Cei mai activi useri din categoria Informaţii Utilitare pe 25 Noiembrie 2024 sunt:
Se mai fac procesoare Intel Celerom bune in ziua de azi?
La contestatie la bac (cautati pe net un model ca toate sunt la fel) la romana la tipul de subiect ce pun. M_mate-info? (Sunt pe mate info si jos de tot la model zice asta)
Cand investim in etf-uri, suma initiala investita va fi recuperata odata cu dividendele (profitul) la sfarsit?
Buna ziua vreau sa fac un credit la altex rata online credex zice ca dobanda e 1% pana pe 31 iulie 2024 intrebarea mia este daca produsul are valoarea 1.906, 90 eu cat platesc pe luna sau cum e ei zic...? (mai mult)
Am fost adaugat pe abonamentul de la telekom de catre cineva dupa ce expira contracul pot sa ma puna alt cineva pe abonamentul lui?
Ce inseamna dungă roșie in buletin si dacă ați văzut la cineva? Sa fie un răspuns mai detaliat, va rog.
Am și eu o întrebare. Dacă se blochează centura de siguranță, se poate tăia cu foarfeca sau ce pot sa fac în caz că nu mai pot să o scot? Mulțumesc
Am pus la vânzare pe OLX niste monezi vechi de colecție și vad că tot primesc mesaje sa ii contactezi pe WhatsApp, mi- au lăsat un Nr de tel, cică sa le dau poza acolo sau sa ii sun! Ăștia nu...? (mai mult)
Daca mama lucreaza în învățământ dar e mama mea vitrega, se pune ca la facultate sa nu platesc taxa? FUNDA
Salut, aș vrea să știu vă rog mult lucrul acesta, dacă eu sunt în clasa a 8- a și am terminat anul școlar, dar am carnetul semnat cu anul2023- 2024 pe el, cu toate notele, pot avea gratuitate...? (mai mult)
Vom primi alocația luni ce-i care am termina clasele 11 și 12?
Salut TPU, as avea si eu o intrebare daca se poate un raspuns Ma tot uit pe net si nu gasesc un lucru, eu as vrea sa dau pe partea de jandarmerie dar am vazut ca sunt foarte multe tipuri de jandarmi, ...? (mai mult)
E vreun interes pentru care evadatii nu sunt prinsi imediat? Ganditi va va ca au psihologi care astia stiu si cand faci duș
Salut…as vrea o parere Am un smart wifi de la telekom, si merge bine cateodata urca la 130 viteza de obicei folosesc un vpn ca rezolutia videourilor pe yt merge maxim 480 p si m- am gandit cum as putea...? (mai mult)
De ce atunci când postez o poza sau un video la story pe snapchat mai intai ele au o calitate decenta, dar după câteva zeci de minute le scade foarte tare calitatea, se blureaza și arata groaznic....? (mai mult)
Am blocat un prieten,l am deblocat, pot sa i trimit mesaje dar el nu răspunde De ce?
Daca ar fi existat telepatia de la distanta politia nu ar fi puttut prinde in flagrant orice criminal imediat? E un sf asa ca idee
Poate sa inceapa al treilea razboi mondial si fara nato?
Buna! Poti sa depui copile legalizata dupa diploma de bac la Academia de Politie?
O sa se scada mediile de admitere la liceele din Constanta, daca da, cu cat?
Ca să lucrezi într-o librărie trebuie să citești mult?
Dada am aruncat niște brichete intr-un cos de gunoi din mall e grav?
Bună! CFR și transferul cu autobuzele. O să merg pentru prima oară cu trenul și am observat că o să se facă transferul de la o stație la alta cu autobuzul. Ce mai e și asta? Am 1000 de întrebări....? (mai mult)
Eroare no F5 cuptor electric Hansa
Bună seara, dacă mama mea are un card de vacanta și vrea sa mi- l dea mie sa plec undeva ca ea nu îl folosește și la un moment dat o sa expire. Il pot folosi eu sa ma duc undeva sau numai proprietarul...? (mai mult)
Va salut, eu am un dozator la frigider in care pune mama apa in el uneori, am vrut sa pun suc in el sa fie rece mereu dar mama nu ma lasa pentru ca spune ca se va strica, pot pune suc in el?
