Cei mai activi useri din categoria Informaţii Utilitare pe 17 Ianuarie 2025 sunt:
Salut, eu de la 3-4 ani ceva de genul nu am mai luat alocația adică nu a luat-o nimeni, știți cumva daca pot sa o iau acum singur și dacă o iau pe toată din urmă? (am împlinit 18 ani)
Am Windows 10 pro. Dacă trec pe Debian sau Ubuntu 16 mai reduc din consumul de curent? Sunt curios cam cu câțiva w as putea eu economisi dacă instalez Debian sau Ubuntu 16? În același...? (mai mult)
Care este mai bun pentru minat ETH cu phoneixminer, Debian sau Ubuntu 16? Ma refer la consum și la functionabilitate, ce sistem de operare ar consuma mai puțin și pe ce sistem de operare ar merge...? (mai mult)
Salut. Tot caut pe net și nu găsesc deloc sau cel puțin nu știu eu unde sa ma uit. Asi dori sa îmi dea cineva un link unde as putea citi informații despre share la minat. Acel sharing care...? (mai mult)
Știți cuptoare electrice bune și la un preț convenabil?
Aveti idei de o aplicatie buna unde pot sa vad cine imi vede profilul de Insta?
Eu minam eth cu programul awesome miner și aveam vreo 240share pe ora. Acum minez cu claymore s eth și am doar 120share pe ora. Ma gândesc, dacă am mai puțin share pe ora, atunci...? (mai mult)
Cât durează școala de maiștri în specialitatea transporturi auto? Mulțumesc!
Buna dragilor! Trebuie sa imi inlocuiesc actul de identitate si vreau sa va intreb: pot merge si dupa amiaza la primarie pentru acest lucru? Pe site- ul primaruei nu am gasit niciun detaliu legat de acest...? (mai mult)
Facultatea de Geografie cu specializarea hidrologie- meteorologie este mai dificila decât specializarea Geografie? În ansamblu, Facultatea de Geografie din cadrul Universității din București este...? (mai mult)
Mi s- a spus de câteva ori că am talent mai mult sau mai puțin la scris și asta doar povestind niste experiențe sau făcând niste postari descriind ceva despre mine sau un anume subiect, o problema...? (mai mult)
Salut problema mea este. Am plecat de mult timp din Anglia și a ea acum am aflat ca am o mașină pe numele meu acolo eu am plecat din 2015 nu știu dacă acel act este act de mașină sau asigurare de...? (mai mult)
Salutare prieteni! Știe cineva cum se setează pe Facebook, într- un grup, un mesaj de întâmpinare? Adică în momentul când cineva acceptă invitația și se alătură grupului să primească...? (mai mult)
Bună ziua TPU știe cineva un program bun care măsoară automat echivalentul parametric (parametric EQ) audio dacă există! Am o filă audio care vreau să aflu ce informațiile parametric EQ!
Salutare TPU,vreau sa par ffffffff gras,ce pot face? Înafara de a lua mai multe haine pe mine, vreau sa par mai gras chiar daca am un simplu tricou pe mine
Dacă stai la bloc merită să pui geamuri antiefracție?
Ce preferati dintre Rds si Upc? Vreau sa imi bag internetul si televiziunea la apartament si nu stiu ce sa aleg. Stiti ce oferte au cele doua firme, care internet este mai bun si daca se da si router?
Am mai pus odată întrebarea asta aici. Adică următoarea: cum sa scapi de mătreata? Am ascultat toate sfaturile care mi s- au spus aici, si nu am avut nici un rezultat. Vreau sa stiu cum pot...? (mai mult)
Bună TPU! Am trimis cerere de reziliere la Digi Rcs Rds pe 7 decembrie, ei mi- au spus astăzi că serviciile se suspendă începând cu 5.02. 2021, e normal? Nu trebuiau sa suspende luna...? (mai mult)
Stie cineva unde gasesc verbele conjugate in limba Germana? Multumesc.
Imi poate da cineva un link unde pot găsi pronunția corectă a literelor in engleză?
Daca am estimat la Cez de 100 kw si depasesc cu 100, automat platesc kwt-ul cu mai mult? Il am pe autocitire si nu il am la social.
unde se da examenul de perimse auto in Timisoara? Stiu ca in Mall dar unde exact?
Cum activez optiunea de urmarire pe Facebook-ul personal?
Vin cu o intrebare mai ales pentru cei care sunt in chirie sau in special pentru cei care sunt singuri in chirie. Vreau sa ma mut singur..am 20 de ani am un job si vreau sa ma mut intr- o ...? (mai mult)
Mă tot întreb. Este adevărata faza cu tabla Ouija?
Nu știu cum să îmi fac abonament la gazeta matematica pentru gimnaziu, va rog daca știe cineva rapid să îmi spună și mie
Salutare, Exista cineva din Dolj care imi poate spune daca se aplica aceleasi restrictii precum in Bucuresti (ex. iesirea din casa intre 23:00 - 05:00) Merci.
Este legal sa folosesti vpn pentru a instala o aplicatie care e interzisa la tine in tara?
Salutare, am 2 întrebări pentru cei ce au dat sala in perioada aceasta "pandemică": 1. Daca am făcut înregistrare online pentru examen, mai e nevoie să mă duc cu dosarul pe la vreun ghișeu ...? (mai mult)
Dacă am cardul bancar blocat cum pot face să îl deblochez? Am uitat codul PIN și l- am introdus greșit de 3 ori din păcate și astfel mi- a fost blocat cardul. Mai există vreo șansă să ...? (mai mult)
Hei! Ma poate ajuta cineva cu un răspuns? - La ce ora se schimba garda de noapte?(spital) Multuu
Ati incercat vreodata acest aparat de cresterea musculaturii? Functioneaza ca lumea sau e fake? https://teamdeals.ro/set- 5- aparate- pentru- electrostimulare- musculara- si- tonifiere27/p?gclid=CjwKCAiAudD_BRBXEiwAudakX9hwdjOftZkZbJ6o7pu-...? (mai mult)
Salutare, eu cu tata vrem sa ne schimbam furnizorul de energie electrica, dar nu stim la cine sa trecem acum avem contract cu Enel. Imi puteti da un link cu lista preturilor pe un kWh la fiecare furnizor...? (mai mult)
La ora actuala in ianuarie 2021 care este cea mai inalta cladire din Bucuresti? Multumesc
Bună, Am o întrebare legat de noile cărți de identitate... Luna asta împlinesc 18 ani dar am înțeles că din august se schimbă cartea cu ceea electronică care nu mai este așa mare...Eu pot...? (mai mult)
Salut, stie cineva ce acte imi trebuie pentru recuperarea impozitului pe venit daca am lucrate 8 luni in Romania si 4 in Germania? Am inteles ca- mi trebuie si ceva adeverinta din Rom cu venitul dar nu...? (mai mult)
Știe cineva cum aș putea recupera pozele din memories, aplicația celor de la Facebook având în vedere că au șters-o?
Colegiul economic Hermes din bucurești are cămine pentru basarabeni? Dau funda
Imi puteți spune daca colegiul economic Virgil Madgearu din București are camine? Dau funda
Buna seara, pot scoate alocatia fără un parinte de fața cu mine? Cand m-am nascut părinții mi-au facut un card în care îmi intră alocatia mereu. Părinții mei sunt plecați din țară.
Salut,stie cineva urgent daca s au deschis non stopurile sau se inchid iar la 9?
Am intrat pe un link si dintr-o data m-a redictionat spre un site unde imi scria ip-ul. Ce poate face cu ip-ul meu? ma poate gasi? Sper sa nu fie vreun om ciudat.
Salut, acest site parcă avea și aplicație, nu mai este această aplicație?
E adevărat ca dacă vrei sa donezi sânge trebuie sa ai testul de covid făcut?
Cum sunt replicile airsoft de la cybergun(ak) pentru incepatori?
Va enerveaza cand cineva va judeca folosind adjective?
As vrea sa imi comand un telefon după eMAG doar ca nu stiu cum imi aduce telefonul in cutie ( cu încărcător, casti, etc ) sau telefonul simplu Dau funda????????????????????
Mergem la școală pe 11 sau nema? =(
Am cumparat o casa.la tara 40mp.o darapanatura are lumina.ce ma sfătuiți să o daram sau să mă leg de ea.ca vreau sa fac o casa ca lumea.ma refer la costuri. autorizație. Ce bani m- ar costa legal.si...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LisaJulie întreabă:
UnchiulRamiz întreabă:
Draghici_Andrei_Madalin_2000 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Al doilea razboi mondial
Cat de multe stii despre cel mai mare conflict din istoria umanitatii?