De unde ai informații că în Grecia nu s-au făcut scumpiri?
Te contrazic, s-au scumpit destul de mult și pe la mine in Grecia, încât la multe chestii am renunțat să le mai consumam. De exemplu sucurile carbogazoase ori sucurile așa zise naturale la cutii, am renunțat la ele, preferând să beau apa plata, ceaiuri din plante uscate, sa fac sucuri naturale din fructe.
Preturile in Grecia sunt aproape duble față de România.
Bea Cola fara zahar!
Va fi mai ieftin, fiindca nu va contine accizele pentru zahar.
S-au scumpit pentru ca s-a marit "acciza" la bauturile cu continut ridicat de zahar.
Nici nu este indicat sa bei suc des asa ca pe mine aceasta scumpire nu ma afecteaza, beau 1 pahar de suc 1 data la 1 luna sau mai rar
beau in rest apa plata foarte multa (si aceea costa ceva lunar) si foarte rar cate un red bull cand am drumuri de facut in tara cu masina pentru a fi concentrat
toate scumpirile din acest an se datoreaza unui Guvern incompetent care pune taxe si impozite pe orice pentru a scoate 'parleala' maririi pensiilor, acea majorare impropriu spusa, cu indexarea ratei inflatiei, de ce un guvern de incompetenti? pentru ca daca erau competenti aveau bani de marire a pensiilor fara artificiile economice de rahat pe care le fac acum!
"-ce vrei ba, ...niste tarani" cum ar zice o reclama din trecut cunoscuta
Da, bestiale reclamele lor din seria "niste tarani", toate!
-Johnny Cash mamaie, Johnny Cash! :))
https://www.youtube.com/watch?v=nWvdrMuamLk
Multumesc, dar nu sunt chiar asa destept.
Sa nu crezi ca in alte trai este totul roz, o fi fost in trecut acum peste tot e jale, rata mare de someri si preturi mari.
Imi amintesc acum 15-20 de ani cat de sus erau Spania sau Italia fata de restul tarilor din Europa, si acum...
Este greu sa incepi de la zero intr-o tara straina, deci greu pentru un imigrant, daca ai avea o afacere ceva intr-o alta tara da atunci ar fi un trai excelent de dus acolo
Nu mai bei rahaturi. Am luat Pop-Cola la 1.5 cu 4.6 lei din Kaufland. E vreo 6 pretul intreg. Si merita din plin. P.S. Daca esti "om necajit" ai face bine sa ai grija sa nu trebuiasca sa ajungi la doctor. Asta inseamna (si) sa bei apa, nu porcarii de-astea.
Nu prea beau sucuri.Am luat un granini, care e mai natural, cu vreo 10 lei.
Eu zic că e mai bine că sunt mai scumpe și lumea nu prea și le mai permite, pentru că sunt foarte dăunătoare sănătății.
Bem mai rar, cum e indicat.
Teoretic e bine ce zici tu, insa ce se va intampla e un shift de la zahar la 100% chestii dulci chimice care nu sunt (inca) taxate, astfel ca vor fi bauturi pentru amariti si mai nocive ca pana acum...
Sucul s-a scumpit deoarece s-a scumpit si zaharul, plus inflatia galopanta din ultimii ani, problema ar trebui sa fie alimentele, nu sucul care oricum nu iti aduce nimic bun, mai bine bei o cafea, un suc facut la blender, poti combina fructe, marul cu para iese senzational, la fel si banana cu capsunile, vei avea numai beneficii daca renunti atat la suc cat si la dulciuri, de 5 ani nu mai beau nici un fel de suc, scumpirile reprezinta o ocazie buna sa renunti la lucruri nocive fara nici un beneficiu pentru sanatate.
Beau cam o sticla de 250ml pe an, imi pot permite si daca se dubleaza pretul.
contine o cantitate exagerata de zahar iar cele fara zahar cu aspartam sunt si mai daunatoare.
https://www.reginamaria.ro/......ionare-oms
Mai fiți patrioți acum și mândrii că sunteți români! Până și ei ne ziceau sa plecam din tara!
Daca poporul se educa si invata din trecut, s-ar schimba lucrurile. Prea curand insa, nu are sa se intample asta.
Catalin979 întreabă: