Cei mai activi useri din categoria Informaţii Utilitare pe 16 Ianuarie 2025 sunt:
Care este distanta dintre Colegiul Militar din Constanta si Cazino? Mersi
Buna! Recent am comandat un album kpop de pe KJCenter si vreau sa stiu daca mai cunoaste cineva si alte site- uri din Romania cu albume (mai ales de la Twice haha), in afara de KJCenter si...? (mai mult)
De ce s-a ales ca punct 0 longitudinal axa care trece prin vestul Europei si Africii? De ce nu au facut-o sa treaca prin mijocul sau estul Europei. Sau chiar prin America?
Buna! Ce parere aveti despre site- ul coursemie.com? Este de incredere? M- am înscris intr- un concurs la amazon (stiu, banal:)) ) si a cerut e- mail- ul, l- am dat si am primit un mail cum ca am castigat...? (mai mult)
Este legal sa fac dropshipping in felul urmator: imi fac un cont (store) pe Instagram, iau poze de pe aliexpress cu produsele lor, le postez acolo, le dau la un pret mai mare iar cand cineva comanda...? (mai mult)
Salut! As vrea sa îmi pun cardul contactless in husa la telefon, știe cineva dacă am husa de sticla dacă pot plăti?
Funda. Cum se face dropshipping-ul?
Are voie poliția să se bage prin locuri private, gen biserică, restaurant, nunți?
Salut! Eu sunt in clasa a VIII- a. Pentru vacanta, profesoara de matematica ne- a dat sa lucram primele 5 teste din culegerea de matematica "Teste de parcurs pentru Evaluarea NAtionala 2021" de la ArtKlett....? (mai mult)
Am o bratara aurie ce are ștanța 347, aveti idee ce inseamna? Am cautat pe net si nu am gasit nicio informatie.Multumesc.
Salutare TPU! Am si eu o intrebare, dar rog sa nu fiu judecat. Tatal meu este pensionar, incadrat la pilonul 2 de pensie. Normal, pensia lui ar trebui sa fie undeva la 4200 ron, dar din cei 4200, ...? (mai mult)
Daca cineva minte despre mine ca eu as fi o alta persoana si pune pozele acelea cu acea persoana zicand ca sunt eu si ma santajeaza ca daca pun poze cu ei pun si ei poze cu mine (eu stiu ca nu au poze ...? (mai mult)
În ce magazine fizice pot găsi cărți de tarot? Dau funda, mersiii!
De ce la noi, George de la BCR este rostit în limba engleză și nu romana de către operatorii băncii?
Daca am pierdut cardul de sanatate cum procedez?
Salut, am cumpărat acum o luna niște căști de gaming, dar casca din dreapta nu mai funcționează, faza e ca nu mai gasesc garantia, in schimb am bonul, credeti ca pot rezolva ceva doar cu bonu?
Buna. Daca n-am diploma de bac, dar sunt în ultimul an școlar la o Postliceală, mai dau examenul final?
Bună ziua. Știe cineva cum pot modifica locația de pe FameUp?
Salut! Locuiesc in Suedia și am o întrebare. Dacă doresc sa călătoresc din Suedia in România cu mașina personală am nevoie de un test covid la granița? Unii spun ca da alții spun ca nu iar eu...? (mai mult)
Bună dimineața! Am o întrebare pentru voi (sper că e categoria potrivită)! Am dat, din întâmplare, peste colecția bunicului cu bani vechi (majoritatea din anii '40). Dar în colecția lui am ...? (mai mult)
Ce firma de curierat mai ieftina știți? Am un colet de 30 kg și al cărui preț de tranpsort face in jur de 100 lei pe site, nu mai dau numele firmei
Salut TPU, sunt student in anul I la facultate si am terminat semestrul I cu media 9, 37, am inteles de la diferiti prieteni(care sunt la alte facultati) ca ei au luat bursa incepand cu semestrul...? (mai mult)
Salut TPU! Am gasit un video postat deja de cineva pe Youtube cu niste persoane pe care le cunosc personal (si ele ma cunosc) iar mie mi s- a parut amuzant video- ul si l- am postat pe snapchat mai departe....? (mai mult)
Daca îți pierzi diploma de licență la câțiva ani după absolvire, mai poți solicita alta? Daca intre timp se desființează facultatea? Mai poți face ceva?
Buna ziua. Imi puteti da si mie o alternativa la digi RCS-RDS? Sunt absolut satul de ei. Ar fi UPC ceva mai bun?
Buna tuturor! Am implinit 18 ani acum 1 luna, dar inca nu am primit cardul de sanatate. Am inteles ca trebuie sa le trimit un email cu o cerere tip si cu actul de identitate ca sa il obtin. Voi cand ati...? (mai mult)
Vreau să cumpăr un pulsoximetru și nu știu de care să iau. Nu mă interesează banii, cât mă interesează să arate și valorile corecte. Am văzut că are și pe eMAG, însă la 80 - 100 lei...? (mai mult)
Am pe laptop un HDD de 1 terra si un SSD de 240 GB, ma intereseaza sa schimb HDD- ul de 1 terra cu unul mai mare de 2 terra de exemplu.Ce voi face cu cel de 1 terra? Vreau sa il formatez inainte sa- l...? (mai mult)
Salut. Chiar trebuie sa ai pile pentru a deveni conducator de metrou? Se poate si fara pile?
