| NoName1234 a întrebat:

Yeyyyy mi-am luat pisica, de mult vreau un animal...nu mai zic toate detalile.asa,ea doarme toata ziua are 1 luna se trezeste doar ca sa manance, si sa isi faca nevoile. Dar e totusi normal pentru o pisica de 1 luna, nu?

Răspuns Câştigător
| IrinaAndreea a răspuns:

O pisica doarme in medie 18 ore pe zi, indiferent daca este pui sau adult. Asigura-te ca are tot ce-i trebuie si ca este vioaie cat timp este treaza, eventual o poti duce si la un control medical sa fii sigura ca este sanatoasa. Dar nu trebuie sa uitam ca pisicile, asemenea oamenilor, au personalitati diferite si poate pisicuta ta s-a nimerit a fi una mai lenesa, careia ii place sa doarma mult. Succes si sa te bucuri de ea! big grin

4 răspunsuri:
| NoName1234 explică:

Nu inca ca e foarte micuta si am dus-o la veterinar si a zis ca peste 3 saptamani poate sa faca toate cele. happy

| Meryem027 a răspuns:

Da, e normal. stai linistita :*

| Lorien_2084 a răspuns:

Difera de la pisica la pisica. Dar, pentru orice eventualitate, du-o si la veterinar sa-si spuna si el parerea. Te intreb: pisica este vaccinata si deparazitata?
Daca are nasucul umed, e totul in regula cu ea.(asta ca sa stai linistita pana mergi la veterinar)

| simona_3203 a răspuns:

Da asta e un lucru abisnuit sa doarma mult