Cei mai activi useri din categoria Informaţii Utilitare pe 16 Ianuarie 2025 sunt:
Posta romana Mi a fost trimis un colet din Anglia acum 2 saptamani. Dupa cateva zile a ajuns in Romania. Codul de la track and trace merge si la royal mail si la posta romana, dar ambele site uri imi...? (mai mult)
Salut! Am un laptop Lenovo Legion Y720, si am fost cu el la un service, pentru ca nu mai aveam sunet, si mi- a spus sa caut o placa audio pentru el, pentru ca placa de sunet s- a dus, si nu gasesc,...? (mai mult)
Cum pot obține un bilet "interrail" cu care pot circula ori unde cu trenul prin Europa?
Buna! Aveti idee de ce nu mai gasesc cola zero vanilla sau pepsi zero vanilla? Mi se pare dubios ca a disparut dintr- o data. Imi place tipul ala de flavor. Nu a avut succes/nu facea profit sau nu aveau...? (mai mult)
Prietena mea are niste probleme medicale mai deosebite, si ar dori sa faca intrerupere de la locul de munca, are toate actele medicale de pe unde a fost, si din cate ne- am interesat trebuie facuta ...? (mai mult)
Am transferat acum o suma de lei din contul meu ing la o alta persoana in cont ing, intrebarea este unde vad ca am transferat? pe raport tranzactii nu vad, chiar daca transferul se va face doar maine,...? (mai mult)
Salut! Stie careva sa-mi spuna cum e in cartierele Militari si Berceni? Adica daca merita sa stai acolo si daca ai transport in comun aproape.Eu nu prea stiu nimic de Militari si Berceni.
Știți o aplicație de android gratis(mă refer să aibă varianta completă) și bună unde pot învăța spaniola, dar și engleza? Precizez că engleza o știu(nu fluent), iar spaniola doar unele...? (mai mult)
Cum prelungesc un anunt care expira pe Publi? Pas cu pas explicati va rog
Salut, este cineva care a mai trimis colete prin poștă? Am de vândut un joc pentru playstation. În ce sa îl împachetez sa îl primească posta? Care este procesul exact? Cam care ar fi prețul ...? (mai mult)
Salut, am nevoie de un raspuns. La posta, dacă trimit ceva trebuie sa platesc eu neapărat transportul?
Ce prefix este cu +33? Am primit un mesaj ciudat si un link pe care evident nu l-am accesat.
Daca am facut o comanda la editura delfin dar nu mai doresc un produs pe care l- am comandat ar trebui sa sun maine la editura sa le spun sa imi scoata acel produs din comanda si sa imi ramana doar produsul...? (mai mult)
As vrea sa dau la o facultate de dans în București dar nu știu ce îmi trebuie pentru admitere și restul.
Buna seara. Pe Amazon se vand lucruri folosite sau noi?
Salut,care este ordinea de legare (daca este o ordine)? Mixer,egalizator,amplificator Egalizator,mixer, amplificator Multumesc!
Buna TPU. Pot sa aplic la facultate la orice vârstă sau neapărat după clasa 12?
Salutare! Este vreo posibilitate de a vizita Casa poporului cameră cu cameră? Am văzut un documentar în care spunea că 15% e terminată și utilizată restul a rămas neterminată. Și după standarde...? (mai mult)
Hey! De ce îi așa de scump aparatul dentar? In unele cabinete ii 20 de milioane și în altele ajungi și la 70 de milioane chiar dacă îi același model de aparat
Sunt deschise caminele studentesti in orasele mari Cluj, Bucuresti sau orele se fac tot Online?
Buna! M-am angajat la un magazin online de haine si am nevoie de sfaturi, cum pot vinde mai repede produsele?
Buna ziua, prietena mea iese de la servici la ora 11, este permis sa o aduc de la servici fara sa-mi iau amenda? Doar ea lucreaza la ora aia eu nu (avem declaratiile). Multumesc
Buna la toti! Noaptea trecuta am avut un vis destul de ciudat și înfricoșător. Eram pe lângă bicicleta și doi serpi albi încolăciti cu gurile căscate voiau sa ma atace, nu m- au muscat. Știți...? (mai mult)
Chiar azi m- am gândit că ar fi o modalitate excelentă de a face bani cu aparatul de fotografiat. M- am gândit că ar fi ok să- mi cumpăr un aparat foto bun (profesional) chiar dacă nu am mai făcut...? (mai mult)
Salut! Dacă mi-as cumpara un lingou de aur de 24k ( 20 de grame ), as găsi unde sa îl topesc, sa fac aliaj pentru bijuterii? Un atelier certificat de încredere! Mulțumesc anticipat!
