Cei mai activi useri din categoria Informaţii Utilitare pe 16 Ianuarie 2025 sunt:
Am nevoie și eu de ajutor cum să-mi recuperez un cont de Facebook la care nu mai am acces nici la email nici la nr de tel
Dacă postez pin-uri pe Pinterest, pot face bani?
Buna dimineața! Am un TV SMART HORIZON de aseara pe programul kanal d imi apare conținut blocat... eu nu i- am facut nimic, posibil sa fi apăsat cea mica undeva? Sau este o problema de la cablu( Menționez...? (mai mult)
Pot sa-mi dau cu gel de dus le capul penisului cand fac dus? ustura? De curand am scapat de fimoza(fara operatie)
Am comandat un telefon de pe altex.ro cu livrare și ridicare de la sediul Cargus. Nu am vrut să vină curierul la adresă pentru că săptămâna viitoare sunt la muncă sch. 2 până seara târziu și...? (mai mult)
Buna seara! De la panoul solar se aude ca si cand ploua, face asa incontinuu de 5-6 ore. Ce pot face? Au observat si vecinii ca se aude urat
Hei ce profil la liceu ar trebui sa fac ca sa merg la facultatea tehnica eu ma gandeam la economie este bine dau funda
Salut TPU! Am o întrebare legată de proba scrisă la CPI, dacă îți menționează că trebuie să scrii două variate sau două exemple si scrii mai multe e posibil sa nu îți dea punct?
Învăț la un liceu economic pe industria alimentară și vreau să știu dacă există posibilitatea să mă transfer la un liceu militar.
Care e prefixul pentru Chișinău? Mai bine zis cum pot suna internațional pe numărul 069896672
Există subvenție de la stat pentru gaini outoare? Dacă da, câte trebuie să ai și cât primești?
Pentru deținătorii de revolut, care au și revolut junior, câți bani pot fi depozitați pe un card de junior, dacă părintele are unul singur? Mulțumesc anticipat!
Salutare! Ce vopsele sunt cele mai rezistente pentru un material de piele naturala si artificiala (adidasi de piele naturala si artifici ala spre exemplu)? PS: Prin vopsea ma refer la spray- uri colore...? (mai mult)
Ce plaje de nudiști știți din România unde se duc și femei, nu doar babe, gen unde se duc și oameni mai tineri nu doar moși și babe? Iar dacă stai în slip pe plaja acolo se vor uita ciudat ...? (mai mult)
Buna seara, mi- ați putea spune, va rog, ce trebuie sa fac pentru a deține un pașaport? Unde trebuie sa merg și de ce acte am nevoie, suma necesară, etc? Multumesc, astept cu nerăbdare răspunsurile...? (mai mult)
Buna! Exista vreo facultate de Graphic Design sau ceva legat de arta digitala in Bucuresti?
De unde pot cumpara linkuri cu autoritate mare? Linkuri cu DA macatr de 70/100 "https://www.antena24.ro/" Vreau sa-i urc autoritatea, multumesc
Bună TPU, acum în vremea de "Covid" autobuzurile dintre Târnăveni și Târgu Mureș circulă? Și dacă da, unde se opresc? Pe mine de exemplu mă interesează dacă vreun autobuz merge până la...? (mai mult)
Salut. Mi- a expirat cardul la BT si azi am fost să îl schimb. Au zis ca nu îl au și că in câteva zile lucrătoare pot veni să îl ridic. Știți în câte zile mai exact mă pot duce să- l iau?...? (mai mult)
Metode de testare a obiectelor din aur fara a strica obiectul prin pilire cum se face la amanet, am citit ca sunt rezonanta magnetica sau flux curent electric. Stiti vreo firma in Bucuresti care se ocupa...? (mai mult)
Salutare, De ce la mașinile de spălat pentru "capacitatea de încărcare" se folosește ca unitate de măsură cea a masei(kg)? Ne arată la ce masă rezistă mașina sau?
Noroc, am si eu o intrebare! Am 19 ani si sunt interesat de Airsoft, nu l- am practicat niciodata si stiu foarte putine chestii despre acest sport. M- ar interesa sa stiu urmatoarele lucruri: 1)...? (mai mult)
Cat timp e valabil un pasaport de Romania +18?
Am observat la aplicatia de la santander ca are optiunea "send money to an atm", as putea sa scot bani de la atm fara card?
Am voie sa circul la tara cu o motosapa cu remorca? Are 6 cai diesel
Facultatea de Kinetoterapie este de viitor? Este o meserie frumoasa și banoasa? Cum vi se pare? Îți poți deschide și cabinet privat?
