rogi pe un prieten sa-ti faca "dar" animalul dorit .La mine a mers am 2 papagali frumosi