Cei mai activi useri din categoria Informaţii Utilitare pe 17 Ianuarie 2025 sunt:
De ce mi se aude sunetul la căști doar in casca dreapta, am incercat 3 perechi de căști și toate au aceeași problema, este vreo setare in telefon? Ps:la pc merg bine
Salut, poti face bani din tiktok?
Pot plati factura digi/rds online daca este pe numele altei persoane?
In februarie fac 18 ani si am de ceva timp in minte sa- mi fac rinoplastie. Stiti daca la stat se mai fac astfel de interventii in perioada asta cu virusul sau doar in clinici? Se poate ca pretul...? (mai mult)
Am la bucătărie un TV Samsung din acela vechi cu tub din 2007. Am făcut contract cu Digi de televiziune din aceea prin fir conectata cu tot cu internet. De atunci nu prind canale deloc în afara...? (mai mult)
Am si eu o dilema/intrebare. Eu am declaratie pe proprie raspundere de persoana fara venit. Acum cateva zile am retras o suma de 150 de lei de la o casa de pariuri online si nu stiu daca aceasta...? (mai mult)
Buna! Cate zile tine posta romana un colet venit din strainatate (in cazul meu, din Ucraina) dupa ce ajunge in tara si poate fi ridicat? Se tine cont doar de zilele lucratoare?
Am o întrebare, pot sa ma cazez la un hotel la vârsta de 16 ani, știu ca îți cere buletin și poate am voie.
Cum sa dau bacul altui stat? Fara sa fiu cetatean
Presupun ca aici trebuie sa pun intrebarea. Doresc sa trimit un colet in strainatate. De unde pot obtine o punga speciala pe care scriu adresa si toate cele? Trebuie cumparata de undeva? Ti-...? (mai mult)
Ce lectii trebuie sa invat la matematica m3 ca sa iau 5? Spuneti-mi lectiile va rog
Vreau sa trimit niste hartii prin DHL in SUA. E prima data si nu stiu exact care sunt pasii. Daca merg la un sediu DHL pot rezolva acolo tot atat timp cat am hartiile? Adica au plicuri speciale la...? (mai mult)
Ma poate ajuta cinvea, va rog, cu un site sau o informatie despre evolutia evaziunii fiscale din Romania in perioada 2017-2020? Va multumesc!
Daca o pensiune isi actualizeaza tarifele lunar, e bine sau rau? Multumesc
Vouă vă merge YouTube-ul?
Ca sa dezactivez opțiunea Mobile Banking de la Banca Transilvania trebuie sa merg la banca sa mi- o dezactiveze ei? Ca nu reusesc sa ma loghez pe porcăria aia de NeoApp, mi se pare cea mai proasta aplicatie....? (mai mult)
o trusa de scule cu tubulare care sa fie sa fie buna pentru montat/demontat un motor?
Cum se sterge scrisul de pe o imagine (gif) astfel ca miscarea sa nu se piarda. Multumesc!
Bună, unde se introduc codurile din pachetele de țigări marlboro?
Ne lasa sa colindam de craciun?
mi- am făcut și eu acum 3 zile tatuaj și de astăzi au început cojițele, țin să menționez că am o cremă cu care mă dau bephanten se numește șii nu știu mă cam sperie aceste ...? (mai mult)
ca sa trimit un colet prin posta romana imi trebuie buletin? tin sa mentionez ca am 13 ani. este un colet normal, nu prin ramburs. dau funda
o intrebare. ca sa trimit un colet normal prin posta imi trebuie buletin? tin sa mentionez ca am 13 ani
Este bine sa resetez(sa revin la setările din fabrică) telefonul odată la 1- 2 luni? Din ce am citit pe Google este bine sa il resetez odată la 3 luni. Voi ce parere aveți? Credeti ca daca ...? (mai mult)
Dacă mă gândesc la cineva drag mie cu care nu am mai vorbit de mult, există șansa ca acel cineva drag mie, să primească vreun semn telepatic / extrasenzorial că mă gândesc la ...? (mai mult)
Ce parere aveti de persoanele care isi pun singure diagnosticul la ei acasa?
Urgent! Vreau sa trimit un colet prin posta romana la un alt județ si am câteva întrebări (menționez ca e prima data când trimit prin posta romana) Daca nu am scris numele fix ca in buletinul destinatarului,...? (mai mult)
Hei! Cei care sunteți la Universitatea din București, sau chiar și la alte facultăți, vouă v au intrat banii pe bursa sociala sau bursa de merit? Astept păreri
Pot sa fac mai multe postliceale in acelasi timp?
A încercat cineva produsele de la Forever, pe bază de aloe vera? Dacă da, cum vi se par? Știu că sunt scumpe, dar presupun că este și o calitate neîndoielnică la mijloc.
Pareri Samsung Galaxy A21S? 550 vazut intr-un amanet nou cu folie.Merita?
Tocmai am intrat in saptamana "scoala altfel" si as vrea sa stiu daca temele propuse (ex: la muzica trebuie sa ne inregsitram sa cantam ceva) sunt obligatorii de trimis.
Salut stiu ca era o aplicatie care iti spunea ce sa gatesti pe baza alimentelor pe care le ai in casa. Stiti cumva cum se numeste aplicatia?
Salut, a trecut starea de urgenta, putem sa iesim noaptea la 11 afara?
am vazut de curand o stire referitoare la noul program rabla pentru electrocasnice si as vrea sa stiu si eu unde si cum ma pot inscrie in acest program
Salutare, astazi am fost cu un amic cu autobuzul si in timp ce treceam printr- un sat pe un camp am observat o chestie umanoida gheboasa care mergea in patru lape in ceata, am vazut si eu si el deci ...? (mai mult)
Salut, Filler-ul de aluminiu este aluminu pulbere 100%?
Salut, pot pleca din Belgia fiind minor, gen doar cu buletinul?
Trebuie sa am minim 18 ani ca sa cumpar tigari electronice? Daca vin impreuna cu un parinte sau un adult ma lasa? Am 17 ani si 10 luni.
Stie cineva vreun youtuber care se ocupă cu MMA? Tutoriale despre MMA mai exact. Dar nu numai si arte marțiale si orice alt sport de contact. Dar ar fi de preferat MMA. Si aș vrea sa stiu, care...? (mai mult)
Salut.Am o intrebare si anume:Am un repartitor cu citire radio si am apasat pe butonul din mijloc si imi apare asa:Un termometru mic cu un numar/semn 2 si apare la un numar care este 41 si pe urma imi ...? (mai mult)
Buna, TPU! Cât costă gramul de aur?
Voiam să îmi iau acumulatori reincarcabili ce sa aleg intre Duracell 1500 mAh si Golden Power 2400mAh? Conteaza foarte mult marca?
Ieri am comandat de pe site- ul Avon un set de parfumuri, am trimis comanda și apoi am primit un e- mail cum ca voi fi contactat de un reprezentant pentru confirmarea comenzii și datele de...? (mai mult)
Exista femei gardiene care lucrează la penitenciar? Care este riscul sa mori acolo? Este asa stresant sa lucrezi acolo?
Vă salut! Eu am vie cu struguri nobili in România și a fost drum de acces dar pentru ca 99, 999% dintre oamenii din jurul viei mele au abandonat țara, via, viața, lupta, drumul s- a rupt, ...? (mai mult)
Dacă sparg termometrul cu mercur și ating mercurul ce se poate întâmpla?
Am un caz particular pentru care m-am oferit sa strang fonduri pentru a ajuta o persoană. Si vreau sa ma ajutați și sa imi spuneți unde aș putea distribui. Mulțumesc
Am cumparat un pc de pe altex acum o saptamana si din greseala parintii mei au aruncat cutia, asta inseamna ca am pierdut garantia pe doi ani?
Mă tot bate gândul sa dau la vara la Targ Ocna la școală de subofițeri penitenciar. Ma descurc la istorie și romana la acel examen care se da și probabil și la probele fizice pentru ca o sa ma ...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
UnchiulRamiz întreabă:
Mindfulness întreabă:
LisaJulie întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
The Simpsons
Ai ras si tu la fazele super amuzante din cel mai lung serial de animatie american? Hai sa vedem cat de multe iti mai amintesti!