Trebuie sa platesc pentru a-mi face testul PCR la intrarea in Romania? (din UK)Nu exista vreo metoda de a-l face gratuit? Si la intoarcere la fel?
Pana in iulie, anul asta, pot calatori doar cu buletinul din UK spre Romania si inapoi? Sau trebuie pasaport, viza, altele?
Salut! Aveți idee care sunt cele mai bine platite job-uri in Elveția? Si aveți idee ce salariu are un subofiter in armata aici?
Daca sunt moldovean, ma pot inrola in Armata Romana?
Daca vreau sa fac armata la 18 ani, cati ani trebuie sa o slujesc ca sa iau pensie? (Republica Moldova)
Buna! Am o mașină de spălat Beko, cumpărată recent, faza e că, de la un timp cuva(parcă se numeste) curenteaza, nu foarte rău dar o face, m- am uitat in manual si s- ar putea sa fie de la...? (mai mult)
Salut, am si eu o intrebare, se intampla ceva daca nu pun aceeasi siguranta, mie imi trebuie o siguranta de 3 amp si am una de 5amp, se intampla ceva daca o pun pe aia de 5amp. Multumesc
Buna seara Cati mc are o scandura cu dimensiunile 1198*75*17?
Salut, cum pot sa fac bitcoin? am auzit ceva de minat dar nu prea am inteles. Daca stie cineva sa-mi explice mai in detaliu
M- am culcat si am lasat telefonul sa se incarce dar mai tare s- a descarcat. Am vazut ca am 9% desi aparea ca se incarca. Cand l- am bagat la incarcat aveam in jur de 30%. Ce are? vad ca abia acum cand...? (mai mult)
Salut TPU De curand navigam pe net si dau de niste coduri sacre care te ajuts cu anumite probleme, spre ex fumat, este un numar, il repeti de 45 de ori timp de 21 de zile Voi ce părere aveți despre...? (mai mult)
Daca am viza de flotant pe buletin in alt oras, cand schimb buletinul il pot face pe noua adresa? Fara sa mai deranjez proprietarul
Buna! Sunt eleva in clasa a 10- a in Colegiul National Sfantul Sava. Legat de profesorii de la clasa mea sunt profund dezamagita, intrucat la materiile pe care ma axez eu, cu mici exceptii, acestia ...? (mai mult)
Hey! Oare in aparatul foto arăt mai bine decât în camera de la telefon? In telefon am fața strâmbă!
Ma enerveaza Youtube la culme ca imi restrictioneaza fiecare clip postat de mine la 18+ si doar postez gaming si videotutoriale in care arat cum se descarca un anumit joc, deci nu exista injurii, injuraturi,...? (mai mult)
Sfat achiziție pedale bicicleta. Salutare TPU! Doresc să achiziționez un set de pedale pentru bicicleta mea.Prin această schimbare aș dori să trec de la pedalele clasice la niște pedale pe...? (mai mult)
Bună TPU, care sunteţi din Constanţa? Voiam să vă întreb dacă ştiţi de acel Second Hand Apollo din Tomis 3 Constanţa, am văzut că în fiecare zi au preţuri ale zilei respective, gen 2 ...? (mai mult)
Imi poate recomanda cineva o firma de consultanta, serioasa, pentru accesarea de fonduri europene?
Nu stiu ce se intampla cu termostatul centralei ca imi afiseaza intermitent cand temperatura ambientala, cand niste litere ca de ex.bA.Daca puteti sa ma ajutati cu o lamurire, multumesc!
Dari-mi câteva exemple de meserii din următoarele branșe: 1. Logistica 2. IT 3. Comerț
Cat valoreaza o masina de cusut tip ZINGER, azi?
Salut. La Glovo știu că se livrează orice produs vrea clientul, nu doar mâncare. De exemplu dacă vrea un fixativ, iar eu nu găsesc fixativul pe care îl vrea clientul, eu ce fac? Ori scrie în...? (mai mult)
Hei TPU, am şi eu o întrebare, dacă trimit un colet prin curier (fan courier) gen să vând ceva şi să predau la curier eu suport taxă ceva că expediez coletul sau suportă doar clientul acea ...? (mai mult)
Salut, am 13 ani si vreau sa imi fac un tatuaj pe mana, părinții sunt de acord deci imi pot face?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
VulpeaDinUmbra întreabă:
AvaaAngie223498 întreabă:
QQelias întreabă:
nemur88 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Pisici de rasa
Miau mau? Mrrrau!