anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

1. O fată a venit la mine și a spus Hai să îți arăt băiatul care îl iubesc și a vorbit foarte tare și cred că a auzit mama și m-am simțit prost apoi m-a întrebat dacă am chef de... și iarăși m-am simțit prost, nu știu ce să fac cu ea, e varză, dați-mi niște sfaturi!

2.Am un jurnal nou și am scris chestii pe care nimeni nu le știe și m-am dus la baie iar atunci când m-am dus la baie mama a coborât unde aveam jurnalul și mi-e frică să nu fii văzut.

3.Acum mama m-a chemat iar eu am zis că vin imediat, am stat 5 minute și apoi dacă a vazut că nu mai vin mi-a zis Adelino tu chiar ești nesimțită dea dreptul și îmi este frică să nu se fi referit la altceva, voi ce credeți?

Dau fundă(răspundeți pe rând la toate întrebările)

9 răspunsuri:
| Yugeen a răspuns:

1.) Fa si tu acelasi lucru pe care il face ea dar inainte ca ea sa il faca... si incearca s-o faci astfel incat sa o pui pe ea intr-o lumina buna ci nu intr-una proasta, asa cum aparent te pune ea pe tine... pe scurt, fi mai buna decat ea si nu accepta sa te includa in planurile ei fara ca tu sa fii de acord (caz in care, asa cum ziceam, fa-ti singura planurile tongue).

2.) Eu m-as bucura sa vad ce a scris copilul meu (ideologic vorbindhee hee ) pentru ca asta ar insemna ca il pot cunoaste mai bine si implicit il pot intelege mai bine. Daca mama ta reactioneaza altfel inseamna ca are niste probleme... probleme pe care ar fi bine (atat pentru ea cat si pentru voi, restul familiei) sa le rezolve cat mai curand.
Ca fapt divers, incearca sa scrii si ceea ce crezi despre mama ta, despre parintii tai, despre familia ta... dar incearca sa scrii ceea ce ii face pe ei sa fie speciali, aparte... iar daca mama ta comenteaza ceva ii poti arata si "reversul medaliei", chiar daca este post-factum. happy

3.) Nu cred ca s-a referit la altceva decat la faptul ca prin a spune ca te duci "imediat" si in 5 minute nu esti acolo ea intelege prin asta o dovada de nesimtire din partea ta... lucru care este posibil sa fie posibil.
Nu este frumos sa raspunzi doar de dragul de a raspunde... iar daca totusi o faci te va duce, in viitor, la a fi mai usor ignoranta si probabil si ignorata.
Desigur, este posibil ca mama ta sa se fi referit si la altceva dar atat timp cat nu cunosc "miscarile din frontul" familiei tale nu ma pot pronunta si sa fiu in acelasi timp si obiectiv. tongue

Iti doresc o seara placuta si... incearca sa faci in asa fel incat sa vezi in parintii tai niste prieteni si vei observa cat de mult te vor ajuta atunci cand vei avea nevoie... asta, desigur, daca nu cumva sunt/au devenit si ei ignoranti.

Pa pa! happy

| nicoletalavinia14 a răspuns:

In primul rand trebuie sa te duci la ea
in al doilea rand nu esti vinovata ca prietena ta nu e educata,desii a doua ei intrebare a fost chiar penibila.
in al treilea rand se poate sa-ti fi zis ca esti nesimtita ca nu ai mai venit, asa mai face si la mine mama
in al patrulea rand nu avea incredere in jurnale-mereu ti-l poate citi cineva, eu nu le sufar pentru ca mi-e teama ca cineva mi l-ar putea citi si imi sunt de ajuns intrebarile retorice pe care mi le pun de obicei.
incearca sa fii calma.

| TheTruthBeneathTheRose a răspuns:

1. Daca mama ta a auzit explica-i totul si mai ales ca nu te simti bine alaturi de ea, deci ar trebui sa nu mai fiti atat de apropiate. Daca ei ii place discutia nu inseamna ca si tie trebuie sa iti placa.

2. Pai in mod normal nu ar trebui sa ai secrete de parinti... oricum daca mama ta nu iti zice acum ce stie nu inseamna ca nu va aminti la momentul potrivit. O relatie sincera cu mama ta este foarte importanta! Ea este cea mai buna prietena de fapt!

3. Poate mama ta era suparata din alt motiv sau poate cu adevarat ti a citit jurnalul! Nu i nimic! Cereti iertare spune-i ca vei fi sincera cu ea si vei vedea ca se rezolva! Chiar daca este greu. curaj!

| AdyutzZz a răspuns:

Du-te oricum si vezi ca in cap nu poate sa-ti dea...laughingmergi si discuta cu ea si daca e ce crezi tu incearca sa te scoti cat mai binebig grin

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Trebuie sa te confrunti cu toate pana la urma! Du-te si vorbeste cu ea ca asa te vei elibera de o frica si daca te cearta nu tine la nesfarsit!winking

| Andra_2481 a răspuns:

Care e intrebarea 1 si 2?

| aNNoNNiMa a răspuns:

Cati ani ai? La prima chestie nu mi se pare ca e vina ta pentru ce-a a prietenei tale.

2.Crezi ca daca il citea nu iti spunea si astepta ce?happy

3. Poate avea nevoie de tine.Mai stii?!

Bafta:*!

PS : Eu zic sa numai tii de toate in tine, spune'le mamei tale, te v-a ajuta :*.

| TeRoOrIsTull a răspuns:

Buna.chiar daca prietena ta a vorbit tare despre baiatul care il place si ar fi auzit mama ta nu cred ca ar fi zis nimic (e ceva firesc sati placa de cineva). Daca tiar fi vazut jurnalul ti l-ar fi luat si l-ar fi citit asa ca eu te sfatuiesc sal lasi intr-un loc mai sigur.Si te-a facut nesimtita ca te chemase de 5 minute si tu nu am venit (poate avea cv treaba cu tine). Cred ca te-am ajutat bft

| vladi146 a răspuns:

1. nu stiu...ar trebui sa incerci sa te impaci cu ea. sau sa eviti sa o mai aduci acasa.happy

2.Mama ta, chiar daca s-ar fi uitat chiar daca nu in jurnalul tau, categoric nu ar vrea sa isi faca fata de ras, sau sa dezvaluie secretele ei, pentru ca automat s-ar face si ea de ras...

3.Nu s-a referit la.altceva. depinde si pentru ce te-a chemat... dar de obicei parintii se enerveaza cand nu te duci. repede.