| SilviuREX a întrebat:

Vreu sa imi cumpar un hamster si nu stiu sigur ce sa mai iau, am luat:-o cusca, -bete pentru tocirea dintilor, -si o sfera de aia care il bagi si se pliba prin casa.Eu na ma bazez pe mancarea de cumparat ii dau legume fructe si seminte de la mine din gradina. Si as vrea de la voi un sfat cu ce sa mai ii iau si poate sa fie si jucarii sau altele orice puteti sa-mi dati un site daca doriti cu ce ati gasit mai special.Dar nu-mi dati site-uri de pet-shop-uri online ca asa ma puteam si eu uita. Multumesc ce mai bine raspuns funda!

Răspuns Câştigător
| Alinuta1234565 a răspuns:

Buna! Uite eu am avut 7 hamsteri deci chiar iti recomand sa iei si mancare speciala.Pentru ca in mancarea aceea se pun diferite combinatii care ii ajuta pe ei.In legatura cu jucariile iti recomand sa ii iei si o roata de aia care se invarte in cusca in care se invarte el, casuta de aia mica, tunele si alte lucruri.Dar nu uita ca-1 trebuie si apa deci cumpara-i si o ''sticluta'' de apa.Ai grija sa nu ii dau apa cand ii dai si legume.De exemplu ii pui apa 2 ore si dupa pui iar legume. Daca le pui ambele odata poate face diaree si moare.Deci spor la crescut hamsterul si bafta!

| Alinuta1234565 a răspuns (pentru Alinuta1234565):

Multumesc pentru funda!

| Lou222 a răspuns (pentru Alinuta1234565):

Sa stii ca de la roata aceea in care se invarte se poate rani. in rest imi place ce ai scris.happy

| SilviuREX explică (pentru Lou222):

Dar sunt roti speciale fara betele alea sunt doar asa

3 răspunsuri: