In cat timp poti sa inveti legislatia (teorie+chestionare) pentru examenul auto? In cat timp te programeaza?
Buna, unde se da proba teoretica pentru permis in Piatra Neamț? Și ce trebuie sa fac, când ajung acolo?
Peste 2 zile trebuie sa merg sa fac fisa medicala pentru permisul de conducere. As vrea sa imi spuneti ce se intampla acolo si ce o sa fac ca sa ma acomodezz cu situatia va rog!
Bună ziua. De ce imi cere când introduc codul de securitate aflat pe spatele cardului riffisen bank pentru reclamele Facebook zice că încearcă alt card sau contactează banca.
Buna! Daca ești asigurat la cas in București, poți merge la orice spital de stat din tara sau doar din București? Eu sunt asigurată la stat la casa de asigurări de sănătate. Sunt din București,...? (mai mult)
Buna tuturor! Am un credit de nevoi personale si astazi m- a anuntat ca daca nu platesc 1000 lei in termen de 16 zile, o sa trimita dosarul la judecator. Nu am de unde sa platesc acesti bani in 16 zile...? (mai mult)
Cum ajung de la Autogara Militari din București cel mai ușor la Spitalul Parhon?
Salut TPU, am cont amazon seller Europa de putin timp, ce site- uri recomandati pentru cumparare produse si o mica lamurire, la setari site sau mai exact cum si unde dau sa gasesc adresa unde fac sa...? (mai mult)
Știe careva din București să îmi spună cum ajung de la autogară din București la Spitalul Parhon? Adică cu metroul sau alte mijloace de transport dacă se poate vă rog? Îmi puteți spune...? (mai mult)
Persoanele cu dizabilitati mintale pot face bani pe internet?
Stie cineva la ce ore trece maine maxi taxi 448 prin statia Balotesti spre Fierbinți? ESTE URGENT! VA ROG SA IMI RĂSPUNDEȚI REPEDE! VA ROG
Buna tuturor! Eu m- am mutat de curand singura in chirie, acum astept facturile ca pe ace. Eu am un frigider mic, tv (pe care nu - l folosesc rar daca ma uit), o masina de spalat si un 2 becuri led. ...? (mai mult)
Bună seara! Am și eu o întrebare. Dacă părăsesc UK câte ore am voie sa stau în Ro ca să nu fac carantina la întoarcere? As dori un răspuns concret. Ofer fundă!
Salut. Astăzi am pierdut un lănțic de aur care se afla într- un buzunar la geaca (tind sa cred că mi- a fost furat), totodată cred că a fost "șparlit" de "prieteni". Vreo șansă să dau de ...? (mai mult)
Salut! Trebuie sa primesc un colet de la cineva și nu știe niciunul dintre noi 2 care sunt pașii pentru a livra prin posta romana:). Stie cineva etapele pe care trebuie sa le facă expeditorul? Și...? (mai mult)
Buna...daca vreau sa plec maine cu trenul la Iasi si am carnetul de elevi vizat la mine mai platesc biletul? Stiu ca asta vara dupa ce a început pandemia se putea circula gratis...mai e valabil?
Buna dimineața. Ce părere aveți despre munca în deplasare cam la 200 km depărtare de casa? Ce avantaje sunt? Merita?
Buna TPU! Stie cineva unde în Craiova aș gasi o cofetarie care face torturi in formă de litere sau cifre?
Buna ziua! Va rog frumos sa ma ajutati cu o informatie unde as putea gasi un punct de printare in Cluj Napoca, ieftin la tarifare. Ar fi perfect daca s- ar putea sa aiba preturi foarte convenabile. M-...? (mai mult)
Buna! Stiu ca nu e o intrebare utila dar ce muzici mai erau gen cand le ascultam cand eram mici cam prin 2012 cand aveam o copilarie simpla fara tehnologie, cum ar fi: Corina "A ta", "Munky Funky"; ...? (mai mult)
Buna TPU! Este normal sa se audă de la pompa de circulare a apei sa se audă ca și cum fierbe apa? CentrLa pe lemne Viadrus.
Salut, unde pot sa vand timbre valoroase? La muzeu se pot vinde sau daca stie cineva unde se merge?
Cati bani cheltui pentru scoala de soferi categoria B? Dar pentru categoria A?
Sunt câteva zone din orașul meu care au semafoarele stricate, întrucât la intersecții apare verde pentru pietonii de pe zebră, dar și pentru șoferi. Unde aș putea face un raport pentru a ...? (mai mult)
Cum credeți că arată o crima perfecta? Părerea mea e sa portii adidași, mănuși și un costum de ghostface????pentru a nu lăsa ADN și așa nu vei fi prins ( cred ) PS:nu vreau sa omor pe nimeni????eram...? (mai mult)
Salut! Știe cineva cam cât ar costa o coroniță pentru o plomba? Ca sa nu mai cada plomba.
Cum pot face bani online? vreo aplicatie ceva daca stiti pentru telefon. Fara sondaje. Nu vreau din prima 1000 de euro dar macar 3 400 de lei pe luna daca fac e ok.
Se aplica vreo taxă lunară sau ceva de genul dacă îmi fac un card de cumpărături la BRD? Am aflat că am nevoie de acest card pentru a putea cumpăra un laptop în rate.
Bună! Este adevărat că funcția de activitate pe Facebook (bulinuța verde) dă erori?
Cand zici asistenta sau suport la ce se refera, gen in domeniu de munca?
Buna! Am rupt 3 cm din certificatul mașinii, as vrea sa îl lipesc. Trebuie neapărat sa il schimb?
Hei! Știe cineva dacă este ilegal sa dai bani prin paysafe pentru ponturi la pariuri sportive? Dacă trimit doar codul ala care ii trebuie, poate sa îmi vadă date personale? Poate vede locația de...? (mai mult)
Salut. Ce acte am nevoie si unde trebuie sa merg pentru virarea alocatiei pe card? Mentionez ca am 18 ani si acum alocatia e pe numele meu, nu cred ca mai e nevoie de parinti. In afara de faptul ca trebuie...? (mai mult)
O firma de curierat international foarte ok ca pret, va rog? In afara UE.
Bună! O prietena incepe maine munca in Germania, dar acum a aflat că e însărcinată. Ce o sa se întâmple cand o sa avanseze sarcina? Care sunt legile acolo? Nu are 1 an lucrat.
De care acte este nevoie pentru a trimite un colet mic (cât un toc de ochelari), prin posta, in UK? Si ce fel de ambalaj este necesar?
Cum pot afla codul iban de la cont? Am cont la santander Spania si am aplicatia dar in aplicatie nu gasesc nimic.
As vrea sa stiu situatia cartii mele de munca.
Salut! Doresc sa ma transfer dintr-o clasa in alta, dar in acelasi liceu si nu stiu cum mi-as putea face cererea de transfer, un model va rog? :)) Multumesc.
Salut. Am câțiva euro în site- ul Kriptomat, cum pot sa retrag acei bani? Cu paypal nu ma pot asocia pentru ca site- ul respectiv a atins numărul maxim de asocieri cu conturi paypal. Eu am ...? (mai mult)
Salut. Știe cineva cum se schimbă vascocuplajul la un camion Man tgx, 2014? Nu găsesc nicăieri.
Câteva informații despre Facultatea de litere-UBB Cluj? Admitere, cămin, burse? Limbile moderne aplicate conțin și Română-Engleză?
Salut.Daca vreau sa imi bag ajutor de somaj din Spania, am 280 de zile as putea? Mi-a spus cineva ca nu mai poti sa bagi decat somaj prima data si dupa ajutor. Nu am mai baga nimic pana acum.
Am un cont de paypal si am vrut sa il asociez cu un site pentru a putea face o retragere si imi spune ca respectivul site a atins numarul maxim de asocieri cu conturi paypal. (Se refera la faptul...? (mai mult)
Am sa trec direct la subiect, deci folosesc Kdenline (program de editatare) si nu pot adouga text pentru ca atunci cand dau pe background ca sa vad videoul unde sa pun textul, nu- mi ...? (mai mult)
Ferma de cai Potcoava de aur din Moigrad Salaj mai este deschisa? Daca da, care este programul si cat costa? Va rog ajutati-ma, va multumesc mult!
Mi- am gasit de lucru in Germania la un abator, nu imi cer niciun ban la plecare, se opreste din salariu. Intrebarea mea este cum e acolo in abator? E greu? I- am zis ca nu am mai lucrat si a spus ca...? (mai mult)
Salut, am o nelamurire in legatura cu comandarea produselor de pe wish, amazon, etc... In primul rand, a mai comandat cineva de pe wish, care sunt sansele sa vina ce comand? (aici nu ma refer la chestii...? (mai mult)
Cum se procedeaza la trecerea granitei dintre Romania - Ungaria? Este prima data pentru mine. Sunt major, as vrea sa vizitez Budapesta cu Motocicleta. Va multumesc!
Buna seara TPU, din pacate eu am ramas fara servici pe data de 22 decembrie, mi- am facut sarbatorile acasa si de la fostul meu loc de munca am primit actele pentru somaj pe data de 5 Ianuarie, eu am...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LisaJulie întreabă:
Ioana20Andreea întreabă:
Robert74G întreabă:
rusucristinel1901 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Vikings
Cat de atent ai urmarit aventurile lui Ragnar Lothbrok? Vom afla chiar dupa ce termini de completat acest quiz!