| grigor3 a întrebat:

0 intrebare foarte serioasa,am un prieten care vrea sa se duca cu mine la munca iar eu nu vreau pentru ca o sa consum foarte multi bani cu el, ce pot face ca sa nu se supere si sa inteleaga sa bag o minciuna ceva!

4 răspunsuri:
| Bondarel99 a răspuns:

Pai doar nu vine pe gratis. Normal ar fi sa faceți jumate jumate drumul, ceea ce ar fi foarte bine și pentru tine. Ii spui asta și nu are de ce sa se supere. Sau ii spui ca ți-ai schimbat programul și ca nu pleci la aceeași ora in fiecare zi.

Răspuns utilizator avertizat
| anonimg a răspuns:

Îi poti spune că nu o să iti permiti să faci cheltuieli. Îi spui că ai bani doar pentru strictul necesar.
Până la urmă poti renunța la un astfel de prieten cheltuitor, fără să iti pară rău.

| FoxyM a răspuns:

Salutare! De multe ori prietenii aduc numai probleme si cu siguranta nu ne face placere! Spune ceva de genul:"Am auzit ca seful meu vrea sa ne separe pe grupe,deoarece suntem prea multi","câteodată vin atat de obosit incat nu am timp sa mănânc","nu cred că vrei sa ai un salariu atat de prost ca al meu,eu stau aici ca nu am încotro, m-am obisnuit","am vorbit cu seful si a spus ca nu ne mai trebuie personal, oricum suntem cam multi". Indiferent ce îi spui, acesta trebuie sa cedeze, deoarece nu îi va face placere un serviciu in care prietenul lui îi spune ca este prost indiferent de salariu sau colectiv.Meriti"a doua sansa"