Cei mai activi useri din categoria Informaţii Utilitare pe 17 Ianuarie 2025 sunt:
Care sunt cei mai performanti acumulatori sau baterii reincarcabile
Am trimis un telefon în service prin curier, însă a uitat să-mi dea acel awb pentru a urmării comanda. Este vreo problema daca, prin absurd coletul se pierde pe undeva?
Salut,dacă ieri am fost admis la traseu, o sa imi vina permisul pana vineri sau doar de luni?
Salutare. Știți cu ce autobuz pot sa ajung in Galați din Bariera Traian până aproape de cabinetul medical Irina de pe strada 1 decembrie 1918
Legat de discutiile despre contractele la energia electrica. Am intrat pe comparatorul de preturi al ANRE. Dar... nu imi arata nimi in afara de un cap de tabel. Gol. Voi ati reusit sa vedeti preturi diferite...? (mai mult)
Am trait coșmaru' vieții mele când m- am angajat la ăștia la foodpanda și mi- a făcut figuri gps- u, dacă trebuia să o iau în dreapta gps.u imi arata in stânga, daca trebuia s o iau în față...? (mai mult)
Vreau si eu un tester cmd pentru taxi DAU FUNDA
Este cineva de aici foarte bun la engleza si ma poate ajuta cu ceva in privat?
Pot sa depun plangere la politie pentru cineva care isi lasa cainele noaptea pe drum? Si este si agresiv sare sa mă muşte
Vreau sa fac comanda la niste haine din afara, doar ca nu stiu sigur daca trebuie sa ma duc eu la vama dupa ele sau daca vin pana la usa, si cum trebuie platita taxa de la vama.
unde găsesc un magazin din Brăila care vinde emițătoare de sunet, pocnitori, artificii legal adică legal dau fundă instant!
Vreo idee cum fixez eroarea asta? https://imgur.com/a/1Ie4zOV
Buna ziua as vrea sa stiu ce tip de autorizare imibtrebui ca sa pot aprinde si eu o pocnitoare sa dai o petarda de anul nou nu vreau sa vand ci vreau sa dau petarde va multumesc
De Crăciun mi o decedat mama (26 decembrie la trei și ceva dimineață ) Acum am fost la wc și fără să vreau m- am uitat in oglinda :( Mi se va întâmpla ceva rău? Se va întoarce spiritul...? (mai mult)
As avea o întrebare. Ce înseamnă mai exact un aviz de la posta. In sensul in care trimiti un colet unei persoane si aceea persoana trebuie sa primeasca un aviz de la posta?
Ati putea va rog frumos sa imi spuneti care e schema de calcul a salariului?
Buna, in cât timp ajunge un colet din România in străinătate trimis prin posta romana? Coletul a fost pun pe 11 Decembrie. astaZi suntem in 28 și încă nimic ( pe site ul de la posta scrie expediat...? (mai mult)
Bună TPU! Am pus un range extender pentru net pentru ca ca am nevoie acolo unde stau. Aici unde e router- ul am 100+ Mbps si acolo unde am extenderul am 15- 20 Mbps. ce ar trebui sa fac sa am mai mult...? (mai mult)
Bună ziua simpaticilor, tocmai ce mi- am achiziționat un Huawei P smart 2021. Nu știu dacă chiar și- a meritat banii 900lei pe el, într- u cât nu are Android market și nici aplicațiile de ...? (mai mult)
Care sunt cazurile limbii rusesti? ( explicate ). Vreau sa invat limba rusa.
Salu, daca la o masina am un volan fara padele, si as vrea sa schimb volanul cu unul cu padele, se poate face aceasta conversie? (bmw 420d 2014+)
Credeți că Revelionul va fi la fel ca în anii trecuți?
Bună seara! Știe cineva un site care vinde piese originale pentru iPhone? ( iPhone 6S in special).
Cum pot găsi un absolvent al grupului școlar metalurgic Galați, promoția 1983
Ce parere aveti? Este bine să începi un blog cu următoarele nișe(subiecte) : Știință, Natură, Sănătate, Tehnologii.
Alcool izopropilic e acelasi lucru cu diluantul de vopsea?
In aceasta perioada ma pot transfera la alt liceu?
Au inceput sa imi placa rau ochelarii aia gen rotunzi si cu rama fooarte subtire. Acum, stiti cumva de unde as putea sa imi cumpar? Am gasit si eu unii de la ray ban, da sunt 500 lei si mna...? (mai mult)
Dacă ma duc la un kinetoterapeut și ii spun problema cu osul de la glezna care a rămas mai proeminent, el va știi ce exerciții sa îmi recomande? Va știi dacă este nevoie de un masaj medical?
Care este cel mai performat expresor automat de cumparat?
stie cineva ce fel de hârtie și tuș folosește camera Fujifilm Instax Mini 11?
Pot închide online un cont bancar deschis la Raiffeisen în care nu am băgat bani și pe al cărui card nu l-am activat? Mulțumesc!
Vreau sa cumpar un stick usb am usb 2, consider ca inca e suficient pentru useru casnic dar nu stiu un stick usb care sa scrie macar cu 10- 15 MB/s, deci MB, candva am luat prin 2005 un ocz rally ...? (mai mult)
Salut,sunt din Sibiu, cum aflu online daca am platit taxa de gunoi sau cum i se zice
Salut, TPU! Am și eu o mică întrebare. De la 15 ani împliniți, unde aș putea să mă "angajez" mai mult sau mai puțin spus. Mai pe scurt, unde pot lucra dacă am 15 ani? Mă ia cineva spre exemplu...? (mai mult)
Știe cineva numele examinatorilor(polițiștilor) din Piatra Neamț și Târgu Neamț pentru obținerea permiselor de conducere?
As dori sa- mi deschid un cont bancar, la o banca din Romania, insa acesta sa fie in euro, sa- mi alimentez contul cu euro. Imi puteti spune ce banci recomandati? Si ce taxe si comisioane ...? (mai mult)
Salut,Bolintin-Deal apartine de Giurgiu sau Ilfov? Pe google si harta spune ca de Giurgiu dar multi oameni spun ca apartie de ilfov...
Windows nu-mi mai citește telefonul prin cablul de date. Ce să fac?
Am dat sala și am luat o. Și orașul în am pe 12 Martie. Adică Intr o vinere. Și din câte am înțeles, orașul nu se tine vinerea. E adevărat?
Ce inseamna capitalism?
Oamenii care nu judeca alti oameni in public si fata in fata, ei ii judeca pe la spate?
Salut. A mai comandat cineva ceva fin SUA în România prin curieri cum ar fi UPS, Urgent Cargus, DHL, etc? Am văzut ca prețul transportului ar fi de 450lei cu taxele vamale incluse. Eu zic ca...? (mai mult)
Existe plaje de nudiști în România unde mai vin și femei sub 50 de ani? Ați fost pe o plaja de nudiști? V a plăcut ce ați văzut?
Buna, doresc să îmi fac Revolut dar tot scrie că trebuie să am 18 ani chiar daca acum am 18 ani, am incercat sa mă conectez la 17 ani și nu am putut iar acum când am 18 tot așa îmi cere să ...? (mai mult)
Auzisem o melodia odata in rusa parca. Era cv gen, , ali ali he...trra...dupa o voce de fata subtire, , i li la lah la, , nu chiar asa da cv gen. poate o stiti. o auzisem pe un video de prezentare...? (mai mult)
Ce părere aveți de aplicația,, Mâncare sănătoasă,, de pe Magazin Play? Ce alte aplicatii de sănătate foarte bune cunoașteți? Să fie în limba română daca se poate.
Am scos niste bani prin western dar sunt nedumerit de ce pe tabelul acela cu cursul valutar scria la vânzare euro 4.82 și mie mi- o dat cu 4.78 ..adică nu trebuia să îmi dea cu 4.82 cat scria că ...? (mai mult)
Pe cât sunteți programați cei care dați traseul în ianuarie?
Ce credeți ca poate fi? Deci uitati:dacă merg repede la un moment dat, sa zicem după ce merg vreo 5 minute repede începe sa ma doară in interior la talpa și simt o căldură acolo, ma doare și...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LisaJulie întreabă:
UnchiulRamiz întreabă:
Draghici_Andrei_Madalin_2000 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Sistemul solar
Ai idee de cate ori ar incape Pamantul in Soare? Fa quiz-ul si vei capata o noua viziune asupra sistemului nostru solar.