Cei mai activi useri din categoria Informaţii Utilitare pe 16 Ianuarie 2025 sunt:
Hei! Stie cineva in cat timp ajunge un colet din Insulele Canare in Romania? Multumesc anticipat!
Salut, dacă am șters contul de la eon myline că aveam factură electronică și am dezactivat- o, luna aceasta cum mai plătesc factura electronică dacă am șters contul și am dezactivat- o? Pentru...? (mai mult)
Ce este decontarea transportului (pentru elevi) si cum functioneaza in mod clar? (merge doar daca ai abonament la transportul respectiv sau nu?)
Salut, ieri mi- a trimis cineva un colet (ora 18), iar azi de dimineata pe site- ul celor de la FanCurier imi zice ca este in curs de livrare si este la vreo 25 km de mine, este ora 13 si nu am primit...? (mai mult)
Daca va fi un conflict intre Rusia si Romania sa spun asa, ne vor ajuta tarile din NATO?
Cum schimb adresa de e-mail la care primesc factura E- on?
Hei! Maine trebuie sa imi dau un septum la salon si mi s-a zis sa fac o foaie cu acordul mamei mele, pentru ca sunt minora, stie cine va ce trebuie sa scriu? Lol
Pe ce dată se tipăresc facturile de la e- on? Eu dacă am activat din greșeală factură electronică din aplicație cam în data de 10 aprilie eu cum mai primesc factura? Electronic sau prin...? (mai mult)
Salutare, dacă am activat factură electronică din greșeală din aplicație de la e-on se mai poate dezactiva?
Bună! Am cerut niște informații despre adresa unei persoane prin e- mail unei primării dintr- un oraș din Germania și am primit răspuns înapoi că o să primesc informațiile respective prin poștă....? (mai mult)
Buna, N- am lucrat in anul 2020 in Marea Britanie si as vrea sa stiu cum as mai putea ajunge sa lucrez acolo, specific cam lucrat in 2019. Am auzit ca as putea sa platesc o viza, unde as putea plati...? (mai mult)
Buna TPU, in certificatul meu scrie că sunt născută pe 31 iulie dar mai scrie jos eliberat la 2 august și nu știu pe ce data m-am nascut.
Salut,pentru tranzitarea Ucrainei trebuie pasaport?
As vrea sa meditez. Care sunt beneficiile meditatului?
Salut! Am permis de Anglia, din păcate n-am avut timp sa-l preschimb in românesc înapoi și trebuie sa plec in Germania. Se poate circula cu permis englezesc pana acolo, inclusiv Ungaria, Austria?
Unde as putea vedea niște camere web (live) din Predeal și Pârâul Rece? Mai mult mă interesează dacă a nins și cum este situația drumului (asfalt) Predeal- Pârâul Rece - Râșnov. Maine intenționez...? (mai mult)
Salut. În cât timp se dezactivează factura electronica din aplicație de la e-on?
Salut TPU! Am o intrebare! Daca nu sunt in oras ca sa pot comanda macare (sunt cam la 20 km de oras) prin FoodPanda, Glovo sau Tazz, pot face asta? Am incercat pe acele aplicatii dar locatia mea...? (mai mult)
Salutare. Stie cineva cum este drumul Iasi Radauti? Pentru ca de Pasti vreau sa merg cu bicicleta la Radauti insemnand 180 de km. Nu stiu cum este drumul
Am o scurta intrebare, cumva pistoalele airsoft cu CO2 se pot folosi si fara capsula de CO2? Adica sa trag doar cu bile fara CO2 Ms
Buna! Stiti ce e-mail pot folosi pentru a lua legatura cu CANON, pentru a-i întreba ceva? Mulțumesc
Cand dau afisare sold pe aplicatia BT Pay imi ia comision de interogare? Mi- au disparut 0.30 de bani acum cateva zile, astazi mi- au disparut 0.10 bani. Am facut si niste comenzi pe aliexpress, pot ...? (mai mult)
Salut tpu.Am un tv cumparat in rate pe numele tatalui.Este posibil sa fac astfel incat sa platesc direct de pe cardul meu fara sa se mai duca el pana la banca lunar sa plateasca rata?
Cum scap de noua restricție de vârstă de pe YouTube?
Bai, n- am zburat niciodată cu avionul. Și trebuie sa străbat(in țara) cam 500km. Și singura varianta mi se pare avionul(ma refer preț- timp). Vreau sa va întreb de ce ai nevoie și de ce nu pentru...? (mai mult)
Cum se numește faza după forjarea la cald a pieselor din metal? Nu mă refer la operații de așchiere. (faza următoare nu este valabilă pentru toate piesele... mai ales cele mari). Eu lucrez în...? (mai mult)
Unde este pe factura electrica scris POD ul (point of delivery)? Dau funda!
Salut, am un pistol airsoft de 2 jouli, îl am de 4 luni si a mers perfect dar ieri am scos capsula co2 sa ii pun alta si tot iese aerul, nu stiu de ce, am consumat 3 capsule aiurea din cauza ca tot...? (mai mult)
Buna! Știe cineva unde pot gasi poze, nu animatii, https://geografilia.blogspot.com/2015/11/animatii-geografie-bac-5-vanturile-din.html?m=1 la gif-urile astea.
Stiti unde as putea sa printez postere de pe net in Tulcea?
Am o facura storno? Ce inseamna si ce trebuie sa fac? https://imgur.com/pDbI5yE
Ce înseamnă inițialele I.N.R.I care sunt scrise pe cruci?
Buna! Mi-am cumparat un gratar disc din otel, din taler de tractor si as vrea sa stiu cu ce sau cum as putea sa dau jos vopseaua de pe el. Dau funda!
Salut, știe cineva în cat timp pot renunța la contractul Telekom, internet, 2 telefoane, tv, fără a suporta clauzele contractuale?! Am probleme cu netul și televiziunea de câteva zile, nu se...? (mai mult)
Am luat luna trecută un abonament pe Onlyfans in valoare de 3 dolari. Astăzi am observat ca am ramas fara 12 dolari pe card. Tin sa mentionez ca am scos cardul si am oprit abonamentul. De la ce am fost...? (mai mult)
Daca beneficiez de bursa de orfan si media la purtare este 10 si la una dintre materii am 4 pe primul semestru, mai primesc bursa pe al doilea semestru?
Pe ce data intra alocatiile pe card la copii?
Bună ziua. https://youtu.be/eQKNj1P71YE minutul 16 sec 18 cum se numește piesa acea? Daca se pricepe cineva la mecanica (sau practica mecanica) mulțumesc. Am umblat la motocultor aiurea si am scos ...? (mai mult)
Buna! Cum ma abonez la newsletter Asus? Scrie ca trebuie sa ma duc la contul meu, dar nu gasesc.
Hey salut, oare asociația de bloc gen unde vine apa și caldura poate fi plătit și la paypoint? Voi sta in chiria in Cluj, mi s- a spus de ceva cont bancar dar cred ca și așa pot ca doar are cod...? (mai mult)
Salut TPU! Exista ceva programe online pc sau aplicatii pe telefon pentru a masura interiorul unei camere inaltime x latime a peretilor? Problema nu am acces inca in casa sa ii fac masuratorile si intreb...? (mai mult)
Pentru a face dropshipping cu aliexpress trebuie sa contactez un supplier ca acesta sa fie de acord sau pot pur si simplu sa-mi pun produsul pe shop-ul meu si sa incep sa-l vand?
Nu am înțeles niciodată treaba asta: de ce dacă există scurgeri de gaze într- o încăpere și dacă se aprinde lumina sau o flacără, atunci se produce o explozie? La flacară înteleg, că ...? (mai mult)
Pot sa pun alocatia pe REVOLUT?
Poti renega un minor trecut de 14 care nu a ajuns inca la 18 ani?
Salut, TPU! Îmi pare rău că deranjez în această minunată seară de vineri, dar am o problemă destul de mare. Eu am card la Banca Transilvania. Ieri, în grabă fiind și având nevoie de bani...? (mai mult)
Bună ziua. Nu mai știu parola de pe contul de Paysafe, iar pentru a recupera parola mi se cere un cod de pe nr de telefon, însă eu nu mai am acel număr de telefon. Cum pot rezolva problema?
O sabie decorativa poate fi ascutita?
Este legal sa vinzi produsele de pe aliexpress pe shopify (dropshipping)? Am vazut persoane pe Youtube care spun ca isi deschid un magazin pe shopify si pun link- ul direct de pe aliexpress (nu cumpara...? (mai mult)
Daca diploma de licență se uzează, mai poți face rost de una originala?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
VulpeaDinUmbra întreabă:
AvaaAngie223498 întreabă:
QQelias întreabă:
Mindfulness întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Umbre
Stii cine e Relu si cu se ocupa el dupa lasarea serii?