Buna! Stiti vreun site unde pot vedea cum arata o anumita zona in trecut? Pe Google Maps gasesc cronologia personala, dar nu asta ma intereseaza, ci sa vad evolutia unui teren din 2010 pana in prezent,...? (mai mult)
Buna ziua, site-ul casei nationale de asigurari de sanatate -SIUI Bucuresti functioneaza? Incerc sa verific calitatea de asigurat si i-mi da eroare "Connection closed by remote server".
Bună ziua, am o nelămurire în legătură cu chiria și poate mă puteți ajuta cu un răspuns. Eu de exemplu pe data de 9 iulie vreau să părăsesc locuința și în data de 9 este și zi de chirie,...? (mai mult)
Bună! Dacă îmi fac abonament online la STB, mi se va trimite o factură pentru a putea deconta?
Buna ziua, ma poate lamuri si pe mine cineva in legatura cu locurile de parcare publice dar cu abonament lunar? (Buc, sector 4) Ma intereseaza cat costa si cum se folosesc, adica parchez si stau cat...? (mai mult)
Bună ziua, Am câștigat un bilet pentru "Beach please" dintr- o campanie Lidl și aș dori să știu daca acesta poate fi vândut? Menționez că eu lucrez în perioada asta și nu pot sa merg la ...? (mai mult)
Cine îmi recomanda un filtru purificator de apa bun?
Lucreaza sau a lucrat cineva in aplicatia QGis, exista pe net versiunea in limba romana a aplicatiei, se poate descarca aceasta in romana si de unde?
Cum șterg contul electrica?
Salut! Am o trotineta electrica SmartGyro cu roata pneumatica(asa spune in specificatii). Am facut pana, si voiam sa stiu daca se poate monta camera la un astfel de cauciuc sau trebuie schimbat cauciucul...? (mai mult)
Așa o întrebare pentru Visa de reședință în România e nevoie de două pașapoarte (pentru studenți)
Vreau să trimit ceva prin easybox și vreau ca persoana care primește coletul să plătească transportul. Ce fac?
De 1 săptămâna ma tot suna persoane care susțin ca le- am sunat eu dar nu am sunat pe nimeni, m- am uitat în agenda și nu apare sa fi apelat pe cineva. Am pățit și invers, mi- a apărut ca o...? (mai mult)
Stie cineva unde pot gasi numarul de telefon al restaurantului "Doamna" din Marcesti?
Se poate comanda un bolt la 4:40 sau nu circulă așa de dimineață?
Cum pot schimba numele de pe biletul beach please?
Astăzi mi- am făcut curat în garderobă și am găsit câteva haine care nu îmi mai îmi plac și as vrea să le vând (sunt în stare foarte bună). Dar problema este că pe eticheta care e cusută...? (mai mult)
Buna ziua, daca contractul meu de rețea Orange nu a expirat, cat trebuie sa plătesc că să mă trec de la Orange la Digi? (In 7 iulie 2025 expiră contractul)
Salut! Am 17 de ani și vreau sa dau la facultatea de mate info Brasov pe profil de Informatica la învățământ cu frecventa. Precizez ca ca sunt pe profil mate- info (clasa a 11), Cam cum ar arata...? (mai mult)
Bună seara. Am un porumbel voiajor. Acesta este pui are vreo lună. El nu prea zboară bine dar am văzut ca stătea pe jos. Iar când l- am luat i am pus mâna pe gușă a început sa scuipe apa de culoare...? (mai mult)
Părere medicină militară tg.Mures
Va salut, ceaurile acelea de se infuseaza, gen alea de la fores, de musetel sau de fructe de padure etc sunt mai sanatoase decat sucurile? Pot inlocui sucurile cu ceaiuri?
Credeți că societatea se îndreaptă din ce in ce mai mult la lipsa de empatie? Credeți ca o sa se inmultumeasca sociopatii? Dacă o sa avem. Tratament pentru asta o sa îl accepte oare?
Buna.Cer scuze de deranj ma confrunt cu o problema. Copilul de 3 ani inghite (maninca)par de OM.Mereu gaseste cate un fir si il inghite.Ce pot face, si ce trebuie sa fac in acest caz? Multumesc.
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Mario1996 întreabă:
DaciaRomania întreabă:
LisaJulie întreabă:
recedaniel1 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Bucataria italiana
Ti se face pofta doar cand auzi de pizza, paste ori tiramisu? Atunci testul asta e pentru tine!