In franta sunt multi musulmani din vechiul imperiu francez. Si astazi sunt tari africane ai caror cetateni au dreptul sa intre in Franta fara pasaport. Celelate tari au si conditiile de intrare mai aspre si politia mai vigilenta. Cat despre arme, te contrazic. Cele mai multe sunt arme rusesti. Daca stii sa faci diferenta, uita-te pe aici: https://www.google.ro/......ps?/search
Daca nu intreaba-ma. Am fost militar.
Ai skype sau whats'up?
Din pacate nu prea stau pe skype.
Simplu... Franta si Belgia au mari comunitati de islamisti si le este multa mai usor sa actioneze acolo cu oameni din interior. Plus Franta participa activ, cu multe trupe in razboaiele din orient.
O să atace și alte țări pe viitor. Cel mai probabil Franța a fost ghinionistă să fie aleasă prima.
Atentatorul de la Nisa nu era musulman credincios (nu se ducea la moschee, nu se ruga de cinci ori pe zi, nu tinea Ramadanul, bea alcool, folosea droguri, manca porc). Deci se pare ca de data asta n-a fost de la ISIS.
Ba da' deloc nu va informati. ISIS e creata de americani ca sa destabilizeze orientul si ioropa unde au interese de dominatie.
Cum ramane cu Rusia?
Nu prea bine, e inconjurata.
Cred ca ataca numai Franta deoarece presedintele Frantei a interzis purtarea hainelor musulmane(burka si niqab) pe teritoriul acestei tari. Celelalte tari nj au nici o problema cu chestia asta. Si cu armele cred ca fac contrabanda
catalin542000 întreabă: