Buna TPU, acum o zi, a venit un baiat la mine pe sv de metin, tin sa mentin ca am un sv de metin si a vrut sa il ajut ca nu putea sa il descarce... sau ceva de genu, am intrat la el in laptop printr-...? (mai mult)
Salut TPU, as vrea sa imi iau un monitor de pe olx, dar cu curierul. Imi e frica ca se poate sparge pe drum, cum ar trebui procedat?
De ce toata lumea vorbeste despre Apocalipsa peste tot(retele de socializare)? Ca doar noi nu prindem apocalipsa.
Stie cineva unde s-ar putea gasi ulei pentru aparatul de tuns? Am un aparat de tuns care aparent a venit fara asa ceva... Multumesc anticipat!
Salut TPU, Acum mult timp, am renuntat la abonamentul de internet AK*A si m- am mutat la D*GI, reusesc sa ma mut in cele din urma, vad ca nu ma suna nimeni in legatua cu un telefon fix si ii sun...? (mai mult)
Salut, de curând am făcut o cerere pentru mărirea puterii de tensiune, adică am trecut de la tensiune monofazata la cea trifazata, drept urmare au venit si au făcut legăturile necesare si au schimbat...? (mai mult)
Pentru a deține loc de parcare de reședință, de la primarie, mașina trebuie sa fie înmatriculată în România sau nu este neapărat? Poate fi și în altă țară înmatriculată și poți deține...? (mai mult)
Cum imi pot deschide un magazin online cu obiecte handmade? Ca am incercat sa imi creez un PFA dar mi se cere diplome de atestare profesionala sau de competenta profesionala, ce sa dovedeasca ca am dobandit...? (mai mult)
Bună TPU! Am o îndoiala mare. Acum 2 luni am vrut sa mă înscriu la un curs de pază și printr- o cunoștința de rude am dat de un om destul de cumsecade... și mi- a zis că plata pentru curs e 400...? (mai mult)
Buna seara. Sunt un antreprenor care doreste sa vanda candele la cei din Dragonul Rosu sau Doraly. Cum pot lua legatura cu ei?
Hey! Cum as putea sa-mi dezvolt inteligenta și cum aș putea scăpa de emoții? Am emoții și dacă trebuie sa vorbesc în public, as vrea sa scap de ele
Bună, Dacă termin facultatea de marketing sau management la ase, ce job pot avea?
Exista companii, firme, multinaționale in Bucuresti care au criteriu de angajare sa cunoști limba franceza. Vreau sa va referiți strict la franceza dacă sunt firme care au nevoie de limba aceasta....? (mai mult)
Salut. Dacă vreau să returnez un produs comandat de pe AliExpress, astept să se termine tot timpul (cele 90 de zile), ori când a mai rămas o zi? Am câteva comenzi la care mai sunt 3 zile până...? (mai mult)
Daca sunt educatoare,pot inscrie copilul meu, la grupa mea? Multumesc
Buna TPU! As vr sa trimit o bluza prin posta, doar ca faza ii ca nu am trimis nimic niciodata prin posta si nu stiu exact cum ii treaba.Bluza trebuie sa o pun intr- un plic ceva? Trebuie sa platesc ceva?...? (mai mult)
Am cumpărat anul trecut o lampă led de unghii de pe acest site https://www.luxorise.ro la reducere.În descriere zice că am garanție 12 luni.Ce trebuie să fac?
Salut. Vreau să dau comandă de pe un card de cumpărături ( BT ), iar când mă pune să introduc datele cardului, este o căsuță unde scrie " Cod de securitate ", în acea căsuță merge introdus...? (mai mult)
Stie cineva cum merge treaba cu schimbarea furnizorului de energie electrica, pentru ca eu n-am inteles nimic? Sau puteti sa-mi spuneti pe cine ar trebui sa intreb? Rog seriozitate! Dau Funda!
Se gaseste vreun site sau ceva pe net unde se gasesc listate toate santierele in constructii din tara? Multumesc. Nu siteurile cu abonament...
Neata! Aveti cateva idee daca pot ridica sambata colete de la sediul fan courier? Ms dau funda
Bună seara! Am o întrebare, sunt în clasa a 9 a, profil FILOLOGIE, matematica, fizica și chimia până în ce clasă se fac?
Bună TPU, cum funcționează subconștientul mai exact ca nu înțeleg cică el nu poate face diferența dintre o emoție negativa și una pozitiva dintre un gând negativ și unul pozitiv plantează...? (mai mult)
Buna TPU ieri s- a dat o ordonanta cu privire la cei care vin din strainatate in tara (intri in tara doar cu test negativ pcr)fratele meu trebuie sa vina din Londra acolo ca sa vi in Romania te puneau ...? (mai mult)
Buna! Trebuie sa completez o declaratie pentru scoala cum ca nu am repetat nici un an scolar:" Subsemnatul() in clasa a () la Liceul(), declar pe propria raspundere ca nu am repetat in clasele...nici ...? (mai mult)
Am taiat un ananas, i-am tăiat doar tulpina aia verde si e crud la interior, ce pot face ca să se coacă?
