| asdsdsaaas a întrebat:

Ziceti-mi trucuri usor de invatat pentru un caine (in afara de sezi, da laba, sari cere, astea le stie deja)si spuneti-mi explicit fiecare etapa de invatare. cel mai bun primeste funda

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Invatal sa te apere spune-i pe el invatal sa nu latre la cineva daca inca e mic nu baga degetul in gura dupa aceea va musca pecineva pe tine nu te va musca sper ca te-am ajutat

2 răspunsuri:
| Aero_2277 a răspuns:

Uite aici: dresaj complet usor: www.carte-dresaj-canin.ro

| Dreamer a răspuns:

Eu cand o strig:,, Cora! (urmat de 2 fluieraturi scurte).'' se rostogoleste apoi se invarte in cerc, dar nu ma intreba cum am invatat-o pentru ca habar n-am. Probabil are impresia ca iese afara cand fac asta, cine stie ce o fi in mintea lor. Pentru mine cainele meu este un prieten, nu un robot caruia sa-i zic:,, sezi, da labuta, fa aia, sari etc'', de obicei stie singura ce are de facut si se comporta foarte bine si afara fara sa-i atrag atentia iar cand a gresit nu trebuie sa o bat, nu trebuie nici macar sa o cert, este de ajuns sa ma uit putin urat la ea ca stie ca a gresit si se face mica si pune botul pe labe si lasa privirea jos. Sper ca ai inteles mesajul meu; am metis de Ciobanesc German. Bafta!
PS: am mai avut un metis de Ciobanesc German dar mi-a murit la varsta de 2 ani, de parvoviroza. Mai am un Pechinez Imperial, la varsta de 16 ani, din pacate mai are si el maxim o luna de trait!