Buna! Pt Academia de poliție, care ar fi taxa totala (cazare, taxa de studii)? Întreb asta pentru ca ar fi a doua facultate, după prima la buget și nu mai am voie pe loc gratuit, de buget, chiar...? (mai mult)
Salut! Știe cineva ce studii sunt necesare pentru garda de mediu sau forestieră? Am auzit că este cea de la Brașov dar sunt curios daca este nevoie neapărat de aceasta facultate sau se poate și cu...? (mai mult)
1.Pot plăti factura cash la un abonament Digi pe 24 de luni la un magazin Digi? 2. Dacă am comandat un telefon cu 0 lei avans şi 33Lei×24 de rate cu abonament Digi Mobil Optim 2. Cât plătesc...? (mai mult)
Buna! Stie cineva cum se procedeaza daca vreau sa scot un om care are dreptul la un pamant de al meu prin Apia? (fost iubit)
Am nevoie de un microscop. Îmi trebuie la biologie celulară, în special pentru celule, bacterii și țesuturi. Este ok dacă îmi iau unul cu un obiectiv de mărire 1600X? Țin să precizez că vreau...? (mai mult)
Buna! Are cineva din întâmplare mașina asta de tuns animale? Ce părere aveți despre ea? https://www.emag.ro/aparat- de- tuns- animale- wahl- pro- series- negru- gri- 09766-...? (mai mult)
In cat timp imi ajunge un card de debit?
Salut, cum credeti ca e mai ok sa procedez? Am 19 ani si lucrez intr- o fabrica in 3 schimburi, vreau ca din vara sa ma apuc de învățat pentru a lua bacul, strâng bani momentan pentru a plăti meditațiile,...? (mai mult)
De ce să îmi ceară pinul POS- ul pentru o plata contactless la magazin sub valoarea 100 RON? Nu odată am pățit ca pentru o sumă de la 20- 30 RON să fiu nevoit să introduc și Pin. Eu știu că...? (mai mult)
Daca am trimis un plic cu ramburs și transport plătit de mine prin posta unuia care nu mai RĂSPUNDE LA MESAJ... adică unei persoane și nu l- a ridicat trebuie să plătesc iar când îl iau...? (mai mult)
Salut! Întâmpin o situație dificila legata de o amenda rutiera pe care am primit- o în decembrie 2018. Amenda am platit- o in cele 14 zile lucrătoare, la jumătate, online. Ieri m- am trezit cu...? (mai mult)
Salut, vreau sa-mi fac abonament Vodafone in Portugalia, am cetatenie dar nu adresa postala, cum fac?
Dacă termini specializarea de meteorologie- hidrologie ce posturi ai putea prinde? Poți sa lucrezi la firme gen apa nova sau din astea care au legătură cu apa? Poți sa apuci post la institutul de ...? (mai mult)
Daca am schimbat adresa din buletin, se transfera amenzile la noua adresa?
Buna! Apar ca fiind neasigurata la CNAS desi sunt studenta in anul III. Am cerut deja document doveditor de la medicul de familie precum ca sunt neasigurata si am si adeverinta precum ca sunt studenta,...? (mai mult)
Salut, pentru cine foloseste bitcoin core pentru setari la retea pentru a duce un nod poarta e 8333 dar la ip proxy ce ar trebui pus sau il las fara a bifa nimic? Mersi
Pe 25 martie trebuie sa se faca plata catre Netflix. Era automat si am tot incercat eu apoi sa o fac prin aceea autentificare in 2 pasi. Si de 4 zile, aceeasi problema de a nu putea plati catre Netflix...? (mai mult)
Salut, Exista pe undeva vreo lista cu toate orasele din Romania, care sa contina si coordonatele geografice ale acestora? Am tot cautat si am gasit ceva (gen asta https://www.astro- urseanu.ro/orase.html)...? (mai mult)
Hey TPU, mi-am facut astazi un cont de hbo go si cand am dat sa platesc cu paypal-ul imi da o eroare 16.99 din ce cauza si cum pot sa rezolv?
Salut TPU, de la cati ani pot detine/purta un spray cu piper/lacrimogen? Dau funda
Buna TPU! Cum se numeste persoana care vine si iti poate analiza un pamant si sa iti poata spune pretul lui, ca apoi eventual sa se vanda? Dau funda!
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
VulpeaDinUmbra întreabă:
AvaaAngie223498 întreabă:
QQelias întreabă:
Mindfulness întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Ariana Grande
Esti un fan adevarat al Arianei? Cat de multe stii despre ea?