| Mefisto23 a întrebat:

Zilele trecute mi-am pierdut un prieten drag. Un necuvantator, dar care cu un gest imi spunea mai multe decat cu 1000 de cuvinte - motanul meu. Simt ca tristetea ma doboara. Cum trec peste ea? Am o stare care nu prea se poate descrie. L-am iubit enorm si acum... sad

Răspuns Câştigător
| gabitza05 a răspuns:

Buna!

Incearca sa te gandesti la momentele frumoase petrecute cu motanul tau ...stiu cum te simti, si eu am pierdut un papagalsad.

21 răspunsuri:
mumoasa
| mumoasa a răspuns:

Stiu cum e sad Imi pare rau pentru tine.Cumpara alt motan. O sa te faca sa mai uitiwinking
Incearca sa te gandesti ca asa a vrut Dumnezeu si ca o sa fie bine happy

constantaproca
| constantaproca a răspuns:

Draga mea, imi pare sincer rau si eu am trecut prin asta, in urma cu sase luni mi-am pierdut motanelul. Foarte greu m-am obisnuit cu lipsa lui, era foarte inteligent L-am crescut de cand avea sase saptamani si dupa 5 ani... s-a dus... Acum am un motanel doua pisicute si un catelus dragut (stau la casa). Vei trece si tu peste asta cum am trecut si eu, daca ii vei gasi un inlocuitor...Bafta.

| bruno9432 a răspuns:

Te inteleg perfect sad... nu ai sa-l uiti. dar cel mai usor vei depasi momentul daca iti iei un alt prieten. nu il va inlocui dar iti va aduce din nou multa bucurie si dragoste.

| Elena_1106 a răspuns:

Gandeste-te ca acolo unde e este fericit, nu putea gasi o stapana mai buna decat tine, si de acolo de unde e sunt sigura ca se gandeste la tine.Gandeste-te la cand era doar un pui sau la gand il tineai la piept.Viata merge mai departe si trebuie sa treci peste asta. Trebuie sa gandesti ca acest lucru s-a intamplat cu un motiv pe care il vei afla mai tarziu in viata cine stie cand.Sunt sigura ca motanul tau te-a iubit cu inima lui de animalut pe care o avea.
Nu uita ''Bucura-te ca s-a intamplat, nu plange pentru ca s-a terminat''.

| miry a răspuns:

Iati un alt pisoias care sa iti aline din durere
trebuie sa treci peste hopul asta
fii tare

| ing. a răspuns:

Salut!

Imi pare sincer rau pentru tine.Stiu cum e.si eu mi-am pierdut cea mai buna prietena Lady(catelusa mea) si am suferit enorm.
Incearca sa te gandesti la toate bucuriile pe care ti le-a adus si sa iti iei alt motanel.winking
Te va ajuta sa treci mai usor peste suferinta, chiar daca nu va mai fi la fel.
big hug peace

| Mefisto23 explică:

Pentru cei care au intrebat: avea 3 ani si jumatate. L-a lovit un motociclist...

| Chocolate a răspuns:

