anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

1.Care a fost cel mai jenant moment din viata voastra?

2. Dati id(daca vreti)sa vb, bye.

5 răspunsuri:
| HaZaNiLiLo a răspuns:

Ti'am trimis id.ul meuwinking baga-l in listakiss*

| l1t7leb0y19 a răspuns:

Buna Adelina.Cel mai jalnic moment din viata mea a fost cand i-am zis unei fete inca de la prima intalnire ca as face orice pentru ea si ca o iubesc, o vreau, etc. Eram unul din cei 1.000 de catelusi ce se invart dupa o femela. laughing

Acum am invatat seductia... si am mult mai mult succes in domeniul asta.
Din orice greseala invatam cate ceva. Id-ul meu e star_child2011 astept sa ne cunoastem.O seara buna in continuare. Sau...cat a mai ramas din ea big grin

| InsanelyWicked a răspuns:

Ummm eu sunt Bi si am incercat sa agat o fata intr-un parca cand eram cu niste prietene. ea era hetero si m-a refuzat cam urat numindu-ma dyke care e un termen jignitor (eram in US in acel moment). a fost destul de jenant < _

| Pinkyyy a răspuns:

Buna! Poi cred ca atunci cand eram cu tata afara de abia invatam sa merg cu rolele, tata s-a dus nu stiu unde sa i-a ceva si eu am cazut de pe role si atunci a trecut un om care avea pantaonii aproape ca ai tatalui meu si am urlat,, hai ajuta-ma odata nu vezi ca-m cazut?' si cum se uita ala la mine lolllll

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Pai ma uitam la niste filme xxx,iar mama intrase in camera,eu am intrat repede in joc cu volumul incet (filmul tot mergand), iar din obisnuinta am dat volumul tare laughing, incepe aia uhhh ahhh.din fericire am dat repede incet si a durat decat 1/2 sec faza, mama ori a crezut ca e din joc ori n-a vrut sa spuna.
Id'ul nu conteazawinking

Întrebări similare