Eu nu mi-as abandona animalutul(motanelul meu drag) pentru nimic altceva! Dumnezeu vegheaza si peste ei, dar momentan nu imi pot permite un alt animalut.este o fata buna daca te preocupa aceste vietati nevinovate.bravo! tine-o tot asa, si Craciun fericit, atat tie cat si animalutelor
Buna,
Este laudabila initiativa pe care o intreprinzi. Continua ceea ce faci.
Din pacate eu locuiesc in Stuttgart (Germania) si imi este greu sa vin tocmai in Bucuresti pentru a adopta un catelus/pisicuta.
Am avut si eu cat inca mai traiam in Romania si caine si pisic, acum ai mei au ramas cu pisicu.
Daca ai face acest anunt si pe alte site-uri cu siguranta vei gasi voluntari care sa adopte aceste suflete minunate.,
Sarbatori fericite!
Vreau sa ii vad si eu.Sunt cumva catelusi? Ce catelusi? vreau poze! pleaseeeeee
Va multumesc din suflet! este vorba despre catelusi si pisicute. cine e interesat va rog dati-mi un mesaj privat cu id-ul vostru sau cereti-mi id-ul. nu pot posta id-ul aici deoarece am avut parte de ceva neplaceri odata publicat id-ul pe un alt site. animalutele sunt din bucuresti. mai este un progam de ajutorare, de fpt o campanie pentru strangere de fonduri pentru bietele animalute nevinovate. se poate dona 5 ron pentru aceste animalute. va rog! 5 ron dam pe o cola... si ele chiar au mare nevoie de noi. pentru poze si mai multe detalii, trimiteti-mi un mesaj privat iar apoi vb pe mess sau pe mail.
Salut, unde este acest centru de care zici daca ai poze contacteazama pe id cristynatudoran13
Ai cumva si bisoni? Cat costa? Din ce localitate esti? Adresa mea de e-mail este alexiaflor_2007@yahoo.com