1. În clasa a-3a, când am avut o pezie de învăţat. Eu o învăţasem destul de bine, dar a doua zi, când ne-a ascultat învăţătoarea, a început cu mine. Deci eram prima, şi nu îmi mai aminteam nimic, şi toată clasa se holba la mine şi, şi... şi m-am încurcat.
2. Păi sufletească a fost atunci când a murit o rudă de-a mea (Domnu' s-o odihnească._.).
Tu?
Pa, pa!
1. Cand eram la mare si am mers cu ''banana'' la a treia cazatura ( ultima) mi sa agatat slipul de ceva si s-au rupt.
2. Cand a murit stra-bunica
Cea mai jenanta intamplare din viata mea a fost cand am fost dat aseara afara din echipa de basket al liceului meu
si 2 cea mai mare suferinta a mea a fost cand i-am pierdut pe cei de langa mine care sunt acum in ceruri si va fi in continuare o suferinta caci sunt constient ca o sa ii pierd in continuare si pe ceilalti peste ani
Cea mai jenanta:
Eram prin clasa a6a sau a7a si eram pe stop.Eram mai grasuta si colegii obisnuiau sa ma strige BURTOMEGA.Ma enervam si alergam dupa ei prin clasa si la un moment dat am cazut si am lasat o balta de sange pe langa mine Noroc ca am avut colegi care stiau sa se poarte frumos in legatura cu asa ceva si, unul mi-a dat o bluza sa mi-o leg la spate si m-a dus acasa pentru ca eram pe punctul de a lesina, pierdusem prea mult sange din cauza cazaturii./A fost cu happy end sa zic asa dar a fost nasol rau.
Cea mai mare suferinta:
Nu stiu exact care a fost cea mai mare suferinta pentru ca am trecut prin multe momente foarte grele, mai ales in dragoste, si cea mai mare suferinta a fost atunci cand m-am despartit de iubitul meu(am stat despartit pentru 2 luni) si eu m-am combinat cu altul ca sa ma consolez insa nu simteam cine stie ce pentru el, eram doar indragostita de primul care imi iesise in cale imediat a2a zi.Suferinta mare era ca vroiam sa ma impac cu iubitul meu care a insistat foarte mult sa o fac(aflasem intre timp de ce trebuia sa ne despartim, era spre binele meu)insa imi era mila de bietul "consolator"si nu stiam cum sa-i spun ca nu mai vreau sa fiu cu el.Un vechi prieten m-a ajutat sa zic asa, s-a bagat peste noi sa ne desparta fara ca eu sa vorbesc ceva cu el inainte si dupa asta am aflat ca de fapt tipul respectiv vroia sa-mi dea papucii x-(
Ziceti si voi.Nu sa-i tai capu?
Adica mie imi era mila de el sa-i dau papucii si el ma vorbea pe la spate ca si asa vroia sa-mi faca vant.N-am apucat sa ma razbun pe el pentru faza asta dar am eu timp toata viata.
1.sa fiu IGNORATA de toata clasa la ora de sport dupa ce am facut o prostie mare
2.cand am vazut ca prietena si colega mea (suntem prietene care nu ne despartim niciodata) si-a rupt piciorul drept
1 nu mi s-a intamplat inca.2 nu i-am spus baiatului de care imi place ca imi place de el si a plecat pentru 2 saptamani la munte...a ta?
cioaracalin întreabă: