Cei mai activi useri din categoria Informaţii Utilitare pe 30 Ianuarie 2025 sunt:
Salut! Am 17 ani, peste 3 luni fac 18. Vreau să mă apuc de școală de șoferi în curând, pe lângă liceu. Din experienta voastra personala, ce trebuie sa fac? Unde trebuie sa merg mai întâi?...? (mai mult)
Buna am o întrebare ce probe se dau la admiterea licență restaurare și conservare București?
Salut TPU! dau funda promit. Imi puteti spune: Glanda Tiroida apare oricand? sau trebuie doar sa fii gras/ă?
Buna seara, bunicul meu are doua terenuri în localitate din partea părinților lui, el nu își mai amintește unde sunt situate, nu are nici un act pe ele, nimic, cum se procedează pentru a afla unde...? (mai mult)
Buna ziua! Cum pot face cerere pentru un card de sanatate online? Si ce tip de card trebuie sa selectez, european sau national?
Ca tot sunt probleme legate cu facturile de lumina. Pe la inceput de ianuarie la ppc imi aparea factura cu minus iar acum apare la valoare factura 159, 67 iar la sold la zi apare 379, 23, care...? (mai mult)
Cum se procedează cu actele atunci când cumperi un apartament? Cine le plătește și cât costa? Cum se procedează prim agenție dau poți fără agenție?
Daca am contul suspendat permanent la betano, mai pot sa imi retrag banii din cont? Precizez ca nu pot intra pe cont ca sa efectuez retragerea Mi au ramas 1000 de lei pe cont
Ce trebuie sa schimb la pc casa il fac de 64 bit?
Bună. Va rog știe cineva unde pot repara un ceas Citizen eco drive. Am fost la mai multe ceasornicarii, dar nu se baga nimeni. Sânt din Cluj. Va mulțumesc.
Bună ziua! Din greșeală am crezut pe un site va spune că cine a sunat dar am pierdut o sută de 100 lei și nu știu cum să opresc să nu ia banii de cardul și mă simt foarte prost ce să fac?
Bună..am probleme cu pariurile și pacanele vreau sa ma imbogtaesc din astea momentan joc sume mici dar ma tentează sa încep cu sume mari 200 300..Mereu merg imi bag bani la o stație paysafe și merg...? (mai mult)
Salut caut un cantec tiganesc sau ukrainian versuri : amo amo jachilei jachilei jachilau memerau nu stiu cum se scrie sigur, multumesc
Bună ziua am o problemă cu contul de Facebook zice că contul de Facebook dezactivat sau șters nu știu din ce cauză cum îl pot recupera știți cum pot sau un link va mulțumesc
De la ce suma de bani în cont poți fi chemat la banca pentru a da explicații de unde provin banii?
Cum se procedează cu plata în momentul cumpărării unui apartament? Se poate plăti cash sau prin banca? Am înțeles ca de ma o anumita suma trebuie obligatoriu prim banca.
Salut! Mai circula tramvaiele in Botosani? Daca nu, cu ce ajung in Manolesti deal? Fara taxi.
Bună ziua tuturor! Vă rog un ajutor. Descarc pozele din GOOGLE FOTO și ca terminație am jpeg. json. Nu pot deschide cu nicio o aplicație, mă puteți ajuta?
Buna TPU! am facut un hanorac alb(alb- galbui) cu model folosind vopsea textila si am murdarit in anumite locuri de pete rosii si am incercat sa l sterg cu diferite solutii si s au format pete galbene...? (mai mult)
Buna. vreau să cumpăr un ceas citizen de pe Vitantis. Știe careva daca sânt originale sau fake. Prețul e peste 1200 lei
Daca am sters semenele de carte din opera se mai mai poate salva de undeva, eu am facut o actoalizare fara sa pastrezi Reconfigurează-mi datele și setările Opera se mai gasi undeva
Salut! Asi avea nevoie de un ajutor cine știe să mă ajute, mi s- a spart vechiul dispozitiv și nu îmi mai aduc aminte parola și nu reușesc să introduc din nou acea adresă de email, știe cine...? (mai mult)
Bună, am și eu o întrebare mama mea a primit azi decizia în care scrie 815 lei, întrebarea este va rămâne cu banii ăștia sau pe cuponul de pensie va primi mai mult, mi se pare prea puțin, menționez...? (mai mult)
Salut! voiam sa stiu daca pot folosi plicuri cu bule in loc de plicul standard pentru a trimite o scrisoare prin posta romana si cum pot trimite plicuri de genul in alte tari?
Am primit azi un mail cu un cod pentru amazon, ceva cu password assistance. Nu am cont pe Amazon. Ce este?
Bună! Dacă iau ceva pentru care trebuie să ai 18+ ani și merg la self-checkout îți mai trebuie buletinul?
Ce se întâmplă dacă ma căsătoresc în America dar viza mi-a expirat?
Buna TPU. Stie cineva daca (si cum) se poate ca eu personal sa iau legatura cu cei de la YouTube pentru ca un videoclip de al meu sa apara ca si reclama la alte videoclipuri. Un Ad. Multumesc...? (mai mult)
Am o masina de tatuat Cheyenne Spirit si am folosit- o o perioada de timp pana dintr- o data nu a mai mers. Nu stiu daca este motorasul, deoarece acea tija nu mai este actionatq, pur si simplu nu se ...? (mai mult)
Bună ziua.Aș dori un sfat la aceasta problemă: detin un acordeon iar din cauza uzurii se duce vopseaua și aș dori să îl revopsesc.Cum aș putea face acest lucru? Mentionez faptul că, carcasa ...? (mai mult)
Cum pot sa imi recuperez contul de Mayelectrica daca nu mai știu adresa de email și parola?
Buna, da cred că mi-am dat seama cum sta treabă cu filmele, folosesc ei vreun program special care mai întâi pun să facă anumite filmări după aia le baga toate într-o singură filmare nu?
Buna TPU. Cum pot deschide un geam fara maner, astfel incat sa nu il stric? Pot folosi lingura sau foarfeca ca sa il deschid? Si cum il inchid la loc?
Bună, am cercei medicinali de 3 săptămâni și în câteva zile am zbor, oare la control o să am probleme cu ei? Mă pune să îi dau jos? Sunt infilitati la salon și mă doare dacă îi scot
A vandut cineva prin olx cu optiunea livrare cu verificare? Cum se procedeaza in situatia in care esti tu vanzator?
Deci am la munca un compresor destul de mare, nu ma puneti sa dau detalii ca nu stiu nici eu, care are un buton verde (de on/off probabil), inca unul ca o clapeta care se da intr- o parte si in sus ...? (mai mult)
Daca mi- a expirat actul de la CAS pentru reducerea de 1200 lei, oare se poate prelungi valabilitatea? E vorba de un aparat auditiv. Aici nu e posta, vine de la oras de 2 ori pe luna. Mi- a venit prin...? (mai mult)
Voi ați donat sange? Cum a fost? Ce trebuie sa mananc înainte și cât de mult sa nu ma simt slabita dupa ce donez?
Dacă ar fi să mă las de facultate dar primesc bursă socială vă trebui sa returnez bani?
Salut! Se întâmplă ceva daca folosesc același nr matricol din clasele I -VIII și la liceu, adică mai merge la abonamente, etc?
Cum s- ar putea proceda daca nu ai masina personala si ai nevoie sa transporti lucruri mai grele( de ex aspirator, carti, haine etc) de la Bucuresti la Timisoara? Si cat ar costa firma / serviciul...? (mai mult)
Lucrez în Germania, după căte luni pot să fac un împrumut la o bancă?
Mai exista teletext?
Bună TPU, întâmpin o întrebare, pentru a ieși din Ro în Elveția am înțeles ca am voie cu pisicuța, acum vreau să știu ce trebuie să îndeplinesc să pot trece liniștită cu ea. Și ce ...? (mai mult)
Am văzut o mașină careia nu i se vedea nr de înmatriculare, a plecat din parcare așa pentru că era murdar, nu se vedea nicio cifra și nici o literă. Cum e posibil?
Bună ziua, pe se suite căutați zboruri? Daca ați putea va rog sa îmi explicați îndetaliat. Ar fi sa fie primul zbor cu avionul în țară. Nu prea as dori prin agenti sau ceva de genul și de...? (mai mult)
De ce n-ar trebui sa-mi pese atat de mult de microbi? A inceput sa fie o obsesie putin.
Dacă comand de pe site dr. Max, să îmi livreze produsele în farmacie sau easybox, cum fac? p.s.tin sa menționez ca nu plătesc cu cardul, doar plata la livrare.
Salutare! Știe cineva un număr de la dgaspc olt la care răspund? De o luna încerc sa sun la numărul afișat pe site dar nu răspunde nimeni? Sau știți unde pot sa fac o reclamație în acest sens?...? (mai mult)
Mi- a dat un prieten sa i repar controllerul de ps4, problema sta in felul urmator, am incercat sa conectez controllerul la ps4 prin toate tipurile de tutoriale posibile de pe Youtube si de pe alte platforme...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
cobrant întreabă:
MountainRiver întreabă:
Marjuddjeje întreabă:
Generalgrevious031 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Caini de rasa
Cat de bine cunosti rasele de caini?