Te inteleg, si eu mi-am pierdut pisica...sad
dar treci mai departe si gandeste-te ca alti copii isi pierd parintii, prietenului meu cel mai bun i-a murit mama in ianuarie, gandeste'te la astasad...am plans si eu pentru asta, apai elsad, pisici sunt destule, dar mame si tati numai cat eunul avemsadsad
Smile... ia-ti alt motanas, sau mai bine nu, sa nu mai suferi si pentru celalalt, stiu cum ewinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna big hug Imi pare rau pentru motanul tau sad.si eu am pierdut un catel pe care l-am iubit extrem de mult...cum spun si ceilalti i-ati un alt motan si incearca sa nu te mai gandesti la el >big grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ai incredere in Dumnezeu, si roaga-l sa te ajute sa depasesti cu bine aceasta incercare.In mod sigur, El, cu bunatatea, dragostea si blandetea Lui iti va alunga tristetea din suflet. El este trist cand noi suntem tristi, deoarece El isi doreste enorm ca noi sa ne punem toata nadejdea in El.Asta e unul din motivele pentru care ne supune anumitor incercari.Eu cred ca merita macar atat din partea noastra, dupa cate a facut si face pentru noi, nu? Capul sus!
Era sa uit... un al doilea motiv este sa ne faca mai puternici.
Incearca sa vorbesti cu cineva, sa te descarci! Nu te inchide in tine, caci e mai rau!
Doamne ajuta!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si eu mi-am pierdut pe 8 mai pisica. Am plans 2 zile la rand, dar nu m-a ajutat cu nimic. Verisoara mea m-a chemat sa dorm la ea, si m-a inveselit... Petrece-ti timpul cu o prietena/un prieten... Te va ajuta happy Gandeste-te la momentele frumoase...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Imi pare rau dar daca s-a dus in rai ii e mai bine acolo. e raiul matelor.ma intreaba un vecin; ce oftezi vecine? ei vecine probleme. mi-a murit boul. iar el; ehhh, uiteasa ne ducem unul dupa altul.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Poate peste 2 zile asa un alt motanel te poate ajuta sad
Cumpara alt pisicwinking.
Stiu ca este greu sad.
by zui

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mi-am pierdut si eu motanul aseara crying mi-am facut 200 de de poze pe iprimanta si am inceput sa lipesc prin oras, era ce-l mai nebun motan din lume, nici circarii nu puteau face o pisica asa... crying il iubeam la nebunie, mai ales atunci cand dormeam cu el si torcea... mai exista oare sansa de a se reintoarce sad?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mi-am pierdut si eu pisica in urma cu 3 zile. S-a speriat de niste copii si a fugit. Degeaba am tot cautat-o, parca a intrat in pamant...Singura mea speranta este ca se va intoarce. Sufar foarte mult dupa ea. Imi va fi foarte greu sa depasesc momentul

| AncaAnc01 a răspuns (pentru anonim_4396):

Exact acelasi lucru mi s.a intamplat si mie.
S.a mai intors?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Postez acest mesaj pentru cei care au nevoie de o mica speranta in momentele in care pierzi un necuvantator drag.
Mi-am pierdut si eu pisica pe atunci avea aproape un 1 an.
Am pierdut-o in fata blocului meu. Crezusem ca am pierdut-o pentru totdeauna, am plans si eu zile in sir am cautat-o neincetat in toate imprejurimile.
Am gasit-o dupa 7 zile in jurul blocului, slaba, infometata si speriata. Fratele meu a gasit-o cam la 200 m distanta de bloc.
De aceea pentru cei care ajung intr-o astfel de situatie, nu va pierdeti speranta!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu te descuraja.Eu am pierdut o pui de pisicuta(Magda). Am plans 1 saptamna pana am inceput sa ma obisnuiesc cu ideea.Acum am alt pisic si ieri am aflat ca o prietena de-a mea a luat-o pentru ca ii placea cum arata.Azi am vazut-o si e mai mare.Acum nu vreau sa o mai iau.Sa obisnuit acolo. Poate intr-o zi iti vei gasi pisica si daca nu o sa o gasesti atunci nu o sa iti mai pese.Stiu ce spun.

| Misterious a răspuns:

Imi pare rau.

| Sunshine_2005 a răspuns:

Imi pare rau pentru tinesad Cred ca cea mai buna modalitate de a trece peste este sa iti iei alt pisoi...eu asta as face daca ar muri motanul meu care acum are 9 anisad Totusi am si eu o curiozitate...cati ani avea?

| danutz15 a răspuns:

Imi pare foarte rau...si eu am pierdut tot un motan acum vreo 2 saptamani...Era singurul meu prieten de acasa.
Vreo 10 zile numai la el ma gandeam si, incet, incep sa ma obisnuiesc cu ideea ca nu mai e.

Daca nu te superi, sunt curios cum a murit? al meu a murit batut de un alt motan intr-o noaptecryingcrying