Salutare! Stie cineva cum por sa facvo adresa de email care sa se termine cu.ro?
Cand apare urmatorul sezon din one punch man?
Hey! Nu pot înțelege de ce știu să desenez foarte frumos când văd un alt desen in fața mea, dar când trebuie sa fac ceva din mintea mea desenez ca un copil de 5 ani?
La ce nr de tel pot fi chemați cei din Poliția animalelor
Salut, stie cineva site uri unde pot sa vand poze? Am auzit ca exista si ca esti platit cand iti descarca cineva fotografia
Salut! Tot incerc sa imi fac un alt cont de TPU dar nu stiu cum. Stie cineva?
Salutare TPU. Dau funda. Imi spune cineva daca exista IFN- uri care acorda credit fara a avea vechime la locul de munca(sunt angajat de doar 5 zile) Si care ar fi aceste IFN- uri? Ma bag sa imprumut,...? (mai mult)
Buna ziua, doresc sa trimit o scrisoare cuiva cu confirmare de primire, din adresa stiu doar atat, COMUNA, Numarul casei si destinatarul. Trebuie obligatoriu sa stiu si strada pentru a putea trimite?
Buna tuturor! Cei care ati mai comandat de pe site- ul Libraria Delfin, stiti cumva daca pretul pentru transport se plateste pentru fiecare produs din cos? Adica, eu vreau sa imi cumpar doau culegeri...? (mai mult)
Salut! Aveți idee cam în cât timp ajunge un colet la 1kg in România? Mai exact în Constanța, trimis prin posta! Tot verific acel cod care l- am primit și imi arată ca a ieșit din Turcia și este...? (mai mult)
Buna! Daca numele meu e Isabela si vreau sa fie cu Y pot sa schimb Ysabela in buletin?
De ce cladirile nu sunt construite in forma de trunchi de piramida, ca sa fie mai sigure in caz de cutremur?
Stiti unde pot gasi lentile de contact pentru discromati?
Buna TPU! Stiti cumva daca actualmente se ofera burse pentru liceul Mark Twain din Bucuresti? Multumesc.
Am schimbat nr de tel și nu pot sa ma mai loghez pe contul paypal. Ce este de făcut? Mulțumesc.
Pentru un nou venit în București, ce zona/cartier ar fi cea mai ok pentru achiziționarea unui apartament?
Bună ziua, o întrebare am și doresc un răspuns concret de la persoane care cunosc. In afara de IBAN ul contului ce trebuie sa scrie doamna de la banca pe extrasul de cont? Acesta fiind necesar pentru...? (mai mult)
Mai exista Beyblade in Romania si daca da, unde gasesc?
Ca si elev/student, pot accesa bibliotecile publice din Bucuresti, doar pentru a avea un mediu de invatat/studiat linistit? Adica daca pot sa ma duc la biblioteca doar sa stau si sa invat citesc fac exercitii...? (mai mult)
Timișoara întra în carantina de la ora 00:00 menționa ca se umbla doar cu declarații și ziua trebuie sa ai declarație dacă vrei sa mergi undeva? Sau?
Dacă bijuteria nu are marcaj cum aflu câte karate are?
Bună ziua. Dacă spre ex Azi iau sala (examenul pentru permis auto) Și mă programez la oraș după o lună- două. (Că așa e aici la Suceava) Eu pot vorbi cu cineva care are orașul zilele astea...? (mai mult)
Buna seara. Imi poate recomanda cineva o vopsea de par care sa si tina mai mult timp?
Am vazut pe site la Banca Transilvania ca poti sa-ti faci un cont bancar printr-un apel video. (NeoBT) A folosit cineva optiunea asta sa-si deschida cont acolo si sa-si faca un card? Cum se petrece?
Salutare! Stie careva cum se numeste pe romana acel obiect de depozitat unt numit Butter Bell? Si unde as putea gasi de cumparat? Am incercat tot felul de traduceri dar nu am reusit sa gasesc...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
VulpeaDinUmbra întreabă:
AvaaAngie223498 întreabă:
QQelias întreabă:
nemur88 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Alex Velea
Esti fan Alex Velea? Te provocam sa rezolvi chiar acum urmatorul quiz!