Buna irma89,
Daca vrei sa ai un nou sufletel prin casa si crezi ca poti avea grija de el atunci da. Succes
Pa, pa
Nu...urla ca boul toata ziua, se caca pe unde-i vine! si nu ai nici o satisfactie cu el!
ia-ti un caine, baremi cu ala poti sa te joci!
Pai depinde de preferintele tale. Daca chiar iti doresti un papagal cumparal, daca ti se pare ca nu vrei nu il cumpara.Eu in locul tau mi-as lua fiindca ai obtinut o sansa de ati lua un animal de casa.NU COSTA PREA MULT ASA CA CUMPARAL
SPER CA TE_AM AJUTAT
Da! merita dar trebuie sa il ingrijesti si sa fie in centrul atentiei si trebuie lasat sa zboare sa se obisnuiasca cu mediul de viata! am si eu un perus e foarte dragut! il cheama rony si este simpatic trebuie sa ii mai iau o fetita sa nu se mai plictiseasca! te sfatuiesc sa iei!
Depinde ce iti place tie mie unul nu imi plac in schimb am un catel 2 pisicutze si un acvariu cu pesti E decizia ta dar daca vrei sa iti cumperi vei avea nevoie de rabdare si timp... funda:X?
Daca zici ca poti sa ai grija de el si sa cureti dupa el, sa ii dau mancare si crezi ca esti destul de responsabila, da...
Am 2 perusi de vreo 3 saptamani femela si masculi sunt foarte destepti,deja sau imperecheat si se pupa toata ziua, sunt si foarte blanzi mi-am pus mancare in mana si femela imi sta deja pe mana, sinu sunt deloc galaciosi ii iubesc poti sa iti iei nu vei regreta
Depinde ce papagal... daca e vorba despre perus nu e tocmai un lucru bun... pe langa ca o sa ai mizerie prin toata casa o sa-ti roada si peretii stiu din propria experienta. daca vrei papagal mare e mai bine ca il poti invata sa vorbeasca sau sa raspunda la anumite comenzi
funda?
DA MERITA eu am papagal si nu URLA depinde ce specie vrei iti recomand perusii sunt ff sweet si destepti
eu cred ca daca tie iti place ar trebui sati ei... nu conteaza daca ''urla''
Irma, un papagal este un pet, un animal de casa deci o responsabilitate. Trebuie sa l ingrijesti, sa l iubesti, sa ai grija de el. Sunt animale firave, le trebuie caldura, hrana speciala, vitamine, este un angajament de cel putin 20 de ani. Nu ai voie sa l lovesti pentru ca moare, nu ai voie sa l sperii pentru ca nu vei reusi sa ti l mai apropii niciodata, trebuie sa l iei de varsta cat mai mica daca il vrei singur, trebuie sa i suporti cantecele, sa ai rabdare cu ei pentru ca au o personalitate puternica si de obicei sunt independenti si incapatanati si cel mai important, daca ti l iei doar ca sa l faci sa vorbeasca, renunta la indeea de a ti lua papagal. Este posibil sa nu vorbeasca niciodata si nici sa faca ce vrei tu, asa cum e un caine.
Daniel_Berianu_1998 întreabă:
Ane758 întreabă: