Cei mai activi useri din categoria Informaţii Utilitare pe 16 Ianuarie 2025 sunt:
Buna TPU! Cum se numeste persoana care vine si iti poate analiza un pamant si sa iti poata spune pretul lui, ca apoi eventual sa se vanda? Dau funda!
Buna ziua. Am o intrebare. Eu si niste colegi am facut o tacla in casa, un vecin a chemat Politia dar cand a ajuns noi am vazut, am stins luminile si am facut liniste. Insa, politia a batut in usa ...? (mai mult)
In cat timp primesc cardul de la Unicredit? Are cineva idee cat dureaza?
Salut! Cat de usor este si cum pot sa ma transfer de la facultatea de medicina Ovidius Constanta intr-un alt Umf? (Cluj sau Timisoara)?
Salut. Am făcut un CV online și sunt am 2 întrebări importante. 1) Trebuie să fac un CV separat pentru fiecare job la care vreau să aplic? 2) La " Despre mine " trebuie să scriu eu " Hobby: ",...? (mai mult)
Bună TPU, știe cineva un site în afară de YouTube care pot să postez conținut video privat?
Bună TPU, vă cer şi eu o părere, oare dacă am carnet/card de sănătate de asigurare, am dreptul la serviciile medicale din oricare oraş- spital sau analize, investigaţii ceva? Aş vrea să ...? (mai mult)
Buna TPU,azi am fost la banca,voiam sa imi scot niste bani. Problema este urmatoarea,am bagat codul PIN corect si mi-a spus ca e gresit, ce e de facut in acest caz?
Salut TPU. Nu stiu daca este categoria potrivita. Lucrez la o casa de pariuri sportive / aparate si mi- au adus cei de la chio un aparat de cafea. Cand a venit nenea ala peste o saptamana sa vada...? (mai mult)
Cam cate luni ar dura instalarea curentului electric intr-o casuta cu 2 camere?
Salut! Am si eu o intrebare. Daca trimit un colet cu "verificare colet" si destinatarul vrea sa ma țepuiască si schimba sau face vreo "șmecherie" ce pot sa fac eu? Multumesc!
Ce avantaje ai daca ai o prietena? 1.Parere personala 2.doua idei atat vreau sa stiu
Cum fac sa mut consola cu tot cu contor pe peretele nou sa il demolez pe cel vechi contor vechi am cumparat o casa batraneasca si o renovez e in sarcina electrica sau platesc un electrician
Sunt la liceu tehnic pe profil profesional este normal in lunile incomplete (cu vacanță) sa primim mai putini bani? Sau este normal sa primim uneori cam cu 30lei mai putini bani decat ar fi trebuit...? (mai mult)
Cum sa votezi de mai multe ori la strawpoll?
Buna ziua! Am si eu o problema cu contul Yahoo.Am schimbat nr de telefon ( vechiul cont era facut cu fostul nr si imi cere confirmarea pentru cod, nu am un alt cont/nr de recuperare).Ce pot face pentru...? (mai mult)
La glovo se plateste si pe ora? Daca nu am comenzi, nu primesc nimic?
La o criza de calciu poti sa ai bradicardie?
Mie îmi place să fac animații și aș vrea să le postez undeva, Știți un site/o platformă gratuită unde pot posta animații dacă am doar 12 ani? Vă rog.
Am o problema. De ieri sau de 2 zile, nu știu sigur se întâmpla ceva ciudat. Cineva a încercat sa mi între pe contul de gmail dar nu stiu cum. Tot primeam cod de conectare. Am schimbat parola după...? (mai mult)
De ce imi instaleaza Ubuntu GRUB- ul pe ssd- gresit? Am un ssd intr- un rack extern cu partitie 6gb windows installer bootabil si restul cu Ubuntu instalat, am selectat corect unde sa instaleze GRUB-...? (mai mult)
Buna TPU, acum ceva timp am pus tagul prietenei mele la bibliografia mea de pe Instagram și ea din greșeală la șterg, acum orice as face nu îl mai pot pune sub nici o forma, se pune dar ca scris...? (mai mult)
Salut.Dupa ultimul update porturile usb nu mai recunosc nimic,nici mouse,nici stik, nimic.Am incercat sa fac update dar tot nu functioneaza. Sfaturi va rog...
Daca ma uit acum intr-o oglinda, asa ma vad si altii in realitate?
Lacul de unghii eveline ajuta doar la cresterea unghiilor sau le si trateaza? Pentru ca nu prea imi cresc, se rup repede, exfoliaza
Salutare,unde se afla locatia unde se da examenul de permis auto (sala) la Timisoara? Stiu ca la Iulius Mall dar unde mai exact?
Ce vor sa spun mai exactă ce care eliberezi bulentiul cartela ce însemana nu avem plastic? La ce se referă nu au plastic sa facă un buletin amărâtă de cărtela? La asta se referă și cum să- ți...? (mai mult)
Vreau sa-mi cumpar IONIC WHITE pentru albirea dintilor. E bun? A folosit careva?
Buna TPU! Pentru cunoscători: Deci nu știu în ce sector dar vreau să îmi iau un apartament in București dar asta mai in viitor nu chiar acum. Dar aș vrea site- uri cu prețuri la apartamente,...? (mai mult)
Trebuie sa ajung de la metrou Anghel Saligny la Confort City,Popești, însă pe net scrie, No bus routes found. Are cineva habar ce autobuz merge până acolo? E pe Splaiul Unirii
Știe cineva un service/magazin care se ocupă de reparații - mentenanță pentru mașini de scris, în Timișoara?
Știe cineva cum sa ajung din Militari la autovit Popești Leordeni, Splaiul Unirii Nr 9?
Este 1xbet un scam?
Salut. Pot trimite un cv scris de mână? (am facut poza cvului și am decupat) Dacă nu este ok așa, poate să- mi trimită cineva un link cu un cv unde să îl pot completa? Prima dată vreau sa ...? (mai mult)
Unde se afla cea mai buna apa de baut pe glob?
Intrebare pentru persoanele care locuiesc in Austria.( Daca sunt) Cat de greu este examenul pentru permisul de conducere in limba germana. Sunt de nivel B1 si nu stiu sigur daca as intelege tot.
Salutare! Știe cineva la cât timp se programează "orașul" la școala de șoferi în București?
Buna, dupa ce mi- am pierdut buletinul si am depus actele necesare pentru unul nou am realizat ca am nevoie de un act asemănătoar pentru a ma angaja. Cei de acolo mi- au sugerat sa retrag cerea inițială...? (mai mult)
Buna ziua, Imi poate spune cineva cum pot sa obtin un loc de parcare privat in Bucuresti? Stiti vreo posibilitate in zona Piata Iancului, Baicului, Dristor? Multumesc
Diploma de studii (daca liceul este ultima scoala terminata cu bac luat) este diploma de bacalaureat sau trebuie sa fie un alt act?
Salut! A făcut cineva contestație la Arr.ro pentru Cpi transport marfă?
Salut! De ce ai nevoie pentru a deveni conductor de metrou? Vreau sa fac meseria asta! Cateva sfaturi, va rog!
Buna. Pot face o adeverinta de venit online oare fara sa mai merg pe la Finante? Mi s- a cerut sa predau si sa spun cam ce venit am dar nu stiu daca online este valabila? Si daca se poate imi puteti da...? (mai mult)
Salut. Dacă vreau să îmi fac comandă de pe net la 3 chestii din părți diferite și vreau ca ele să vină prin poștă, voi primi la domiciliu înainte 3 bilete de la fiecare parte sau unul singur...? (mai mult)
Salut TPU! Sunt student in anul 2 la o facultate din București, taxa, dar am înghețat anul pentru a da in alta parte. Problema este ca unitatea de învățământ la care aplic acum imi cere ca in...? (mai mult)
Buna TPU! Stiti o aplicatie legata de vreme care iti spune temperatura de la tine din oras (stiu ca majoritatea aplicatiilor fac asta dar as avea nevoie de una care iti spune temperatura in mod destul ...? (mai mult)
Salut TPU! De ceva vreme nu mai pot sa ma conectez la Paypal? Trebuia sa imi trimita sms pe nr de telefon si nu mai il trimite (la autentificare). Stie careva cum sa procedez?
Ce inseamna internship? Vreau sa ma angajez, am auzit ca se castiga bine!
Salut! Am 15 ani si as dori sa ma angajez la glovo. As vrea sa stiu daca este posibil sa fac asta, cu acordul parintilor sau ceva, stiu ca doar de la 16 ani pot face asta pe cont propriu. De asemenea,...? (mai mult)
Ce credeti despre Pc Garage? Ma refer la site ul de pe care puteti cumpara accesorii pentru pc... Isi fac treaba bine? In cate zile vine livrarea maxim?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
VulpeaDinUmbra întreabă:
AvaaAngie223498 întreabă:
QQelias întreabă:
nemur88 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
American Dad
Si voi ati fost cuceriti de Stan, super tatal american? Dovediti chiar acum ca sunteti fani adevarati!