M ai i ai inca un papagal fiind doi se joaca impreuna, si vezi ca poate murii de singuratate.
Pudem săț riecomandăm o carti di gramaticî!
Sunt curios cum "întră" în curcă papagalul tău?
Pentru ce ai pus,, ălea" în ghilimele? Crezi că am scris greșit? Uite aici, mă:,, ẮLA, ÁIA, ăia, alea, pron. dem., adj. dem. (Pop. şi fam.) Acela, aceea. A venit ăla. Lucrul ăla. ♢ Expr. Altă aia = ciudăţenie, monstru. Toate alea = tot ce trebuie. [Gen.-dat. sg.: ăluia, ăleia; gen.-dat. pl.: ălora] – Lat. illum, illa." A, da. Ce ai folosit tu sunt ghilimele englezești, cele românești sunt ăstea („…"). Nu te mai da așa deștept!
Acum mi-am dat seama câte discriminări sunt pe site-ul ăsta. Adică, eu ca junior, nu prea pot face nimic când un,, senior" plictisit de viață, care nu poate răspunde la o simplă întrebare, se apucă să facă mișto de cineva. Raport nu pot să dau, fiindcă sunt junior, nici mesaj în privat. Ce ar trebui să fac? Să-ți suport prostia? Dar, tu ca om, nu simți nimic când te iei de cineva că a făcut niște greșeli de tastare? Nu ți-e rușine? Putea să ignori întrebarea, nu era nevoie să-ți arăți răutatea. M-ai enervat și pe mine și m-ai și făcut să vorbesc urât
Ii poți da ardei iuți, am înțeles că ii adoră. Sau poți încerca să îi aduci o parteneră/un partener.
I - ai un alt papagal! Este o idee foarte bună, deoarece papagalilor nu le place sa fie solitari. Eu cunosc o doamna care a avut papagali, stăteau afara, unul a zburat, iar celalalt a rămas singur și a murit de tristețe. I - ai neapărat o pereche și trebuie sa se și înțeleagă. Trebuie sa cauți și sa vezi cum sa - i împrietenești, pentru ca asta nu știu cum sa ți explic.