| Marcovreacatelmic a întrebat:

Vreau un catel mamei îi cam surade ideea noi stam la bloc cu mamaie nu am tata.La curte bunicii ceilalti mii arunca în strada si mamaie de stam la bloc cu ea nu vrea caine ce fac?

Răspuns Câştigător
| Crush247 a răspuns:

I-a ceva micut, nu stiu. un Bichon, dar te poti duce si pe o talie mai mare daca ai spatiu, gen un Husky, Pitbull, Rotdweiler, Amstaf Etc.
De obicei cateii de talie mica sunt foarte dragalasi, incearca sa o faci pe maica-ta sa il iubeasca cat mai mult posibil, astfel cand Bunica-tii ii vine ideea de al arunca in strada maica-ta o sa sara in apararea ta si a catelului.
Dovedestele ca poti avea grija de el, invatal sa faca la olita, curata parul dupa el, pune-i mancare cand e nevoie, joaca-te des cu el, astfle vei dovedii ca il iuesti si ca tii, iar ai tai nu o sa mai zica nimic!

| Marcovreacatelmic explică (pentru Crush247):

Dar ce fac cand vine momentul sa plecam la mare cum fac cu cine il las nu vreau sa ip las cu mamaie sad

| Crush247 a răspuns (pentru Marcovreacatelmic):

Il ei cu tine. :/ sunt multe hotele / pensiuni / case / etc care primesc animale.
Daca nu, vorbesti cu un prieten, o ruda si il lasi la el o satptamana, doua, trei, o luna cat stai tu acolo.
Ii lasi bani de hrana, de tot de are el nevoie si asta e.

4 răspunsuri:
| anonim70 a răspuns:

Nici mamei mea nu ii surade sa am un catel in casa mai ales ca stam la bloc.Dar eu am facut ce am simtit mi-am luat un catelus frumos pui si mama daca a vazut ca ma îngrijesc de ea ca e catelusa nu mai zice nimic. Daca te ocupi de catelus te ingrijesti de el ia-ti un catelus.Fă ceea ce
simti.

| Marcovreacatelmic explică (pentru anonim70):

Ei aici mama stie ca iubesc animalul ea m-a rugat sa am grija de el sa ma trezesc la 6 am mai avut grija de doi catei ai nimanui dar nu la mine acasa la un amic mama stie ca pot dar bunica nu vrea si cabd plec in vacanta nu vreau sa i-l las ei cine stie daca il arunca