Cei mai activi useri din categoria Informaţii Utilitare pe 17 Ianuarie 2025 sunt:
Buna seara TPU, din pacate eu am ramas fara servici pe data de 22 decembrie, mi- am facut sarbatorile acasa si de la fostul meu loc de munca am primit actele pentru somaj pe data de 5 Ianuarie, eu am...? (mai mult)
Îmi pot face George fără să merg la BCR?
Vreau sa cumpar un stick hdmi pe care sa pot pune filme la calitate mai slaba si sa le pot vedea full hd, ultra hd! se poate?
De ce atunci cand ma duc in Windows Start, langa Shut Down, in mica lista de optiuni alaturate, Switch user, Log off, Lock si Restart imi apar optiuni valabile (adica pot da click pe ele), iar ultimele...? (mai mult)
Ce a-s putea sa fac ca mama mea sa ma lase mai mult pe calculator. (stau intre 4-5 ore pe zi)
Salut. Ce spray lacrimogen de auto-apărare recomandați și de unde se poate comanda?
Asi dori sa imi recomandati niste casti de gaming pana in 200 maxim 230lei in care sa se auda puternic, deci sa aiba un sunet puternic si de asemenea sa am posibilitatea de a regla basul, ...? (mai mult)
Incepe sau nu razboiul civil in SUA? Ca mi se raceste popcornul.
Salut! A fost cineva de aici la dermatolog, pentru probleme cu mătreata? Vreau sa stiu ce sampon va recomandat!
Hei, salut, sunt clasa a 8 a și sunt curios dacă se poate urma o școală de politie sau ceva de genul, direct din clasa a 9 a, fără sa mai aștept sa termin liceul și sa întru la academie.
Hei! Dacă vreau sa ma duc sa îmi fac testul covid la spital, îmi face testul covid și ma lasă să plec acasă și îmi transmite rezultatul? Ma oprește acolo o noapte pana la rezultat? Este dureros...? (mai mult)
Butelia pentru centrala pe gaz,( mă refer la aceea mare, asemănătoare că cea de la peco) cat costa? Am auzit pe unii că o primesc gratuit cu condiția să o alimenteze de la firma lor.
Vă rog să-mi spuneți și mie,din propria voastră experiență pentru că o să țin cont de asta, care e salariul unui angajat Paco care așează produsele pe raft!?
Buna seara! Ma poate ajuta cineva cu un model de cerere transfer alocatie, pe card?
Stie careva daca exista o formulă in excel sa imi poata calcula din cnp sau din data nasterii unei persoane, o dată de viitor (26ani). Spre exemplu vreau sa imi calculeze din varsta unei...? (mai mult)
Buna! Eu sunt nascuta pe 28 februrie si mi- am schimbat deja cartea de identitate, am primit- o azi. Intrebarea mea este: ca sa pot depune actele pentru alocatie dupa 18 ani trebuie sa astept pana atunci,...? (mai mult)
Salut TPU,am inceput recent un nou blog,nu prea am idei de nume,nu imi vine niciunul, ma poate ajuta cineva va rog?
Stie cineva un site sau aplicatie unde iti poti introduce numele, prenumele si eventual CNP-ul pentru a vedea date legate de tine care sunt afisat public?
Buna TPU! Este a 2-a oară când mi se întâmpla, din țevile de la centrală picura apa direct pe pompa. Ce sa fac, trebuie strânse? Eu le-am mai strâns odată dar acum iar picura.
Buna! Am implinit 18 ani saptamana trecuta, azi am fost sa imi iau cardul de identitate, insa are valabilitate doar pe 4 ani. Nu trebuiau sa fie cumva 10 ani? Am intrebat la giseu la evidenta populatieoe...? (mai mult)
Ma eneveaza parintii mei ca trebuie sa stau la un job de **** care nu imi place ma ajutati cu problema sa inteleaga ca nu imi place
Cum sacp de durerea de urechi de la masca?
In ce consta admiterea la Facultatea de Litere-Universitatea din București pe specializarea limba romana și o limba moderna? Cum se calculează media de admitere și in ce consta examenul?
Daca alegi un job care nu iti place dar primești 1700 lei lunar merită?!?
Ce părere aveți de facultatea de Litere din București? Este o facultate grea? Dacă vreau sa intru trebuie sa ma apuc sa învăț și o limba straina, cum ar fi franceza ca am văzut ca se face romana...? (mai mult)
Salut TPU, am bagat un incarcator de laptop într- un prelungitor si sa scurtcircuitat prelungitorul si a sărit siguranța. Sunt sanse sa se fii ars încărcătorul? nu vreau sa incerc sa il bag in...? (mai mult)
I-am zis unui prieten sa imi ia intrerupator si mi-a luat Schneider sedna cap scara, pot sa il folosesc pe post de intrerupator simplu?
Vreau sa fac o programare cuiva ca să poată da sala și îmi cere numărul/codul unic de înregistrare. Îmi puteți spune și mie unde îl pot găsi? E acela de la codul de bare? Mulțumesc...? (mai mult)
Bună ziua. Știți cumva niște site- uri unde as putea calcula consumul unui rig? As dori sa îmi recomande și o sursa buna pe baza la ceea ce completez acolo. Eu site- uri de calculat consumul...? (mai mult)
Am primit niste bani pe contul de paypal si îmi apare ca banii sunt retinuti. Trebuie să fac și vreun card la contul de paypal?
Salut! Am primit astăzi niște bani prin Paypal și îmi scrie "bani reținuți" și în așteptare, nu îmi apare că mi- a intrat direct în cont. E prima dată când folosesc paypal și nu prea am...? (mai mult)
Buna, regularizarea/estimarea la consumul de energie electrica la cat timp se face? Luna asta mi-a venit factura la curent extrem de mare si nu imi dau seama de ce.
Salut, știe cineva care cum se calculează vârstă unei persoane cu luni și zile din data de naștere? O formula sau ceva care sa se aplice la orice data de naștere?
Bună, am o întrebare fără hate, eu aș vrea să mă inrolez în legiunea franceză voi ce sfaturi îmi dați, poate unii va întrebați de ce vreau sa fac lucrul asta, situația financiara ma împinge...? (mai mult)
Cum pot sa-mi aflu numarul NINO? Nu mai am hartia.Sunt in Romania acum.
Daca nu iei toate examenele la o facultate, ramai cu cateva la final, iti poate da o dovada la secretariat ca ai urmat cursurile si ca ai luat majoritatea examenelor, daca nu ai absolvit?
vreau sa va intreb daca stiti un grammer pentru engleza. Adica un program de lb engleza care sa ma ajute cu gramatica...si aici ma refer de exemplu daca pun paste un text sa imi inlocuiasca ...? (mai mult)
Buna ziua, se pot scoate 2 caziere judiciare deodată? Mulțumesc!
Cum imi pot verifica iq ul? Am facut testul Mensa online si a rezultat 126.Cat de exact e? Unde il pot verifica gratis?
Vreau sa ma lămuriți cu câteva chestii despre Instagram. De exemplu ce inseamna afisari, 140.000 mii de persoane sa zicem, sau impact 20.000 de persoane, sau vizite în profil 6600? La toate erau...? (mai mult)
Care e treaba cu schimbarile de la furnizorii de curent?
Imi puteti spune, va rog, care sunt actele necesare DUPA angajare pe postul de asistent medical?
Daca in fata blocului au injurat toata ziua niste betivi, e ok sa anunt politia? (Inca e scandal, mi-a fost si frica sa ies din bloc). S-ar afla din partea cui vine plangerea?
Ca inginer e mult de munca?
Voi cu ce adresă v- ați făcut cont de forum softpedia? Mă refer la faptul că cei de acolo nu mai acceptă crearea conturilor care se termină în yahoo.com. Merge cu o adresă terminată...? (mai mult)
Întâmplare face ca eu nu cred ca am avut diagnosticul pus corect acum ceva ani... trebuia sa am piciorul pus în ghips pentru ca abia acum după 4 ani mi- am dat seama ca de fapt aveam fractura de maleola,...? (mai mult)
Despre ce subiecte sa vorbesc să îmi răspundă cât mai mulți oameni?
Din ce cauze poate exploda o centrală termică pe lemne? Întreb pentru prevenție doar.
Poți să ajungi profesor și fără pile?
Astăzi am primit niște comenzi de la eMAG, iar un produs nu funcționează. ( stop ul la bicicletă ) Funcționează doar când este la încărcat. L- am ținut cam 5 ore la încărcat, dar...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LisaJulie întreabă:
Ioana20Andreea întreabă:
Robert74G întreabă:
anonimus272727 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Steagurile Lumii
Tu cate steaguri din intreaga lume cunosti? Pune-ti la incercare cunostintele.