Pot sa- mi fac ochelari iarasi insa sa raman cu aceeasi rama? Unde- mi fac eu ochelarii aici ii ceva mai scump, mai ales cand vine vorba de rame... Si ma gandeam daca as putea sa- mi schimb doar lentilele...? (mai mult)
Salutare! După cât timp v-ați deblocat fostul / fosta de pe WhatsApp? Care a fost motivul?
Salutare! Ați fost puși în situația de a va gândi la fostul sau fosta? Ati reușit să-l uitați sau să o uitați?
Bună! Sunt clasa a12- a și aș vrea să dau la Facultatea de Științe ale Naturii din cadrul Universitații Ovidius din Constanța în domeniul Geografia Turismului. Și am auzit că s- ar fi scos această...? (mai mult)
Am o combină muzicală care nu citește MP3. Există vreo metodă de a putea transforma melodiile din MP3 într- un format care să poată fi citit de acea combină? Că așa, să le iau pe rând și...? (mai mult)
Salutare! Fosta nu a vrut sa ma blocheze la loc pe Fb pretinzand ca este netul ei, telefonul ei si pretexte de genul acesta desi pe WhatsApp ma are in continuare la block. Intrebarea este urmatoarea:...? (mai mult)
Pentru un prieten, de unde poate lua puzzle uri online cu transport gratuit?
Cum sa impachetez un vibrator?:)) Vreau sa ii fac cadou unei prietene si vreau sa nu isi dea seama ce e si sa radem toti Cine vede va rog sa scrieti orice, cu cat mai multe cu atat mai bine
Salutare, vreau niște informații cu ce se ocupa un subofiter sri? (În detaliu) și unde aș putea găsi rubrica de înscriere (pe sri.ro/cariera) nu reușesc
Profesorii de pe data de 8 februarie 2021, au voie sa controleze caietele elevilor?
Care-i treaba cu "relatii clienti"si "dispecerat"?
Vreau sa trimit niste bani in bitcoin pe o adresa dar nu stiu cum, nu am mai folosit bitcoin si nu ma descurc.
Luni am vandut ceva prin OLX cu Fan Courier, iar ieri a ajuns la cumparator. Rambursul totusi nu mi- a fost virat in contul bancar inca. Cat credeti ca va mai dura pana ce- mi voi primi contravaloarea...? (mai mult)
Poti sa intri in armată daca ai facut numai liceul profesional?
Hey! As vrea sa-mi pun aparat dentar, dar nu știu de unde sa incep. Pentru inceput ar trebui sa mă duc la un medic stomatolog?
Cum pot sa fac sa ma înțeleagă părinți mei sa ma lase sa plec in Craiova, au 45, 56 de ani si nu ma înțeleg cu iei la nimic degeaba ii fac sa înțeleagă ca totul o sa fie bine. Am 1 an de ...? (mai mult)
Se mai pot recupera hartile de pe ipad daca am resetat ipadul
Bună seara t p u, de ce gunoierii nu îmi iau pământul din tomberon și pietrele?
Salut! Se poate incarca o bricheta cu o butelie? Daca da, cum? Mersi!
Buna seara! Aveti idee daca se face carantina daca vii din Italia? Tinand cont ca au trecut in zona galbena? Merci anticipat!
Buna seara, vreau să stiu daca se mai fac teste de covid înainte de angajare și dacă da, ce fel de test, alea cu bețișoare în gât și în nas sau alea de sânge? Sa raspunda cine stie exact...? (mai mult)
Buna, tuturor!???? Cum v- ați schimbat medicul de familie in alt oraș? De ce documente ați avut nevoie și ce pași ati parcurs? Eu am medicul de familie in București și sunt asigurată la casa națională...? (mai mult)
Am auzit pe cineva care spune ca dupa data de 1 aprilie 2021 nu se va mai putea intra in Austria decat cu dovada vaccinarii. Intrebarea mea este.Cum pot verifica daca este adevarat?
Pot merge cu biletul de trimitere de la medicul meu de familie din București unde sunt asigurată la orice medic/clinica din toată țara, sau doar in București? Îmi doresc sa merg la un medic din ...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LisaJulie întreabă:
Ioana20Andreea întreabă:
Robert74G întreabă:
anonimus272727 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Gramatica clasa a V-a
Verifica-ti cunostintele de Gramatica pentru clasa a V-a